fredag 28 januari 2011

FREDAG

Fredag 28 januari 2011. Relativt lungt och lite ro för sömn. Attackerna är jobbiga men på något sätt kommer man över dom också. Carpe diem                         Klockan är 04.44

6 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Förstår, att du har det jobbigt med din andning och attackerna. DU ÄR OTROLIGT STARK! Vilken kämparanda du har! Har du någon tät kontakt med sjukvården? Funderar på, om du inte skulle kunna få syrgashjälp nattetid. Du behöver så väl din nattsömn. Hoppas, att Sonja fortfarande är hos dig och hon är ett verkligt stöd för dig. Du är en ängel Sonja!
    Du vet, att vi här som skriver i bloggen tänker på dig. Önskar alla smärtlindring i deras plågor, många är det som har det så jobbigt. Ingen nämnd och ingen glömd.
    Många varma kramar, carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta. Instämmer helt med Christina,önskar att du fick hjälp,och kunde få sova lite mer.Hälsningar o Styrkekramar till er båda. Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Skönt att du ändå får lite ro för sömn. Medicinerna börjar säkert ge sin effekt mer och mer nu, så att du förhoppningsvis får det allt lättare med andningen.
    Här hos oss är en riktigt solig och klar förmiddag, helt vindstilla och snön gnistrar i solskenet, men men det är 11 minusgrader än så länge.
    Hoppas du/ni får en lika vacker och också en bra dag och kanske kan du slumra till en stund.
    Många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Hoppas att Du känner att vi, alla bloggläsare, är med Dej!Sänder varma kramar från bästkusten!

    Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Nu var det länge sedan jag skrev till dig igen, tyvärr blir det lite långt mellan varven ibland, men läser din blogg gör jag var dag och har dig ofta i mina tankar, skall du veta!
    Hoppas du snart får lite lindring av medicinerna så att du kan få andas ordentligt igen.
    Tusen varma styrkekramar
    Carpe Diem
    Tina

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta !
    Nu tycker jag mig skönja att dina andningsbesvär är på väg tillbaka. Skönt, även om du känner av det lite än. Kan du inte ligga ett steg före nästa gång(hoppas inte på någon nästa gång) men om....Att du har medicin hemma och kan börja inhalera så fort du börjar känna av det så det inte går så långt
    Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera