lördag 29 januari 2011

LÖRDAG

Lördag 29 januari 2011. Det blir lite tjatigt när det är samma sak som gäller varje morgon men det är som det är. Carpe diem                                   Klockan är 04.02

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Förstår vad du menar med tjatigt, men för oss här betyder det mycket att få läsa några rader från dig. Vi är alla med dig i tankarna.
    Jag hoppas, att inhalatorn hjälper dig att få kontroll över andningen, det kan ta några dagar innan du märker en förändring.
    Hoppas, att du orkar klura ut Melodikrysset tillsammans med dina "kryssare! Jag skall se störtloppet och sedan gå hem till min dotter för att fira ett av barnbarnen som blir 18 år.
    Här är det 0-gradigt och kanske chans till litet sol.
    Här får du många varma kramar och lycka till med kryssandet!
    Carpe diem.
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Jag blir så glad varje morgon när jag läser Din hälsning i dagboken, om även så liten!!!
    Tänker på Dej och hoppas medicinen gör bättre verkan för varje dag. Att ha svårt att få luft är hemskt. Hälsa De Dina och hoppas dagen blir någorlunda bra!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  3. Hej min vän...
    Glad att se att du är här igen, hoppas nu att den medicin du fått hjälper dig så att din andning blir bättre. Har nu äntligen fått tag på LT från 20 jan. där reportaget om dig är med. Många varma tankar och kramar från Hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera
  4. Jag blir så glad varje dag jag ser dina skrifter, stora eller små.Ha det bra!
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping
    Ps. Här går vinterkräksjukan så vi har inte fått besöka maken på flera veckor,.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta....de viktiga är inte hur mycke du skriver...de viktiga är att du är med oss...
    Stor kram till Dig och de dina..Ulla

    SvaraRadera
  6. Många kramar fån mig.

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Det är inte alls tjatigt när du skriver, det är ATT du skriver som är guld värt för oss här ute i cyberrymden! Det är inte kul att du har så mycket besvär, men vi hoppas och tror att andningen blir successivt bättre i takt med tiden du använder medicinerna.
    Hoppas du löste Melodikrysset idag tillsammans med Marianne och Sven och kanske också Sonja är kvar så att ni var några stycken som slog era kloka huvuden ihop.
    Här har varit en gråmulen dag fram tills nu, då solen faktiskt bryter igenom och ger lite hopp om den kommande våren. Men visst är det lite ljusare längre på dagarna nu, det kan man märka och det är så positivt.
    Hoppas dagen varit så god som den bara kan vara för dig/er och hoppas du får lite ro och sömn under natten.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera