söndag 21 november 2010

Bullbak och omläggningar

Söndag 21 november 2010. Gårdagen blev åter en bulldag så snart är frysen full av bullar för framtida bruk. Under dagen blir det nog mer bullar. Det blir nog kakor också. Allt detta bak är för julen och de andra helgerna. Det har varit lite oroligt under natten. Det blir omläggning av benen så det kan bli lite lindring under några timmar. Carpe diem           Klockan är 04.16

7 kommentarer:

  1. God morgon på dig Gösta! Du har haft litet oroligt i nat, men när du får bandagen på benen bytta, ska du se, att det känns bättre! Jag förstår, att du och sonja har haft fullt upp med bak och det blir en speciellt stömning im hemmet vid brödbakning.
    Här har vi fått litet mera snö, mycket slaskar bort, men det kommer mera enligt vad jag hört.
    Idag ska jag hem till min dotter och .... baka bullar. Jag fick blodad tan efter ditt bullbak.
    Hoppas ni får en bra dag båda två, många kramar och ta hand om varandra.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Farlig sjukdom det Gösta. Även i jönköping har bullsmittat kommit, men det är ju en bra farsot.i dag kommer min man hem på några timmars permission, det är trevligt både för honom och för mig.Jag tycker att det är så tråkigt och ensamt då han är på sjukhus men roligt att han kan komma hem åtminstone några timmar på söndagarna.ha det bra i bulldjungeln!
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta. Undrar i alla fall om de inte vore bättre att byta bandaget varje dag,kanske det hade större effekt och kunde lindra dina besvär mer. Hoppas ändå att det gör en stor skillnad till det bättre,idag när de bytt bandage.-Roligt att läsa att ni löste melodikrysset tillsammans alla tre,hoppas att ni skickar in och vinner .- Lycka till med brödbaket.-Ser framemot att läsa din dagbok imorgon igen. Hälsningar o kram Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Tråkigt att du ska ha problem med benen också Skönt att dom kommer i dag och byter och att det lindrar när du fått bandaget bytt.När ska det bli helt ok igen eller är det något som kommer att fortsätta ett tag till,räcker med dina övriga besvär.Här är vädret slaskigt det var så fint med snön som kom i fredags men det blev inte långvarigt.
    Nu får du njuta av kaffe och hembakad bulle tillsamman med Sonja. I morgon ska jag bakar bullar. Yrseln har börjat att ge med sig så nu är det att ta nya tag igen.Har en fortsatt trevlig dag.Hoppas att även natten ska bli bra så att du får din vila.Kram och hälsningar till er båda.Doris

    SvaraRadera
  5. opp å hoppa alla bagarbarn
    bullfest bullfest
    hela dan´

    Hej och hå vad det bakas här på sidan..
    Jag sätter in min adress och ser fram emot något gott till fikat:
    Sven Lindh
    Hantvekargatan 7b
    79231 Mora

    Kommer Ni själva förbi med bullpåsen så står kaffet och väntar...nymalda bönor

    Ha det

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Hoppas det gått bra med omläggningen av dina ben idag och att det gett lite lindring för dig.
    Det är ju inte dåligt med så mycket bullbak och kakbak, hon är en riktig pärla Sonja! Nu har du i frysen att ta fram och njuta av det goda hembakade på dagarna.
    Hoppas ni haft en bra dag så här långt och att natten blir lite lugn för dig.
    Många varma hälsningar och kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta
    Hoppas du fått dina ben omlagda nu och att det kommer att kännas bättre denna natten. Hoppas så innerligt för din skull !
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera