söndag 30 januari 2011

SÖNDAG

Söndag 30 januari 2011. Fortfarande ingen ändring utan som vanligt ingen luft. Carpe diem       Klockan är 04.14

11 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Förstår, att du fortfarande har det så jobbigt med att andas, det gör mig så ont. Har så svårt att förstå, att den medicinering du får inte ger dig lindring. Har du funderat på, att få hjälp med syrgas? Har en bekant, som har en sådan hemma, mest för att använda nattetid och det hjälper verkligen. Trots, att du nu har det så jobbigt så tänker du på oss och skriver några rader, du är otrolig Gösta!
    Vet att många med mig har dig i tankarna och jag hoppas, att dagen blir fylld med något positivt för dig. Kanske någon tittar in till dig eller slår en signal.
    Här är det fortfarande mörkt, men det skulle bli något litet snö hörde jag.
    Skickar med många kramar, och en önskan att du och Sonja tillsammans kan koppla av och göra det bästa av dagen. Sonja är verkligen ett stöd för dig nu!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta nu förstår jag hur mycket min pappa fick lida, jag fick ett samtal häromdagen om att han gått bort i prostatacancer okt 2010, tog reda på varför jag inget fick reda på tidigare, jo posten hade sökt mig men inte hittat mig hur kan det va möjligt för söker man så hittar dom mig lätt. Fick höra av hans sambo att pappa visste va jag bodde och hade kort på mig i sin plånbok, men varför hörde han aldrig av sig då, han missade hela min uppväxt från 8-25 år,och jag fick inte uppleva att ha en pappa, tur att mamma tagit lite kort på oss när jag va mindre så jag vet hur han såg ut i alla fall. Tråkigt när det blir så här. Fick höra att jag har halvsyskon oxå, ska ta o höra av mig till dom så jag inte missar dom med för dom vet ju om mig. Ha det bra Mvh Lars

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta! Vi tänker på dej! Önskar att du får bästa hjälp.Tack för att du skriver varje dag.
    Till dej Lars vill jag säga: Sök upp dina halvsyskon! Du kommer att bli "hel" när bitarna kommer på plats!
    Hälsningar
    Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  4. Många många kramar Gösta o alla på bloggen.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Usch vad jobbigt att du har så svårt med att få luft. Har du pratata med sjukvården, har dom inte något ytterligare att erbuda dig? Tänker på dig och vet själv också hur jobbigt det kan vara när det tryter som mest med luften.
    Många varma kramar till dig och de dina och till alla som läser skriver här i Göstas dagbok.
    Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Fruktansvärt att inte få luft, har upplevt det på nära håll. Sjukvården måste ju kunna ge dig bättre hjälp med andningen.
    Många varma styrkekramar till dig och Sonja.

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta.Vi har tagit upp det förut,och jag tar upp det igen,(för jag lider så med dig,att du inte får luft.)För att vara sjuk,måste man vara frisk för att orka stå på sig för att få den hjälp man behöver. - Dags att prova något annat,när de du fått inte fungerar,så att du kan få må bättre.- Hoppas på en bra dag,och att natten blir lugn så att du kan få sova lite .Tittar in i dagboken imorgon igen.Hälsningar o Kram till er båda. Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta ! Tråkigt att du fortfarande har problem med din andning.Hoppas att du ska få hjälp så att det lätta på dina besvär.Tänker på dig. Du är otrolig som orkar tänka på oss och skriva några rader.Är så glad när jag ser att du varit inne och skrivit.Är så tacksam att du finns med oss om det så bara bli några få rader vi vet då hur du mår och att du är hemma.Hoppas att du har kunnat njuta av dagen trots dina besvär.Kramar och hälsningar till dig och de dina.Doris

    SvaraRadera
  9. Mina tankar är hos dig!
    Kram/Maud

    SvaraRadera
  10. Käre Gud...Låt denna natt bli en vändpunkt
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  11. Go´kväll Gösta,
    det är jobbigt när man intekan andas ordentlig, men jag förmodar att du har vatten i lungorna.
    det bör dom väl ha kollat på sjh i o för sig, men så var det med min vän.
    Årata med sjukvården om behov av syrgas.

    Till dig Lars, som har halvsyskon, så sitter du ien väldigt penibel situation. Samma sak ungefär hände mig, min far dog och jag tog kontakt med mina halvsyskon, dom hade inte vetat ett dugg om mig och ville, trots att jag blivit född i pappas föreg. förhållande, alltså innan han träffade deras mamma,. inte ha ngn som helst kontakt med mig. Jag var inte ute efter ngt arv, ville bara ha kontakt och få en minnessak efter min far. Jag fick en låda med gammalt skräp. Så så kan det gå.
    Gösta, hoppas nu att du får sova och jag sänder dig en stor kram.
    Natti natti från Lennie

    SvaraRadera