fredag 19 november 2010

Nattoro

Fredag 19 november 2010. Orolig natt därför sen blogg utan något extra. Carpe diem       Klockan är  07.17

6 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Blir ledsen att du har haft en orolig natt, ändå tänker du på oss här och skriver några rader!
    Jag hoppas, att du kan ta igen den förlorade sömnen litet under dagen.
    Har inte mycket att skriva idag, utan jag hoppas att du och Sonja kan göra det bästa av den.
    En sak till: dra dig inte för att ringa sjukvården om du får det för jobbigt, Gösta!
    Skickar med många varma kramar till er båda!
    Carpe diem!
    Christina i Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Du har det jobbigt nu, men det är ju tur att du har sällskap för då känns det väl lite bättre.
    Här är det kallt och solsken.
    Jag läste artikeln i LT, och jag har inte uppfattat det tidigare, att du dessutom har lidit av bältros men att den är bättre nu.
    Skickar många många mjuka kramar till er båda.
    Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Förstår att det är så besvärligt innan de får bukt med dina ben, men det tar lite tid, så se tiden an. Hoppas det blev bullbak igår, så skönt när Sonja är hos dig i alla fall.
    Kram till er båda
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Fy vad trist att du haft en orolig natt igen! Hoppas det känns bättre nu, annars kanske du ska kolla med vårdcentralen eller distriktssköterskan igen om ev byte av bandagen igen. När du orkar och vill sen får du berätta hur det gick med bullbaket, hoppas det gick bra och att du har några kvar i frysen som du kan njuta av framöver.
    Hoppas du får en så bra dag det går tillsammans med Sonja och så hoppas jag att natten som kommer så småningom ska bli bättre än förra.
    Mina varmaste kramar och tankar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta.Hoppas att dagen varit bättre,och att du kunnat fått vila efter en besvärlig natt.-Undrar om inte vårdcentralen kan göra något för att lindra dina besvär?tycker det borde finnas någon hjälp att få,så att du kan få lite lugn och ro,och några timmars sömn på natten.- Är glad att du har sällskap ,hoppas Sonja blir kvar ännu en tid hos dig,och att du snart skall vara bättre i dina ben.-Hälsningar o kram till er båda Kristina

    SvaraRadera
  6. Idag fick jag mina flanellskjortor från Engelsons så nu behöver jag inte frysa längre. Det blir kallare inatt igen för månen lyser klar här och det är redan minus 11 grader i Mora.

    Vi beställde våra flanellskjortor samtidigt Gösta o jag så även han har nog fått dem nu idag.

    Till dej Ninni. Jag har själv tre katter, rödvia perserpojkar så jag vet hur fina djur det är. Kul att du skaffat dej en till liten kisse. Det är hemskt när de går bort men i våra hjärtan lever de för evigt. Mina katter är mina barn då jag inte har några barn annars. Just nu sitter jag i min varma flanellskjorta med en av katterna på magen här...Mr Piip. Det är en lycka som är obeskrivbar..

    Lycka till med Melodikrysset imorgon alla lösare. Jag får försöka klara det själv nu när Gösta har besök annars löste vi det tillsammans förra lördagen med webkameran på så vi såg hur vi la våra pannor i djupa veck när vi inte kunde svaren....

    Sven i Mora

    SvaraRadera