fredag 21 januari 2011

FREDAG

Fredag  21 januari 2011. Lite sömn men många onda stunder. Här fortsätter dagarna med bröd-och matlagning för att fylla frysen till bistrare dagar. Hjördis , mannen du nämner har slutat med taxi och blivit pensionär. Jag fick åka mycket med honom. Nu är det ny ägare. Nu åker jag tillbaka till sängen. Carpe diem                    Klockan är 04.08

2 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Det gör mig så ont, att du får din sömn störd av den där djävulusiska värken! Men det värmer mig, att du har Sonja hos dig och hjälper dig. Förstår, att ni har det gemytligt och många fina stunder med matlagning och brödbak.
    Hoppas, att dagen blir så bra som bara ni kan göra den.
    Många varma kramar till er båda samt att mina tankar även är hos er andra, som liksom Gösta har det så jobbigt. Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Trots många smärtstunder har du ändå fått något lite sömn, det behöver du få. Hoppas du kan slumra till något på dagarna. Men å andra sidan, du är nog mer än gärna vaken hela dagarna medan Sonja är på besök och förser både dig och frysen med matoch bakverk.
    Fånga dagen så mycket ni kan och ta vara på den! Hoppas smärtorna kryper och gömmer sig någonstans, så att det finns tillfälle till njutning av både det hemlagade och ditt fina sällskap!
    Varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera