tisdag 23 november 2010

Vaken natt

Tisdag 23 november 2010. Vaken natt med värk och sveda så det nästan är dags för dårhus. Det är inte trevligt och att stå på benen har blivit allt svårare. Det händer så mycket och konstiga saker så det är svårt snart att skilja på vad som orsakar vad. Hoppas på en liten lindring med det nya bandaget i dag och att det kan få vara i några timmar innan det rullar på igen. Det är tur att sällskapet är kvar till söndag som kommer. Kallt och lite rösigt är det så uteaktiviteter är inte att tänka på. Det blir korsord och sova. Carpe diem               Klockan är 04.10

4 kommentarer:

  1. Vilken natt du har haft Gösta! Jag lider verkligen med dig! Vad säger sköterskan som lägger om bandagen? Det måste ju gå att göra något annat åt värken i benen!
    Skönt för dig att Sonja är kvar hos dig ett tag till, hon är en pärla!
    Jag hoppas trots allt, att du kan få en skaplig dag idag, försök att sova litet och blanda med korsordslösande.
    Jag fick Mästarkrysset igår så nu har jag ett tag.
    Skickar med många varma kramar från
    Christina, v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Ser att du har det jättejobbigt just nu! Det är ju verkligen tråkigt.Hoppas på att det ska kännas bättre efter omläggningen idag. Men det är ju glädjande att du får ha Sonja kvar till söndag, så att du har sällskap och hjälp som ständigt är hos dig. Hon är ju en riktig pärla, jag håller med Christina här ovan.
    Hoppas du får ha det lite bättre idag som sagt och att ni kan njuta lite av den här dagen tillsammans. Kanske blir det lite mer kakbak?
    Ha det så bra det går och mina varma tankar och kramar går till er båda. /Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta !
    Följer din blogg varje dag och du finns i mina tankar ofta, ofta. Önskar så innerligt att du ska få lindring för dina smärtor och få ha en bra tillvaro.
    Gott att du får ha sällskap hos dig !
    Skickar de varmaste hälsningar till dig i vinterkylan !
    /Lisbeth i Sveg.

    SvaraRadera
  4. Sakta kommer natten...
    Jag sitter här i ett Mora som är kyligt och blåsigt...så där att det går in i märgen. Dessutom stängde man av varmvattnet idag för någon åtgärd vilket innebar att elementen blev iskalla och vi hyresgäster hade bara 15 grader varmt i lägenheterna. Jag har varit frusen hela dan och det är tur att jag lydde Gösta och beställde ett parti FLANELLSKJORTOR samtidigt med honom från Engelsons. De är suveränt sköna och varma. Jag har dessutom tagit fram mitt vintertäcke nu så jag hoppas få det lagomt varmt i sängen med mina tre härliga katter inatt.
    vet inte hur jag ska göra med filmtittandet inatt.Kanske man skulle plocka fram en riktigt mysig Hillman-rysare som Vita Frun eller nåt´
    Eller någon Beck-film...eller Wallander...Eller varför inte den engelska Midsomer som jag älskar.

    Om ni mina vänner på den här sidan har lagt er så ska ni veta att Sven Lindh i Mora är upp och tassar tomte och vakar över er. Jag säger godnatt och god morgon till er. Bönen är att all er värk och smärta skall vara borta i natt. Och till dej Gösta ber ajg om all lindring som finns. I tanken lägger jag mina nu varma händer på dina axlar och är med dej i allt som är.

    Jag vill sluta med att citera Martin Lönnebo: Jag är ingenting. Men i det stora hela är det ALLT.

    ----------
    Det är så mycket värme på denna sidan och så många omtänksamma människor här att det är gott att vara....

    Så slutar Sven i Mora denna kväll...

    SvaraRadera