fredag 12 november 2010

Sticket

Fredag 12 november 2010. Lugn natt. Brännande ben och vätskande så skulle det vara perfekt att få sova riktigt. Under dagen ska vården få ägna sig åt att beskåda de rasrena benen. Hoppas att det går att åtgärda så det blir lite lindring. Nu är det vinter på riktigt med snö och en rejäl kyla.Carpe diem                   Klockan är 04.17

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Denna morgon fick du mig att se din fina humor, "de rasrena benen", du har det så jobbigt nu med värk och sömnproblem, men din humor går inte att ta miste på!
    Hoppas verkligen att du kan få hjälp med problemen i benen, så du får sova ordentligt.
    Du har fått snö och kyla däruppe, med snön blir det litet ljusare också.
    Jag önskar dig allt gott idag, Gösta, ta det försiktigt när du kommer ut i snön.
    Skickar med många varma kramar till dig och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta vad skönt att du får hjälp med dina ben. Min mamma hade samma problem med svullna o vätskefyllda ben. Hon fick vattendrivande och de lindade hennes ben, så svullnaden gick ner och det gjorde stor skillnad. Distriktsköterskan kom och lindade hennes ben med jämna mellanrum med elastisk binda och det kändes skönt för henne. Kanske det är något de kan göra för dig. Du kan väl skriva en liten notice om hur det gick.Ha det så bra du kan. Bältrosen verkar ha gett med sig lite nu så ta en sak i taget.
    Varma Kramar Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Vilken humor du har trots alla dina besvär.Hoppas att du får hjälp i dag när sjukvården kommer. Måste vara jobbigt att du får vätska i benen och när du också har värk.
    I går fick jag så jätteont i ryggens vänstra sida.Fick ta till värktabletter lindrade smärtan så jag kunde sova några timmar,men sedan hade jag lika ont igen.Mina tankar gick till dig, du som varje natt och dag har så ont.Då får man inte gnälla om har ont någon gång emellanåt. Ha det så gott som är möjligt och hoppas att du får hjälp i dag.Hoppas att kontakten med Marianne består. Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Hoppas du får hjälp idag av sjukvården med dina rasrena ben. Jag log när jag läste dom orden idag, din humor har du inte tappat.
    Snö och kyla, ja vad mer kan man vänta nu. Här är det regnigt, blåsigt och hur grått på himlen som helst, men 7-8 plusgrader så någon snö lär det inte bli.
    Ser fram emot att få läsa i morgon och få höra vad vården gjorde åt dina problem idag.
    Tänker på dig.Varma kramar från Iris!

    SvaraRadera
  5. Goafton Gösta, tråkigt och säkert urjobbigt med värkande och vätskande ben. Visst är det fantastiskt med hemsjukvård! Hoppas att din kväll blir något så när och att du kan slappa lite framför teven.

    Kram

    SvaraRadera