onsdag 19 januari 2011

Onsdag

Onsdag 19 januari 2011. Lugn natt med det vanliga.Hade besök av länstidningen för material till en ny artikel vilken kommer på torsdag. Den kan läsas på webben: Länstidingen Östersund/Berg. Carpe diem                             Klockan är 04.02

4 kommentarer:

  1. God morgon Gösta.Känslan att de finns någon i din närhet på natten gör säkert att lugnet infinner sig.Larmknappar i all ära men den fysiska närheten går aldrig att ersätta.
    Till alla medmänniskor vill jag bara berätta att läkningen av mitt brott var perfekt..men eftersom ingen veckokontroll gjorts så har armbågen stannat i ett fryst läge.Och känseln och kontrollen i handen halverats.Så nu har en tuff sjukgymnastik påbörjats..som gör så helvetiskt ont att jag somnade igår på en pinnstol i väntan på sjukresor när jag skulle åka hem.Knät som man glömde bort har en ..fet meniskskada...sa läkarn..nu blir de en operation av knät så småningom...när armen börjar att fungera..om ca 6 månader.Den enda positiva nu är att läkaren har fått sluta..jag behöver inte möta henne mer.
    Nåja..tiden går inte att vrida tillbaka de e bara att gilla läget.jag en positiv människa men idag så känner jag bara negativ energi..
    Men tack alla ni underbara medmänniskor på denna sida..om ni inte funnits hade jag nog inte gått upp ur sängen idag...
    Nu börjar de ljusna ute så de blir nog en fin dag idag trots allt...
    Stor kram Ulla...

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Skönt, att natten varit lugn, du får energi av att du kunnat sova ordentligt. Trevligt, att du fått besök från LT, skall läsa den i morgon, absolut!
    Jag förstår hur jobbigt du har det nu Ulla, du har mycket att kämmpa emot nu.
    Jag hoppas, att dagen blir bra för dig Ulla, försök tänka positivt, även om det känns motigt nu.
    Skickar mina tankar till er alla som skriver här att ni får en bra dag och förstås carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Godmorgon Gösta
    Skönt att du har ett par bra dagar nu.
    Till ulla
    Tycker du ska begära skadestånd. Det gör inte smärtan mindre, men lite "plåster på såren". Sjukvården får inte vara såhär som den är idag.
    Kram till er båda
    Karin

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Skönt att natten ändock varit lugn inkl det vanliga. Skönt för dig att ha Sonja hos dig lite igen.
    Ullas berättelse är ju bedrövlig att läsa, att den aktuella läkaren fått sluta är väl gott nog, men problemen och besvären finns ju kvar hos dig Ulla. Jag önskar dig lycka till med all rehablitering framöver och hoppas du kan fram-mana lite positiv energi för det behövs nog inom dig nu! Tänker på dig!
    En hälsning kommer också här till alla och hoppas ni har det gott.
    I morgon ska det bli spännande att läsa LT igen och den artikel som kommer att finnas där.
    Gösta och Sonja - ha en bra och skön dag tillsammans.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera