torsdag 25 november 2010

Carpe diem

Torsdag 25 november 2010.  Carpe diem               Klockan är 04.01

8 kommentarer:

  1. Hej Gösta ! Har inte skrivit på några dagar.Men läser din dagbok varje dag.Förstår att du har det jättejobbigt. Lider verkligen med dig.Tankar om att du ska får den hjälp du behöver så att du kan få en god vila och dagen bli bra för dig så du kan njuta den tillsammans med Sonja det är min önskan.Tänker på dig. Kramar till dig och Sonja.
    Hälsningar Doris

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!

    Nu var det väldigt länge sedan jag skrev till dig - alldeles för länge! Har själv haft lite jobbiga dagar och då tycker man inte att man har mycket att tillföra. Du har ju nog med ditt.

    Har läst igenom din inlägg sedan sist och det är mycket bra saker som hänt, samtidigt som det är mycket dåliga, jobbiga saker som hänt.

    Jag finns här i bakgrunden, tänker på dig dagligen, trots att jag inte ger mig till känna.

    Skickar en enorm bamsekram av styrka och kraft till dig och önskar jag kunde lindra dina besvär en stund, så du fick vila ut en liten stund <3

    SvaraRadera
  3. Morrn gösta! Förstår, att du har det jobbigt nu, men du är så stark och skriver några rader till oss i alla fall. Kan inte släppa tanken på att det måste finnas något ytterligare som sjukvården kunde göra för dig. Människor skall inte behöva ha det som dum har det nu,Gösta.
    Ord, bara ord, tänker du nog, men vad kan jag, den lilla människan här nere göra? Jo, jag kan tänka på dig, bara hoppas, att något positivt skall ske för sig. Kanske du får benen omlagda idag, kanske du får veta litet mera om hur de planerar för fortsatt behandling av benen, Gösta.
    Jag skickar med mina varmasta kramar och hälsningar till både dig och Sonja.
    Ta dagen som den kommer! Carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Tack för att du kämpar och ger oss några ord även idag. Misstänker att natten inte alls varit bra, men hoppas du får hjälp idag av sjukvården.För det är väl idag det blir ny inpackning av benen. Mina ord känns så futtiga idag, men jag tänker på dig och önskar dig all lindring som du kan få.
    En stor och varm tanke och kram till dig och också till Sonja. Skönt för dig att hon är kvar några dagar till. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta.Tänker på dig,och hoppas så innerligt,att du ska få må bättre. Hälsningar o Bamsekramar till er båda två.Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Vad jobbigt du har det nu. Är det bältrosen som har ställt till med detta? Jag förstår att allt känns övermäktigt efter de nätter som du har haft på sista tiden. Jag önskar av hela mitt hjärta att du ska få lindring i benen åtminstone.
    Håller med tidigare kommentatorer och har väl inte så mycket mer att tillägga idag. Carpe diem
    Skickar många många mjuka kramar till både dig och Sonja.
    Ninni

    SvaraRadera
  7. Hej alla vänner här på sidan. Ninni är det din nya lilla katt du har på bilden? jag har ju också tre aktter, perser, rödvita och älskar dessa djur.

    Idag har jag varit i den vackraste kyrkan jag vet...Mora Kyrka och tänt ljus för er alla och mediterat en stund där med många böner om att smärtan skall vika och lämna er alla ifred. Mina mesta tankar gick naturligtvis till Gösta, vår älskade Gösta att hans smärta nu ebbar ut och lägger sig på en nivå som är hanterbar.

    Kylan har nu fått hjälp av en hemsk blåst som piskar in is ända in i själen...i märgen...
    Jag kör med värmedynor över hela kroppen nu men värken kryper runt som mögelsvamp i en husgrund.

    Nu är kaffet klart och jag bjuder in er alla att i anden vara med mej i fikat. Carpe Diem känns helt rätt just nu...carpe diem


    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera
  8. Goafton Gösta! Har du också snö och kyla? Här på Tjörn är det vinter. Inte ofta i november. För första gången på länge har första advent en feeling av jul. Jag hoppas att du inte sliter ont alltför mycket. Jag hoppas att du får och tar de smärtstillande små piller som finns.
    Kram
    Ramona

    SvaraRadera