måndag 8 november 2010

Är det dags för dumstruten

Måndag 8 november 2010. Fast man sitter med datorn mitt framför sig så är det svårt att fatta varför? Vad ska jag göra med den? Efter en stund vet jag varför. Men det tar nästan en halvtimme innan det har trängt in i huvudet. Det är skrämande att upptäcka att något börjar bli riktigt galet. Får se om det vänder under dagen. Carpe diem         Klockan är 04.26

7 kommentarer:

  1. God morgon Gösta!
    Usch vilken jobbig situation du har nu.
    Hur är det med din förkylning? Har bältrosen lagt sig lite så du slipper den fruktansvärda värken?
    Idag är det vitt av frost här i Kalmar. Det ska kanske komma snö i em.
    Tänker på dig!
    Sänder de varmaste hälsningar till dig!
    Åsa

    SvaraRadera
  2. Kämpa på Gösta! Jag kollar din dagbok varje morgon och skickar en varm hälsning till dig för denna dagen.

    SvaraRadera
  3. Morrn Gösta! Först av allt så är du ingen dumstrut! Du är en mycket klok och vänlig person, men vad du beskriver, ja, det har hänt mig själv ett antal gånger. Du får ta med i beräkningen, att du har en kraftig förkylning på gång, bältrosen och dess värk samt de cancern, som du krigar mot. Alla dessa mediciner gör, att din hjärna behöver litet längre tid att "koppla in" sig.
    Hoppas, att du har kunnat sova litet bättre i natt, ta dagen som den kommer Gösta, tittar solen fram ute blir det ljusare också.
    Idag är det kallt här -5C och solsken så jag skall ta en liten promenad - är litet orolig för halkan bara.
    Gösta jag skickar med mina varma tankar, vila så mycket du kan och naturligtvis säger vi carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. God morgon Gösta!
    Säger som Christina, och många andra, Du är en mycket klok och vänlig person. Hoppas Du får behålla ork o kraft länge än och att förkylningen, bältrosen mm ger med sig!
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från ett vitt o frostnupet Skåne

    SvaraRadera
  5. God morgon Gösta.Nej någon dumstrut behöver inte du,det beror nog på att du är lite extra klen nu,när det tillkommit både bältros och ev annan infektion i kroppen.- (Men glöm dumstruten,den klär dig inte i alla fall.)- Och de som har "gått in i väggen" stressrelaterat, har just de problem du skriver om. "Närminnet sviker mm."- Men jättebra att du fortsätter att göra det du orkar som att lösa korsord mm .-Är inte de nya besvären borta till imorgon,så borde du kanske kontakta din läkare ,för att få råd.-Nu hoppas jag att du får en så bra dag som möjligt,gärna också någon oanad trevlig överraskning . Hälsningar o kram Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Nej du, någon dumstrut är det verkligen inte dags för när det gäller dig. Jag brukar också ibland fundera en stund på vad det var jag skulle göra, men jag skyller på det berömda "hjärnsläppet" som kan drabba alla och envar emellanåt. Men du kom ju på vad du skulle med datorn till och det var ju trevligt att vi fick några rader från dig!
    Hoppas du haft en någorlunda bra natt och att medicinerna för såväl bältrosen som andningen har haft effekt och önskar dig en så bra dag som möjligt. Här skiner nu solen och det är alldeles vindstilla, i och för sig på nollstrecket, men ändå en skön dag med hög och fin luft.
    Många varma tankar och kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta ! Hoppas att du snart ska krya på dig så du kan få bra nätter med god sömn.Dumsnutar är vi nog lite till mans i så fall.Själv får jag hjärnsläpp emellanåt. Om det händer dig är väl inte att undrar på med alla dina mediciner dålig sömn på nätterna och kanske inte den vila du behöver dagtid. Jag tycker att du är fantastisk som orkar skriva och delger oss hur din situation är.Det är jag och många av oss tacksamma för. Förståelse för om du inte orkar skriva så mycket, men det är glädjande så länge det finns några rader från dig.Tack Gösta du har gett och ger oss så mycket.Hoppas på att det ska bli riktigt länge till.
    Här är det fint väder i dag sol och -5C. Jag ska börja med lite skåpstädning i god tid så kan man njuta av adventstiden. Tiden före jul är den finaste tiden.Det är något visst när man har satt upp adventsljustakarna och det är inte långt dit.
    Nu får du har det så gott och hoppas att du kan njuta av dagen och en god natt önskar jag dig.
    Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera