måndag 22 november 2010

Lättnad

Måndag 22 november 2010. Efter gårdagens omläggning har det gått att få en liten blund i ögonen. Några få attacker har det varit men hanterbara. Det går nog att ta vara på denna dag på ett bättre sätt än förut. Irritationen kanske inte blir så stor. Det är inget planerat men det dyker kanske upp något. Carpe diem                    Klockan är 04.06

6 kommentarer:

  1. God morgon på dig Gösta!
    Det gjorde mig glad, att din natt har varit litet bättre och att du kunnat få litet sömn. Jag skulle önska, att du fick ett besök dagligen av en sköterska, som kunde titta till dina ben och ev lägga om bandagen! Jag är ingen expert, men tror att det skulle kännas bättre både för dig och benen.
    Du vet ingenting om hur dagen kommer att gestalta sig, du och Sonja för ta dagen som den kommer. Kanske någon tittar in till er och får en pratstund och kanske en fika med färska bullar!

    Idag får vi litet mer snö här, men det är fortfarande myucket slask. Skickar med många varma kramar till er båda och ett carpe diem!
    Christina i gurkstán

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta.Vad bra att bandagebytet gav dig lindring,så pass att du fått lite nattro.-Hoppas nu ni får en bra dag,och att du får sova lite till natten.- Hälsningar o kram till er båda från Kristina carpie diem.

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Så skönt att det blivit något bättre efter gårdagens omläggning av dina ben!
    Hoppas på en trevlig och bra dag för dig/er och att det kanske dyker upp något trevligt!
    Många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Kramar till er båda från Lilian.

    SvaraRadera
  5. Nu kommer kylan in över landet.
    Inatt får vi dra på oss flanellpyjamasen och sova med raggsockorna på. Det är minus 10 just nu i Mora och i mitt sovrum har jag 19 grader...hyresvärden Mora Strand snålar med värmen i lägenheterna så jag får sova påklädd..
    Om det nu går att sova vill säga. Som ni alla vet här på sidan blir värkbrutan kroppar ännu mera värkbrutna när kylan kommer. Jag har setat med värmedynor hela kvällen....vad ska man göra...

    Saknar solen, sommaren och värmen men det är att bita ihop...men inte för hårt....för jag bet ur en gammal fyllning i en tand så nu vet jag vad som väntar......gick heller till tomten än till tandläkaren.

    Bullen Olofsson...ja vad ska man kalla dej ...så som det bakats i dagarna sju....hoppas dina ben blir bättre och bättre nu med tiden och de täta omläggnignarna. Det gjorde susen för min mamma så du ska se att det blir bra för dej med...

    Nu fortsätter jag med Karla till midnatt och slår sen´över till P1
    Sova...nej det tror jag inte på inatt. det är för mycket oro i kroppen och värk...

    Snön ligger vit på taken
    endast tomten är vaken...elelr hur det var

    Godnatt och Godmorgon mina vänner

    Sven i Mora

    SvaraRadera
  6. Klockan är 3.03 och snart tassar gösta upp till sin nattbok och skriver. Själv ahr jag just sett två filmer i natten. Först filmen "Fjärran" och så filmen "Perfect Strangers" Underbara filmer bägge två som varmt kan rekommenderas.

    Nu ska jag gå till min samling oc leta fram en film till

    Ha det gott i natten Gösta

    sven

    SvaraRadera