torsdag 20 januari 2011

TORSDAG

Torsdag 20 januari 2011. Ny dag nya utmaningar. Carpe diem                 Klockan är 05.03

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Jag har precis läst LT och berörs mycket av vad Sandra skriver. Vilken kämpe du är Gösta! Jag uppskattar Sonja som är hos dig, att ha en person i sin närhet gör så mycket! Jag hoppas, att ni får flera stunder med småprat, korsordslösning och även njuta av färska bullar.
    Glad att dina ben äntligen börjar bli bättre, man blir glad för det minsta, Gösta.
    Jag skickar med många kramar till alla här, ingen nämnd och ingen glömd. Ni är alla kämpar på olika sätt, helt klart.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej min vän. Med tårar i ögonen har jag nu läst LT och jag beundrar dig verkligen för den kämpaglöd du trots allt har. Fint att få en bild på dig, har sparat in den här artikeln så att jag kan gå tillbaka och läsa mer. Ser att du bor i Svenstavik, det passerar vi ibland när vi åker till våra bekanta som bor i Mattmar och Mörsil. När jag var gift och bodde i Hälsingland så var jag och min dåvarande man alltid i Börtnan på sommrarna hos en bekant där, namne till dig men som tyvärr är borta nu Vad jag vet så lever hans bror och bor i Svenstavik, han har haft taxirörelse där (kanske har han det än) och han heter Evert Jonsson.
    Känns gott att veta att du just nu har besök och får skingra dina tankar tillsammans med ditt sällskap. Många många varma kramar till dig från Hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Tack till dig och Sandra för den fina artikeln i LT idag. Den berör mig verkligen i mitt innersta! Du är den störste kämpe jag någonsin stött på i livet och jag är full av beundran för allt ditt mod och för den empati du förmedlar till oss som följer dig.
    Jag unnar dig och Sonja sköna och trevliga dagar, vet inte hur länge hon stannar den här gången, men ta vara på timmarna och förmodligen vankas det både god mat och härliga bakverk sen fill fikastunderna.
    Hoppas du får vara så smärtfri det går och jag blir så glad när jag läser att dina ben blir bättre och bättre.
    Ha det så gott ni bara kan, så läses vi igen i morgon. Skickar också här ett tack till Sandra som skriver så bra utifrån era pratstunder.
    Många varma kramar och tankar till er från Iris!

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag hoppas att ni får några fina dagar Sonja o du, o att du får vara något så när nu när du har besök.Det är i alla fall lite längre dagar nu, det känns bättre då, att vi går mot våren.Kramar till alla från mig.

    SvaraRadera