måndag 17 januari 2011

Besökstid

Måndag 17 januari 2011. Ännu en lugn natt. Benen har torkat men är fortfarande röda och svullna och smörjs och lindas varannan dag. Höfter rygg och nacke smärtar fortfarande till illamåendets gräns. Extramedicin hjälper till viss del. Nu har Sonja kommit och det känns bra så nu gäller det att vara allert. Hoppas att tiden inte går så fort. Carpe diem          Klockan är 04.15

5 kommentarer:

  1. God morgon Gösta och Sonja..Tänk att någon så långt borta kan göra att man blir så glad av att få läsa att livet blir lite drägligare om än för bara några dagar.Att säga till dig att ta vara på dom är nog helt onödigt.Och så skönt att de går framåt med dom onda benen..
    Jag vill samtidigt få tacka alla för omtanken om mig..Som christina skriver man måste själv hävda sin rätt till vård...jag hade i 14 dagar ringt runt alla instanser för att få fatt på någon som skulle följa upp skadan..Trägen vann ..men man måste vara frisk för att vara sjuk för de tar på krafterna som inte finns när man är dålig..
    Nu har jag skrivit en lång lista på frågor till läkarn om hur jag går vidare.
    För när man sitter där framför ..makten..då glömmer man oftast vad man skulle fråga..
    Hoppas nu att alla får en bra dag..här är grått,regnit och fruktansvärt halt...
    Stor kram till alla ...Ulla..

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta. Jag blir så glad, att du har haft en skaplig natt och att dina ben verkar bli bättre! Hoppas nu attönskan är nu, att ni tillsammans får koppla av, prata och kanske får du känna doften av ett bullbak.
    Skickar mina varma kramar både till dig och Sonja. Carpe diem!
    Christina V-ås du på något sätt kan få lindring i den hemska värk du har.
    Nu har du en tid tillsammans med Sonja, det känns gott, att ha henne i din närhet. Du önskar ju att tiden ska gå sakta, det förstår jag så väl.
    Min önskan är nu att ni får en trevlig tid tillsammans, kanske ett bullbak, mycket prat, skratt och avkoppling. Jag skickar med många kramar till både dig och Sonja. Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta. Så skönt för dig att ha sällskap några dagar nu och få bli lite ompysslad. Bra också att dina ben är på bättringsvägen, det tar sin tid att läka. Men aj aj det onda i i din rygg o din nacke. Kanske det hjälper att få lite lätt massage med någon välgörande massageolja.Bara beröringen gör ju att man mår bättre, kanske kan Sonja hjälpa dig med det eller någon från hemsjukvården. Hoppas det...
    Idag är det milt väder, snösjoken sjunker undan ordentligt men det går lite för fort. Vägarna ishala så man får ta det väldigt försiktigt. Hoppas också Gert mår lite bättre.Varma hälsningar till er alla
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Hoppas att du kan njuta av dagarna tillsammans med Sonja. Ha det riktigt gott och mysigt .En nybakad bulle och en kaffetår,skönt att veta att du har sällskap några dagar.Allt bli lite lättare när man har någon att prata med och kanske kan det förvilla bort lite smärta.
    Ha det nu så gott kramar och hälsningar till er båda och alla övriga här. Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Gläds åt att du haft en lugn natt. Tack för infon om dina ben och smärtor och att du får fortsatt behandling för det.
    Förstår att det känns bra att du har Sonja hos dig, och som du säger - nu gäller det att vara allert se till att tiden kryper fram så att ni får ut så mycket ni kan av dagarna hon är hos dig.
    Till Ulla - håller med om att man måste vara frisk för att kunna vara sjuk och hävda sin rätt! Hoppas allt gått och går bra för dig.
    Skickar en varm och faktiskt vårlik hälsning till alla här på sidan, ingen nämnd men heller absolut ingen glömd!
    Nu Gösta och Sonja hoppas jag ni haft en riktigt bra dag tillsammans och att ni kunnat njuta av tillvaron. Kanske finns det även uppe hos er en strimma av hopp om vår!
    Mina varmaste kramar och omtanke skickas till er från Iris

    SvaraRadera