måndag 24 januari 2011

Hem ljuva hem

God morgon allihopa, reserven här.
Vill bara meddela att pappa har kommit hem. Så snart kommer han nog att ta hand om sin blogg igen. Eventuellt tittar han in här redan under dagen och skriver några rader.
Carpe Diem
//Marianne

8 kommentarer:

  1. Morrn Gösta och välkommen hem! Stort tack till Marianne, som varit så snäll och hållit oss up-to-date! Hoppas, att du kanske fått hem något slags andningshjälp, så att du slipper dessa problem med din andning. Du är en riktig kämpe, Gösta!
    Som uttrycket säger: borta bra men hemma bäst, det stämmer.
    Många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Överenstämmer med föregående.
    Härligt att du är hemma igen.
    Kram Maud

    SvaraRadera
  3. Blir glad då jag ser detta, för det betyder ju i allafall att du inte är sämre!
    Kramar från Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  4. Godmorgon på Er!Hoppas det känns lite bättre i dag! Vi är många som "är med dej" Gösta,kvinnor från hela Sverige,vad man ser på inläggen.Är vi lite mer umhuldrande?? Hur som helst med den saken,jag önskar allt gott!
    Hälsningar
    Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta. Skönt att du är hemma igen, hoppas nu att de satt in all hjälp som du behöver,så att det ordnar upp sig till det bästa.-Hoppas dagen blir bra,och bjuder på något extra trevligt. Hälsningar o kram Kristina

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta! Skönt att läsa att du är hemma igen och jag hoppas verkligen du fått bra hjälp för andningsbesvären och att du mår betydligt bättre nu.
    Tack Marianne för att du gett/ger oss information om Gösta!
    Jag kan bara önska en så god dag som du och ni bara kan ha och mina tankar finns med hos er!
    Varma kramar från Iris!

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta !
    Skönt att du är hemma igen och att du fått den hjälp du behöver.Tack Marianne för att du håller oss informerade hur det är med Gösta.Önskar er allt gott och hoppas att Gösta mår bättre nu.Kram till er båda.Hälsningar Doris

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta och Marianne. Vad skönt för dej att ha Marianne i ditt liv nu när det blev så extra tufft. Vad härligt för dej Marianne att få kontakt med din pappa, om än sent omsider.
    Undrade lite innan jag fattade vad ordet "reserven" stod för.
    Jag är alltså en vän från forntiden i Göstas liv, när han bodde i småländska Sävsjö. Håller koll på bloggen hyfsat väl och uppskattar att läsa och tycker Gösta är strong som orkar fortfarande.
    Mina bästa hälsningar - Anders

    SvaraRadera