måndag 10 januari 2011

Värkstadsjobb

Måndag 10 januari 2011.Natten har varit och är värksam antagligen övertidsjobb. Tack till alla som förgyller tillvaron. Speciellt tack till Ulla för de värmande säckarna. Doris och Iris och Ulla hoppas ni får lindring för smärtorna. Hoppas att Sven och Gert hittar en möjlighet till ro. Ni andra med olika besvär hoppas det finns lösningar till hjälp. Carpe diem                Klockan är 04.03

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Jag förstår att natten varit knepig för dig. Jag håller helt med dig det du skriver. Så många har värk och olika besvär och även jag önskar att din deras situation skall bli bättre! Du har ett varmt sinne Gösta, tänker på alla! Själv har jag lärt mig så mycket av alla er som skriver.
    Här blåser det hårt idag, halt och slaskigt. Skall försöka ta mig till min dotter och rasta deras lilla hund. Har halkskydd så jag hoppas jag inte landar på marken.
    Sänder med många varma kramar!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God förmiddag Gösta och alla som läser och skriver i denna fantastiska bok..som jag hoppas aldrig har ett slut..eller som får ett lyckligt slut.
    Ja nätterna kan vara ett rent helvete för många..kanske för att man känner sig så ensam då..fast de ligger tusentals människor som känner lika.
    Mitt 10 åriga barnbarn Elin har legat hos mig inatt...så tryggt de kändes att ha den lilla snusande Elin liggandes i rummet bredvid.Idag har hon hjälpt mig tvätta håret över diskbänken..vilken lycka att få känna sig ren.Nu ska hon föna håret på mig och de ska bli ett riktigt äventyr..kanske kommer jag att se ut som en annan människa sen...
    Att glädja människor med något lite är de bästa jag vet..är uppfostrad att tänka på andra människor..tack mamma och pappa för de...
    Jag hoppas att de kan bli ringar på vattnet med de 3 vedsäckarna..de måste finnas någon människa i närheten av Gösta som kan förgylla dagen med att få tända en liten brasa och sitta och titta in i elden och drömma sig bort för en stund..och värma en sargad kropp och själ...
    Igår så kom min dotter med en värmedyna att lägga på axeln...en sån underbar tingest...och kanske allra bäst..tanken att göra mina dagar lite bättre..omtanken...
    Hoppas denna dag blir så bra den få bli för alla många kramar ulla....

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Ser att du haft en värksam övertidsnatt, men hoppas att du fått lite rast och ro och smärtfrihet nu under dagen. Tack för din omtanke om oss andra, men vad annat att vänta med all den empati du har!
    Idag är min rygg betydligt bättre, och det känns så skönt! Och dessutom skiner solen och har gjort så hela dagen. Vad mer kan man önska sig? Halkigt är det fortfararande ute, så jag håller mig inne idag också, men det är ok och skönt bara att se solens strålar lysa och snökkristallerna blänka!
    Hoppas du får en skön kväll och en bättre natt utan värksamt övertidsarbete. Och jag hoppas alla andra har det så bra det går!
    Varma kramar från Iris!

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Tack för din omtanke om oss i alla,trots din egen värk och alla besvär. Jag har tagit mig upp från säng till fåtölj fördrivit tiden med Tv och en liten sovstund då och då med hjälp av värktabletter.Illamåendet har gett med sig och det var skönt.
    Gösta hoppas du får en bättre natt inget övertidsjobb med värk.Tankarna går ofta till dig och till er övriga hoppas också att Gert och Sven inte har det för jobbigt.En stor bamsekram till er alla och hoppas på en skön nattvila.Kram Doris.

    SvaraRadera
  5. Hej mina vänner!
    Det är så halt ute nu att jag hoppas ni är försiktiga om ni absolut måste ut. Jag vände vid containern med soppåsen för det var glashalt. Gick in och tog en kopp kaffe....till....det var inte så dumt. Så vänd om och gå in och ta en kopp kaffe till istället. Vänta tills de sandat ordentligt. När det är så här halkigt så räcker det inte med broddar fast de gör sin nytta.

    Var rädd om er.

    I alla fall är det inte så djä....kallt och för de kroppar som har dessa reumatiska känningar som undertecknad kan det kännas lite lättare.

    Det är nog många värkstäder värk-städer som har nattöppet nu, vääärkare det som...en värklig sanning...

    Skönt att Doris fick sova lite och att illamåendet gett med sig. Illamående är en otäck batting att fajtas med och jag har haft den på visit sedan ett idag men det släppte efter vid 19-tiden..phuuu

    Iris som kämpar med sin rygg känner sig också lite bättre och har njutit solen och jag blir så glad att höra detta. När smärtan är borta för en stund blir man lycklig.Iris du skriver så poetiskt.."skönt bara att se solens strålar lysa och snökristallerna blänka" Önskar dej en skön natt och morgon.

    Ulla Ulla hoppas nu att du inte är mörkrädd efter "Det okända"
    Skaffa Skype så kan du Skypa mej inatt ifall du blir mörkrädd.

    Christina "ja dä ä Dä" som pugh sjöng. Gå försiktigt med halkskydden

    Gert, vart fog du vägen. Hoppas du har det okej ändå och hör av dej på sidan här

    Sven i Mora

    SvaraRadera
  6. Ja Gösta. Det mycket fyndiga uttrycket "värksam övertidsnatt" har ganska djup botten för många av oss. Den som får sova ostört hela nätterna har inte en susning om hur det är när det är motsatt! Och att ha "värksam övertid" på natten borde va tredubbel OB på, för den måste ju vara den mest obekväma. Både natt och värk= verkligt obekvämt. Sov gott själv i natt (=natten till tisdag) och var helt överväldigad av förvåning av det, så sällsynt är det.
    Läser en hel del positivt mellan raderna hos dej senaste dagarna och det gläder mej mycket - HOPPAS JAG LÄSER RÄTT!
    Until next time - vännen Anders

    SvaraRadera