tisdag 16 november 2010

Både gott och ont

Tisdag 16 november 2010. Gårdagen gick och hade lämnat små minnen efter sig både goda och mindre goda. De goda var att Sandra tittade förbi och fikade tillsammans med Sonja och mig. Det kanske blir en artikel denna vecka. Det mindre goda var att det blev ingen omläggning av benen som både läcker och värker och svider. Gången påverkas också. Någon lindring har inte märkts av behandlingen ännu fast halva tiden är avverkad. Får se om det blir någon ändring under dagen. För övrigt har det varit en vakennatt. Carpe diem           Klockan är 04.13

5 kommentarer:

  1. Morr´n Gösta!
    Vad jobbigt för dig att det inte händer något med dina rasben. Hoppas att dom kommer endera dagen. Natten har varit jobbig ser jag, men du får väl ta igen sömnen under dagen om det går.

    Vad glad jag blir att du har lite sällskap, tiden blir inte så lång då.
    Jag har varit och tingat en Birmakattunge som jag får hämta dagen före julafton. Det blev så tomt efter min gosiga Flisan. Det ska bli roligt att bli med kattunge igen.
    Skickar många många mjuka kramar till dig och min hälsning till Sonja. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Förstår, att du har haft en jobbig natt och att du inte fick någon omläggning av benen. Hoppas verkligen att någon kommer till dig idag och ser till, att du får benen omlagda!
    Det gläder mig, att Sandra tittade in på en fika tillsammans med dig och Sonja, det gjorde dagen litet lättare. Ser fram emot att läsa reportaget i tidningen.
    Nu håller jag tummarna för att dagen idag blir en "benomläggnings-dag" och att du och Sonja kan koppla av litet och bara ta dagen som den kommer.
    Skickar med många kramar till dig och Sonja och förstås ett - carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta.Kontakta sjukvården om det blir för besvärligt,då får dom lov att byta bandaget.När du väl får nytt bandage,kanske du känner lättare om det blivit någon skillnad. - Vad roligt att Sandra tittade in till er igår på en fika,ser fram emot att läsa hennes reportage i LT. - Hälsningar o kram till er båda,Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Så trevligt att Sandra tittade in för en fika tillsammans med er och att vi förhoppningsvis får läsa en fin artikel även denna vecka.
    Sen hoppas jag verkligen att du fått dina bandage bytta idag, du måste ju få rasbenen omlagda på nytt om det är så att det läcker och svider!
    Hoppas i övrigt att du och Sonja haft en bra dag med trevliga pratstunder! Skickar min hälsning till er båda och precis som vanligt mina varma kramar.Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta
    Det där med benen, det tar lite tid. Men om du har tålamod (inte lätt)men det ändrar sig. Du kommer så småningom att få jättefina,smala ben, jag vet.Men det tar sin lilla tid. Ha det så bra nu när du har sällskap och allting
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera