tisdag 4 januari 2011

Framtiden

Tisdag 04 januari 2011. Ännu en dag att fylla med något vettigt. Att försöka se framåt och hoppas på framgångar på olika områden för framtiden. Ge ett leende till omgivningen och du får ett åter. Carpe diem               Klockan är 04.26

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Blir glad att läsa ditt inlägg idag, din framtidstro ger så många av oss hopp, att allt skall bli bättre. Du har så rätt, ge ett leende och du får ett tillbaka, så enkelt men så rätt, Gösta. Jag har själv ett motto: behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
    Hoppas, att du har haft en lugn natt och att allt gick bra med vätskan i magen!Även att dina ben blivit bättre.
    Många varma kramar och ett carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta
    Vilken underbar inställning du har till livet. Hur svårt det än är så kommer detta att hjälpa dig mycket. Det är det enda viktiga, att hjälpa varandra genom vänlighet, att ge ett leende till en människa kan betyda så mycket. Hoppas nu du får hjälp med vätskan i din mage så kommer det att kännas lättare sedan. Nu snöar det igen, efter att ha varit uppehåll i många dagar, Ja, vintern är Inte slut ännu, men nu går det ändå mot ljusare tider

    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  3. God morgon Gösta...ja så sant de e de du och christina skriver idag..
    när något händer en i livet om de är sjukdom eller olyckor eller annat då märker man ganska snabbt vilka ens riktiga vänner är..som aldrig sviker en som ser och sträcker ut en hand ..som igår så kom en god vän till mig och hade med 4 st stora talgbollar och satte upp så att jag kan sitta här inne och titta på fåglarna..han hade funderat på hur de gick med mina kära fåglar i kylan..förstd att jag inte kan komma ut till fågelborden..de värmde ända in i hjärtat..
    Jag vill dela med mig av en viktig sak till er alla som läser den här bloggen...se över era försäkringar..för 2 år sen så gick jag igenom mina försäkringar när jag slutade jobba...då tog jag en försäkring som heter 60+olycksfall..tyckte väl då att de var en onödig extra kostnad..men de har jag idag fått uppleva att de den inte alls var..
    Ingen självrisk ..från första kronan så innefattar den allt vad de kostar med ambulans,sjukhuskostnad,akutkostnad,medicin,sjukgymnastik,sjukresor och sönderklippta kläder och glasögon m m..Tusenlapparna rullar snabbt lovar jag ..första medicinuttaget kostade mer än vad årsinbetalningen på försäkringen kostar mig..
    Ja de här var bara en tanke och omtanke till er alla medmänniskor.Vilket försäkringsbolag jag har skriver jag inte för då kanske nån tycker att de är reklam..men jag tror säkert de flesta bolag har nån form av sån försäkring..men de man ska tänka på att de inte är nån självrisk.
    Hoppas din dag blir bra Gösta..själv så ska jag till mitt första besök hos sjukgymnasten..
    Stor varm kram Ulla

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Vilka fina ord idag; att fylla dagen med något vettigt, försöka se framåt, hoppas på framgångar inom olika områden för framtiden och sist men inte minst - ge ett leende till någon och du får ett leende tillbaka! Jag blir så glad när jag läser detta, så jag måste bara upprepa det. Det är så fint och så bra! Du är så fantastisk.
    Och Ulla - viktigt det du skriver! Gäller verkligen att tänka på!
    Hoppas du får en bra dag i samma positiva anda som din blogg började idag!
    Många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Jag ger många varma leenden till Er alla...

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  6. Nej nu skrev jag före Gösta....här på natten till trettondagsafton...det var ju inte meningen....
    Drack kaffe vid 21-snåret och då var det tji att sova sen´...
    Har kollat film i natten och lyssnat radio och mackat mackor...

    Önskar Er alla med ett varmt leende en fin trettondagsafton och trettondag....

    Vi träffas här på sidan sedan

    Sven Lindh

    SvaraRadera