söndag 16 januari 2011

Besök

Söndag 16 januari 2011. Natten har gett ett par timmars sömn. Det blir lite extra energi för dagen. Det händer lite i dag det kommer besök. Sonja tänker besöka mig under några dagar. Det ska bli trevligt med lite avbrott. I övrigt är det bara att vänta. Carpe diem            Klockan är 04.07

5 kommentarer:

  1. God morgon..Så skönt att du fått lite mer energi till kroppen genom några välbehövliga timmars sömn..Och jag gläds mig dig att få besök av Sonja.Att ha någon tassandes runt i stugan ger ett lugn och trygghet som är svårt att förklara..Och säkert kommer den ljuvliga doften av bullbak sprida sig i stugan när Sonja är där..Hoppas att ni får många trevliga timmar tillsammans.Själv så laddar jag för en heldag på sjukhuset i morgon...med röntgen och läkarbesök..i fredags hittade dom mina papper..och upptäckte att 3 återbesök skulle ha varit gjorda för att se att den brutna axeln och brutna armen har växt ihop rätt..men man hade glömt bort mig..Journalerna hade kommit åt sidan eftersom de varit många helger?????
    Jag säger som Tomas de Leva sjunger..VEM SKA MAN LITA PÅ...
    Nu hoppas jag att alla får en trevlig söndag med inte alltför mycke nederbörd..här har kommit 10 cm snö under natten och mer ska komma..Stor kram till er alla fantastiska medmänniskor från Ulla..

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta!
    Jag blir så glad att läsa, att du har fått några timmars energigivande sömn! Dessutom kommer Sonja till dig och jag håller helt med Ulla, att ha någon i sin närhet, det betyder så mycket!
    Jag håller också tummarna för Ulla, att besöket på lasarettet går bra, att journaler kommer bort får inte hända!! Ibland måste man tydligen själv ringa och påminna lasarettet och t o m kämpa för sin rätt.
    Jag hoppas, att söndagen blir bra och för min del - mera sport.
    Här skall vi få mera snö hörde jag, tänker mest på halkan. Här är det så många som halkat och fått skelettskador, så akuten var fylld av patienter som väntade på operation. De fick ställa in alla planerade operationer för att kunna ta de akuta!
    Idag känns det som en dag med hopp, det blir ljusare och detta hopp vill jag dela med er alla samt ett carpe diem.
    Kramar!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Skönt att du fått lite sömn i natt och vad roligt att höra att Sonja kommer på besök några dagar. Nu får du säkert nya bullar och kakor i frysen och framför allt trevligt sällskap på dagarna!
    Ullas berättelse om missar om återbesök i sjukvården är sorglig att läsa. Sånt får bara inte hända! Men tyvärr verkar det som om något är snett nånstans i vårdapparaten. Hoppas det fixar till sig nu för dig, Ulla.
    Gösta, du har inte skrivit något om dina ben etc på ett tag, berätta gärna när du har ork och lust.
    En varm hälsning till alla från mig och framför allt till Gösta och Sonja och jag hoppas ni får några bra och trivsamma dagar tillsammmans igen!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!Glad över att du fått några timmars vila och att Sonja kommer på besök alltid skönt att ha någon i sin närhet allt bli lugnare också trygghetskänslan infinner sig.Hoppas att ni kan njuta av dagarna tillsammans.
    Melodikrysset var svårt men till sist blev det löst.Önskar Ulla lycka till med sjukhusbesöket i morgon hoppas att allt ska gå bra. En stor kram till dig Gösta och även Sonja och alla övriga här.Varma hälsningar från ett grått och regnigt Småland. Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta Vad trevligt att få besök av Sonja, då har du något att se fram emot som bryter vardagen.Hoppas du får en god natts sömn, om än bara några timmar som är värda mycket och en eller några tupplurar på dagen. Har varit ute på en promenad som är förenat med livsfara,blankhala vägar, men tur att man har halkskydd på skorna, då går det bra. +5 grader idag men dimmigt ute. Ha det så jättebra nu tillsammans
    Många Kramar till er båda
    Maggis

    SvaraRadera