söndag 28 november 2010

Första advent

Söndag 28 november 2010. Trevlig advent i denna dag. Natten....?!...      Carpe diem      Klockan är 04.00

18 kommentarer:

  1. Kära Gösta!m Dagen har nyss börjat och det första jag gör är alltid att läsa din dagbok. Trevlig advent skriver du, jag kan inte riktigt känna det, jag lider med dig så otroligt. Kan inte fatta, att du skall behöva ha dessa problem - och natten?! Vad säger personalen som lägger om bandagen på dina ben? Jag frågar hela tiden, jag vet det, men detta är så frustrerande, Gösta.
    När du läser dessa rader, så vet du att det är många, som just nu känner som jag.
    Om allas våra tankar kunde hjälpa dig, men som du vet: tron kan försätta berg.
    Jag önskar dig och Sonja en lugn och bra dag och att ni kan njuta av kaffe med hembakade bullar och det tända ljuset.
    Många, varma kramar till er båda och ett carpe diem från Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Gösta tankarna går till dig hoppas att du fått lite vila och att du inte har haft allt för ont.Min önskan är att du skall får all hjälp med allt du behöver för att lindra din smärta.
    Önskar att du tillsammans med Sonja kan njuta av dagen utan att har allt för ont.Instämmer med Christina vi är många som tänker på dig hoppas att det är till någon tröst.Kunde vi skulle vi göra mycket mer.Adventskramar och hälsningar till er båda. Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta läste en kommentar från dig för ett år sedan att det var ca 1200 - 1500 som läser din blogg varje dag, men inga män skrev. Jag har längre tillbaka ett år sedan tror jag haft sparsam brevväxling via mail med dig.
    Fick beskedet om obotlig prosttacancer ung. samtidigt med dig.
    Trotts all medicinering med bromsmediciner, sprutor, olika cellgifter, strålbehandling, morfin i stora mängder så tycks inget hjälpa längre, har en outhärdlig smärta.
    Vad jag skulle skriva var detta:
    Det måste vara underbart i allt elände att så många skriver till dig och visa en sådan omtanke.Jag tar del av detta också då jag inte har någon som bryr sig.
    Hoppas du får hjälp med att få vara smärtfri och att du får många dagar och månader till.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Har precis suttit vid mitt tända ljus denna 1:a advent och avnjutit en god kopp kaffe. En skön stund, men mina tankar har hela tiden kretsat kring dig. Mina allra varmaste tankar till dig även idag och också till Sonja. Hoppas dagen blir dräglig och ni kan njuta lite tillsammans.
    Varma kramar till er från Iris.

    SvaraRadera
  5. Undrar du som skrev att du också drabbatas av prostatacancer, jag skulle gärna skriva till dig och sända en hälsning då och då men hur skall man nå dig? Gösta är enkelt att nå då han både har blogg och e.post. du får försöka att ge den till oss, hur ska vi annars kunna konakta dig.Gösta kanske har den?
    Gösta hoppas du och Sonja får en dräglig 1 advent. Vi tänder ett ljus för dig
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta. Finner inte ord för vad jag känner.men det gör vårt språkrör Christina från V-ås."Hon är en riktig klippa".Instämmer helt i det hon skriver, det är så det är och känns.- Hoppas Sonja blir kvar ännu ett tag,eller att du får mer hjälp från sjukvården.-Tänker på er, Styrkekramar till er båda två.Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  7. Sandra Sven Christina iris Doris och alla ni andra,det är sådana som ni som behövs,tack för att ni finns. Kristina

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta,

    Jag kan bara instämma i det som Christina V-ås skrev. Det är precis så jag känner.

    Styrkekramar från Johanna

    SvaraRadera
  9. Hej!Jag har er i mina tankar i denna första advent.Jag ska tända ett ljus nu o dricka kaffe. kramar från Lilian

    SvaraRadera
  10. Till dig Gösta, och till din anonyme olycksbroder som skrev i kommentarerna idag, vill jag sända de varmaste hälsningar mitt hjärta är mäktigt !
    Kramar från Lisbeth i Sveg !

    SvaraRadera
  11. ok min adress:
    gertivar@otmail.com

    SvaraRadera
  12. blev väldigt fel har för ont idag

    gert.ivar@hotmail.com

    hoppa någon skriver

    SvaraRadera
  13. I Mora Kyrka brinner ljus för Er alla som skriver på denna sida tillsammans med de bönder jag lämnat där då jag tog i på allvar och stampade i kyrkgolvet.
    Så bräckligt är livet som en liten låga på ett adventsljus men om vi bryr oss om varandra så blir vi starka som en kraftig ek. Jag har skrivit till dej gert.ivar.....

    Jag hopas du får många mail för jag vet att människorna på denna sida bryr sig och har en varm låga av omtanke och kärlek inom sig och är villiga att dela med sig.

    Denna sida...Göstas dagbbok är mitt i allt även en hoppets sida...kärlekens och omtankens sida...ett ljus och en tröst för så många.

    Låt lågorna brinna och omtanken växa...låt oss hålla om varandra i tanken för DÅ....då behöver ingen vara ensam...då är ingen ensam

    Tack för att ni finns

    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera
  14. God kväll Gösta och alla alla som läser denna dagbok...och en speciell hälsning till gert.ivar..jag finner inte orden idag för att fortsätta skriva...
    Jag tänder ett ljus för Er alla och med en önskan om en fridefull 1 advent och må Ni få en så dräglig dag som möjligt fria från värk ...
    Stor stor kram Ulla

    SvaraRadera
  15. Hej Gösta!
    Allt jag har att säga är redan skrivet!
    Hoppas dagen har varit dräglig och att natten blir lugn!
    Adventshälsningar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne.

    SvaraRadera
  16. Jag var tvungen att gå in på din blogg och läsa även om jag inte brukar kolla datorn på helgerna. jag hoppas att du får hjälp med din smärta så fort som möjligt.

    SvaraRadera
  17. Sänder många kramar o tankar till dej denna vinterdag hoppas du får en bättre natt med sömn o vila de behöver du så du orkar med morgondagen Helena

    SvaraRadera
  18. Tack Sven för att DU finns och sätter så fina ord på pränt! //Kram Iris

    SvaraRadera