söndag 14 november 2010

Omslagsbyte

Söndag 14 november 2010. Det klämmer och kliar,svider och bränner tur att det blir byte på paketen idag. Undrar hur länge behandlingen tar för att rasbenen ska bli okey. Det är tur att det byts för i kväll kommer Mariannes mor för ett veckolångt besök. Vi har inte tappat kontakten för vi har kontakt med varandra minst en gång i veckan. För övrigt planeras det inför julen om det eventuellt ska bli en resa till storstan över storhelgen. Men det krävs ju att rasbenen blir i ordning för det är rätt så svårt att gå omkring med paketen. Det händer mycket i dag så det blir till att vila upp sig ordentligt. Carpe diem               Klockan är 04.47

7 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Jag förstår, att det är jobbigt med bandagen och att det kliar, bränner m m. Det kommer att bli bättre dag för dag, Gösta.
    Vad glad jag blir, att Mariannes mor kommer och besöker dig! Du slipper vara ensam med tankar och funderingar. Dessutom att bara prata, se någon annan hos dig, gör dagen mera ljus.
    Gösta, jag hoppas verkligen, att dina rasben återtar sin forna form och att du orkar följa med till Stockholm!
    Idag har du mycket att stå i, jag önskar dig allt gott, ta hand om varandra och nu: carpe diem!
    Skickar med många varma kramar!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta. Vad roligt att du har så mycket positivt att se fram emot.Hoppas verkligen att du blir så pass bra att du kan åka ner till Stockholm. Jag hoppas ni får en lugn o fin vecka tillsammans. Hälsningar o kram Kristina CARPIE DIEM

    SvaraRadera
  3. Carina i Svenstavik14 november 2010 kl. 11:45

    Ha det så jättebra och hoppas rasbenen blir bättre :) Många mjuka varma kramar

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Glädjer mig över att du får besök till veckan, det är alltid skönt att ha någon nära, ofta räcker det ju att någon finns i rummet intill för att man ska kunna känna samvaro. Sedan smakar ju maten och kaffet så mycket bättre om man avnjuter den tillsammans med någon nära.

    Jag blir jätteglad över din planering inför julen. Hoppas att rasbenen rätar till sig till dess, annars får du väl stå över Solvalla och enbart vara i familjens hägn.
    Det finns säkert någon som kan hjälpa dig med benen i storstaden också.

    Kram från Maud

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Vad trevligt att du får besök idag och en vecka framåt! Hoppas nu bara att dina rasrena ben fått ny förpackning innan Mariannes mor anländer, så att du är riktigt fin på benen ;-)
    Hoppas också att den här behandlingen gör så att du kan resa till storstan över julhelgen, men å andra sidan så finns ju sjukvård även där som kan hjälpa till om det skulle behövas. Låter ju jättetrevligt att du ska försöka åka dit över storhelgen.
    Önskar nu en trevlig vecka till dig och Mariannes mor! Många varma tankar och kramar från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ...ja så är man med på banan igen...
    De är märkligt så sårbara vi är nu för tiden...i denna datavärld...
    Har suttit och läst Din dagbok hela eftermiddagen eftersom datan rasade helt och hållit....Ja de är mycke att ta in och jag kan inte förstå hur Du orkar...men som Du brukar säga ...vad har Du för val...
    Jag hoppas att de blir lite drägligt för Dig och att Ni får ha de så bra som ni kan ...
    Idag är de Fars Dag ...till glädje för en del och till sorg för en del...Ja så är livets gång men jag tycker att de blivit affärernas stora dag...de ska handlas och köpas prylar...
    Annat var de förr...jag hittade för ett tag sen ett kort jag gjorde till min pappa för 58 år sen..med en röd stuga och sol och en flaggstång med texten FAR ÄR RAR..Han hade sparat de bland sina papper som vi gick igenom efter hans död..
    Man ska ju inte säga ...De var bättre förr...
    Därför brukar vi säga istället .......
    JU TIDIGARE DESS BÄTTRE.....
    Ha de så bra ni kan önskar Ulla....

    SvaraRadera
  7. Snön ligger vit på taken.....
    ,,,,endast tomten och Gösta är vaken
    Och så jag förstås....
    Mitt i natten har jag filmklubb. Då jag inte kan sova så tittar jag på film. DVD alltså. Igår natt såg jag filmen Dresden som handlar om hur de allierade vansinnigt bombad staden Dresden till en ruin. Filmen är bra och visar att krig inte har några vinnare....bara förlorare...

    Inatt har jag tittat på Diligensen med John Wayne, en sjufaldigt oscarnominerad westernklassiker. Oj så spännande den är. Och vilka filmer man kunde göra förr, 1939, i svartvitt filmad i de äkta miljöerna.

    Snart ska Gösta till att skriva dagens ord, dagens rapport i sin dagbok och jag siter väl uppe och väntar på det med.

    Om jag kunde....ja det kan jag väl....bjuda in er alla som är sömnlösa till min filmklubb hhär på Hantverkargatan i Mora - en nattfilmklubb med kaffe och mackor och trevlig film med eftersnack.

    Ta en tur till Mora vettja. Jag har en stor smaling dvd-filmer...från Åsa Nisse till DA Vinci-koden.....

    Livet är ett slöseri med tiden, sa någon och jag har setat och funderat på det utan att bli klok på formuleringen.

    Nu ska jag blunda och tänka vidare. Goda tankar till er alla och mest till Gösta. Så att han får benen i ordning så han och hans väninna kan ta en svängom i köket till Jularbo och spiskroksvalsen...

    Vi träffas väl här på den här sidan imorgon kantänka med borstade tänder och rena kläder....

    Godnatt och godmorgon

    Sven Lind i Mora

    SvaraRadera