lördag 20 november 2010

En mjukare dag

Lördag 20 november 2010. En lite lindrigare natt tack vare omläggningen igår. Efter några timmar återkommer smärtan igen och närapå ett niagarafall. Nästa byte söndag. Det blev bullar i torsdags och en god doft spred sig i huset. Om jag får tag i Sven så blir det melodikrysslösning som förra lördagen med den skillnaden att vi blir tre som löser. En mjukare dag i dag. Carpe diem Klockan är 04.05

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta!Vad skönt att höra, att du haft en lindrigare natt och att bandagebytet och behandlingen verkar. Tänk dig hur mycket vätska som "forsar ut" nu! Jobbigt för dig - helt klart, men du ska se att snart har du dina rasben tillbaka som förut!
    Hoppas att ni tre tillsammans kan lösa melodikrysset, jag missar det för jag skall se den alpina sporten på TV.
    Dagen idag kan bli en bra dag för dig och jag skickar med många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta.Bra att höra att du haft en lindrigare natt,sen du fick nytt bandage.Hoppas du kommer att märka ännu större skillnad till det bättre,när du fått nytt på söndag igen.- Hoppas att du får tag på Sven,så att ni tre kan lösa krysset tillsammans låter jätte trevligt lycka till. Hälsningar o kram till er båda två från Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  3. Vi löste krysset tillsammans. Det var tur att Sonja var med och hjälpte mej och Gösta när vi redan på första frågan var borta. Sonja fick in oss på rätt spår så vi lyckades lösa krysset. Vi skrattade och hade väldigt kul där i Göstas kök och det var nästan så att jag kunde känna doften av nybakat bröd genom webkameran. Vi borde chartra en buss och fara til Rörön nu när Gösta har fulla frysen med nybakade kanelbullar. Mums..
    Här i Mora bara tre grader kallt just nu och jag ska ta en liten promenad längs stranden Saxnäs ut till Tingsnäs udde. Det går inte att promenera i Hemus nu då det är snö där.Jag kommer att promenera på denna länk

    http://kamera.mora.se/kyrkan.php

    Där längs sjön kommer jag att gå om 30 minuter cirka som en liten prick....

    Nu hoppas jag att Ni alla får en fin helg så syns vi här på Göstas sida....

    Ha det gott

    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Så skönt att natten som gick blev bättre, glad att höra det. Och jag tror säkert att dom här omläggningarna kommer att göra susen för dina rasben, även om det är jobbigt med niagarafall och smärta ett tag efter varje ny paketering. Men det går över, var så säker.
    Härligt att det blev bullbak och som också läser här att det blev Melodikryss i förmiddags ihop med både Sonja och Sven! Så trevligt!
    Hoppas resten av dagen varit bra för er och att nästa natt nu också blir bra, så läses vi i morgon igen.
    Varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta
    Idag verkar du haft en riktigt rolig dag ihop med Sven L(Glädjespridaren från Mora) och Sonja.Det var dig väl förunt(förstår du, småländska !!)Hoppas nu dina ben blir bättre dag för dag.
    Varma kramar till er båda
    Maggis

    SvaraRadera