onsdag 17 november 2010

Försök till byte

Onsdag 17 november 2010. Natten har varit så där halvdan. Inget bandagebyte i går heller men i dag ska det ske. Det är svårt att hålla isär vad som är hemvård och vårdcentralvård det går inte att nyttja båda samtidigt utan att det gjorts en vårdanalys. Hoppas att det fungerar i dag när jag ska åka ner till vårdcentralen. Egentligen har jag det bra som har dessa möjligheter det finns dom som inte får någon hjälp alls. I går åkte Sonja och handlade lite förnödenheter för jag fick inte på mig skorna. Vi får se hur det går till helgen om det blir samma sak då? I dag är det bullbak som gäller om inte besöket drar ut på tiden. Sonja bakar och jag tittar på. Carpe diem          Klockan är 04.14

7 kommentarer:

  1. God morgon Gösta.Får verkligen hoppas dom byter bandaget idag,natten har varit halvdan,tolkar det som att den varit något bättre än de nätter som varit.(Kanske en liten lindring av de besvär som bältrosen ger.)- När jag själv fick pga vatten svullna ben o fötter.Så klippte jag upp ett par gamla skor i bak,och även ett par gamla stövlar som skulle kastas kom till användning. Hoppas det löser sig på något sätt,så att du kan få gå ut.-Passa på och njut av de ljuvliga dofter som blir,då det bakas bullar,och förstår att en och en annan provbulle slinker ner, och låter sig väl smakas. - Lycka till på vårdcentralen idag. Hälsningar o kram till er båda från Kristina carpie diem.

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta! Jag håller med min namne här ovan, att du idag för bandaget utbytt, du kommer att känna dig betydligt bättre efteråt. Jag är så tacksam till Sonja som är där hos dig och hjälper till med de saker du har svårt att göra själv nu.
    Jag tycker mig känna dofterna från bullbaket, ljuvligt!
    Jag hoppas dagen blir riktigt bra för er båda två och att ni tillsammans kan njuta av en kopp kaffe med färska bullar till.
    Här är det 5 gr kallt och dimmigt och grått.
    Varma hälsningar till er båda från Christina V-ås.
    Carpe diem!

    SvaraRadera
  3. Trots allt elände som du drabbas av så verkar det som om du ändå kan göra det mysigt kring dig, låter helt ljuvligt detta med bullbak!Tacka Sonja det blir många goda stunder med kaffekoppen kan jag tänka.
    Gunnel i Jönköping.
    Ska försöka att ta hem maken några timmar i dag,så han inte glömmer bort vårt hem.
    Carpe Diem!

    SvaraRadera
  4. Mandelkubb....jag säger inte mer......mandelkubb

    Skicka en påse Gösta

    sven i mora

    carpe bulle

    SvaraRadera
  5. Gösta!
    Jag ska fika nu men taxin med mandelkubbsens
    har inte kommit
    till fikagubbsens
    så det får la bli
    en gammal biskvi

    fast jag känner det doftar av nybakat gott
    där hos Gösta
    som doppar suget och brått

    carpe bulle

    Svenm

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Hoppas att besöket på vårdcentralen har gått bra,samt att du fått hjälp med rasbenen. Igår var jag med min gubbe på ögonmottagningen för återbesök. Hade tid kl 13.00 och det tog 2.5 tim.Han opererades för grå starr för sex veckor sedan (har glaukom på båda ögonen) och det resulterade i att det lyckades inte så bra med operationen. Nu ser han inte något med höger öga. Han fick ingen upplysning om att det kunde bli så här när man har glaukom att det kan ta lång tid innan det bli bättre med seendet.Tur att man har körkort.
    Var härligt med nybakta bullar till kaffet eller ett glas kall mjölk.Min tanke var att jag också skulle baka bullar i dag, men det blev bara en tanke.Jag har besvär med menieres Sjukdom .Det har varit lugnt ett tag men i dag känner jag av det.Yrsel och illamående då känner man sig inte så alert.Det har varit lite stressigt ett tag,får väl ta det lite lugnt för även min tinnitus bli värre när man mår dåligt.Nej nu har jag klagat till dig som har det så jobbigt med din sjukdom och ändå är så positiv.Förlåt.
    Gösta nu ska du och Sonja har en fortsatt bra dag och hoppas att allt gått bra för dig.Njut nu av Sonjas goda bullar och en trevlig samvaro.Kram och hälsningar till er båda. Doris

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Hoppas det gick bra på vårdcentralen så att du fick den hjälp dubehöver för benen! Det låter för härligt med bullbak, nästan så man känner doften av nybakade bullar ända hit. Njut av det tillsammans Sonja och till vara på stunden och dagarna nu den här veckan.
    Har mina tankar hos er och mina hälsningar går till såväl dig som Sonja! Varma kramar från Iris

    SvaraRadera