söndag 7 november 2010

Snuvan är här

Söndag 7 november 2010. Motionsrundorna räcker till ännu. Det har börjat att blanda sig lite extra i svetten och det är takdropp från näsan. Det känns verkligen lite kymigt i kroppen. Det verkar vara förkylning på gång men inte den lätta varianten. Ha en bra dag. Carpe diem     Klockan är 04.42

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Säg inte att du har fått en kraftig förkylning med! Du har ju redan tillräckligt! Du får ta kontakt med din läkare direkt, om du känner att det blir för jobbigt! Jag lider verkligen med dig nu, du kämpar och gör din motionsrunda, du är så stark!
    Vill gärna ge dig all styrka och uppmuntran, men jag har svårt, att sätta på pränt vad jag menar så att det låter vettigt.
    Hoppas att dagen blir så bra det går för dig, vila så ofta du kan.
    Önskar, att någon tittade in till dig och du fick litet sällskap.
    Många varma kramar och krya på dig! Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta!
    Vad orättvist det kan kännas... du behöver inte mera "krämpor" än vad du redan har. Jag säger som Christina... Du är så tapper som orkar skriva till oss, du är så stark som få förunnat. Finns inga ord men du ska veta att mina tankar är hos dig! :-)
    Varma kramar från mig till DIG, men med ett kallt inslag från ett frostigt Kalmar.
    Carpe diem!
    Åsa

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Har hankat mig upp från sängen och ser att du fått snuva nu också. Det var ju inget vidare, räckte väl som det varit innan. Men vi får hoppas att det inte blir så långvarigt. Har hört flera som drabbats av snuva, men som inte suttit i längre än något dygn, hoppas det blir lika för dig.
    Men som vanligt beundrar jag dig för att du orkar skriva till oss och berätta om läget, du är en enormt fantastisk person!
    Hoppas du haft det någorlunda bra under dagen och kanhända kan natten bli något bättre än senaste nätterna.
    Varma tankar och kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  4. God kväll Gösta.Hoppas du har fått någon extra hjälp hemma nu,så att du har någon som pysslar om dig,nu när du så hårt drabbad.-Rekommenderar dricka hett vatten med citron o honung i.Bra i förebyggande syfte,om det skulle vara hosta eller luftrörsbesvär på gång också.Men hoppas att det är något tillfälligt takdropp,du råkat ut för,och att det stannar därvid.- Jag hade radion på,och det var Ring så spelar vi.Det var en man som ringt in,han var 86 år ,och Lisa Syrèn frågade honom vad han skulle göra senare på dagen.Jo han skulle ut och gå med fröken Rullan. Lät konstigt,men sen förstod jag att det var så¨han kallade sin rullator.Tyckte det lät så gulligt.Nej Gösta nu hoppas jag att du är på bättringsvägen,från takdropp och bältros,och att du kan få en lugn och smärtfri natt,och framför allt att du får sova gott. Ser framemot att läsa din dagbok imorgon igen,hälsningar o Bamsekram från Kristina carpie diem

    SvaraRadera