torsdag 4 november 2010

Ännu en tom dag

Torsdag 4 november 2010. Även denna dag blir en tom dag. Det blir som i går bara sova. Carpe diem             Klockan är 05.36                           Ps. En kompletering. Det finns en ny artikel på webben som tillkommit under dygnet. Länstidningen Östersund/Berg. Ds

6 kommentarer:

  1. Gösta! Du finns i min varma tanke...
    Kram från dalkullan

    SvaraRadera
  2. Gösta morrn på dig! Du ska veta, att jag tycker du är otroligt stark, som varje dag skriver till oss alla även om du är mycket trött och har det så kämpigt. För mig har det blivit en vana att börja dagen med att "se" dig här. Dagen blir tom säger du, men förhoppningsvis kan den bli en bra dag ändå. Kanske får du ett besök av någon granne, ett telefonsamtal eller något annat.
    Ta dagen som den kommer Gösta, sov om du känner för det och du behöver bara vara.
    Här är det mörkt och grått, tänder levande ljus och försöker göra det litet ljusare.
    Mina tankar är hos dig - alltid, och jag skickar med varma kramar till dig samt ett carpe diem.
    Christina V-å P.S. som du märker blir mina rader litet "intetsägande", men du skall veta att jag och alla andra är med dig i tankarna! D.S.

    SvaraRadera
  3. Hej igen Gösta! Jag har nyss läst i länstidningen reportaget om dig. När man ser dig på bilden ser man vilket otroligt stark människa du är! Varför skall just du drabbas av bältros också?! du har ju redan nog av problem.
    Kan tala om för dig, att även jag har orden "carpe diem" på en träplatta hänger i köket. Den gjorde ett av mina barnbarn i skolan. Dessa ord har alltid varit - och är - min ledstjärna!
    Ha en så bra dag du kan Gösta!
    Kramar och förstås - carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Tack för att du vill och orkar skriva några rader till oss i din dagbok. Du är oerhört stark och modig och min och andras beundran för dig och ditt sätt att vara känner inga gränser!
    Har läst artikeln i LT, som vanligt saklig och välskriven och bilderna på dig är så trevliga att få se. Hoppas nu på att medicinen för bältrosen börjar verka så att du slipper det onda betr den i alla fall. Det är väl bra om du kan sova lite även på dagen när smärtorna minskar av medicinen. Men som sagt, jag hoppas du ska slippa smärtorna.
    Tänker på dig och hoppas du får en så bra dag som det bara går.
    Varma kramar och tankar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta. Blev så glad när jag läste att det var en ny artikel i LT.För då kanske Sandra tittade in till dig en stund. Har läst artikeln,i LT.Den var bra.- Hoppas det går hålla smärtorna i schack,så att du kan få sova.-Undrar om ni har snö däruppe? Hälsningar o kram Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta och alla Ni andra...

    Jag försöker att Skypa dej men får inte kontakt. Jag har startat min Skype igen och skulle vilja webprata med dej

    Här i Mora har vi mellanväder kan jag säga...
    Räven raskar inte över isen än
    den enda is vi har
    är den med f före
    fisen
    och den släppte sven
    Så räven raskar över fisen....
    ..............
    Här jsut nu en mör rostning Zoegas som heter Dark helt enkelt. Zoega är bra och jag har nu gått över till mörkrost...jag har alltså börjat med tyngre saker... Det smakar inget om mellanrost tycker jag..

    Till kaffet en kladdig chokladkaka......tänk om min diabetesskötare såg mej nu....säg inget!!!

    Men vad har man här i livet mera än de små stunderna...som fikat. Det är höjdpunkten på dagen och då vill jag att kaffet ska vara så gott det någonsin går. Alltså det bästa kaffet. Ibland mal jag bönor själv och köper något riktigt dyrt och gott kaffe på en speciell kaffebutik vi ha Mora. Ibland blir det Zoegas som gör det bästa kaffet i detta land enligt mina smaklökar.Gevalia har också kommit med några fina sorter nu i små påsar...Latin Sunset,,,,African Moonsum eller vad de nu heter...jag har provat dem och de var mycket bra.

    Vad tycker kaffedamerna här på sidan när det gäller kaffe??

    Det vore intressant att höra en liten kaffedebatt här på sidan.

    Gösta om du läser detta...koppla upp din Skype...för nu har Sven Lindh kopplat upp sig igen

    SvaraRadera