lördag 1 januari 2011

Nyårsdagen 2011

Lördag 01 januari 2011. Första dagen på det nya året.  Den andra etappen tar mig hem denna dag. Hoppas att gårdagen gick bra för alla och att ingen blev kvar i förra året. Ser framåt med tro att detta nya år blir en vändpunkt för oss. Carpe  diem                Klockan är 04.08

9 kommentarer:

  1. God morgon och en god fortsättning..ja så har ett nytt år kommit med 365 dagar som är insatta på vårt livskonto att förvalta.
    Dagar och tid som ingen av oss vet någonting om...de gäller att göra något bra av dom och som du varje dag skriver CARPE DIEM..
    Stor varm kram till alla...ULLA.

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta och en god fortsättning! Ja, nu har vi öppnat det första oskrivna bladet i årets bok. Du startar hemresan idag och hoppas att allt går bra.
    Jag ser med förhoppning fram på 2011 med allt gott till alla er som skriver här i dagboken - ingen nämnd och ingen glömd!
    Idag verkligen carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Önskar dig en lycklig hemresa. Nu får du i lugn o ro smälta alla fina minnen från denna julen och nyåret....

    Varma kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  4. God fortsättning på det Nya året!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Gott nytt år alla.

    SvaraRadera
  6. Gott nytt år och trevlig hemresa! Sol och gnistrande snö i Skåne så det är en fin börjar på 2011.

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Skönt att vi inte är kvar i förra året! Och visst ser vi nu framåt för 2011 som en god vändpunkt! Hoppas nu får en lugn och trygg hemresa och i bagaget har du, förutom saker, en massa fina minnen från jul och nyårshelgen!
    Önskar dig och de dina allt gott på nya året och en god fortsättning på detta. Önskar alla läsare/skrivare en riktigt god fortsättning på nya året!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  8. Gott nytt, Gösta!
    Ja, nu har det nya året börjat, med helt oskrivna blad. Vi vet inte vad som väntar oss.
    Om jag vetat vad som skulle ske söndagen den 2 januari 1977, så här kvällen före, skulle jag gjort allt som ståtti min makt för att förhindrat det. Min älskade far begick nämligen självmord, 50 år gammal, i husets nedre del. Vi hittade honom efter ett par timmar. Det värsta, vi hade inte anat någonting, fick heller inget svar på varför. Detta har följt mig genom alla år, han skulle ha fyllt 85 år i juni. Jag har grubblat och undrat om jag/vi kunnat gjort annorlunda, och om det kanske är bäst att inte veta vad som sker i framtiden, för då skulle man ju oroa ihjäl sig. Men, ändå, man kan även nästan grubbla och ångra att man inte såg nga tecken.
    Så det som gäller för dig Gösta, och även alla andra är: Carpe Diem, den kanske aldrig mer blir densamma.
    Kram fån Anna L

    SvaraRadera
  9. Idag fixade vi Melodikrysset galantare än någonsin. Gösta hade förflyttat sig ända till Sandviken och vi hade förstärk kryss-gänget med Jannes föräldrar och nu var varken lodrätt eller vågrätt några problem. Börjar fundera om inte detta vore en programide´att Gösta for mellan olika platser och vi löste krysset via Skype...från Pajala....Brunkeflo....Jularbo....Fu(en liten by utanför Mora)

    Om några dagar får vi tö i Mora så alla frusna är välkomna hit....Hantverakrgatan 7 Lindh på dörren......tänk er tö....burr när det varit så kallt...

    Mora är lite märkligt på det viset för det brukar alltid börja töa när Mora som bäst behöver snön det vill säga till Vasaloppet.

    I alla fall så har jag anmält alla Er som skriver på denna sida till Vasaloppets Öppna Spår så det är bäst ni sätter igång och tränar. Vi kommer att tävla för Gösta IF Rörön.
    Jag ger mej den på att vi ska vinna lagpriset 2011.

    Nu mina vänner önskar jag er en god natt och en god morgon.....2011...det gäller att lära sig att skriva 2011 nu..

    Tack Gösta för att du ringde mej när mitt sinne var tungt nyss i natten..du fick mej att bli lättare i sinnet så jag skojade till det lite här på sidan.

    Sven Lindh Mora

    SvaraRadera