söndag 20 juni 2010

Dagsläget

Söndag 20 juni 2010. Natten har varit lugn utan några avbrott. Nu blev det en normal natt igen. Att få vakna utan att det varit några störningar är skönt. Det finns ju olika tankar i huvudet ändå fast det varit lugnt. En del tankar går till hur det blir framöver och en del till just för dagen. Hur blir det egentligen med denna nya dag ? Blir det några nya rön eller är det något annat som händer ? Svårt att veta, det får kvällen utvisa. Troligen blir det som en vanlig dag men kanske vädret kan bli annorlunda så sommaren kan få visa sitt riktiga ansikte. Skinande sol och en underbar värme att njuta av till sammans med andra som vill ha en skön dag. Det visar sig. Carpe diem     Klockan är 04.20

4 kommentarer:

  1. Hej och godmorgon Gösta! Skönt att läsa att du haft en lugn och skön natt! Jag tänker som du - var dag är precis som ett oskrivet blad och vi kan fylla det med precis vad vi vill. Jag hoppas det blir en bra dag för dig och att du kan vara ute.
    Har du fått din halskrage och ditt larm? Hoppas det, ger dig en extra trygghet. Snart m idsommar och då får du ett välkommet besök, du får se fram emot det.
    Jag läste att du snart har födelsedag och jag säger ett STORT grattis till dig, hoppas den dagen blir ljus och varm.
    Ta väl vara på dig, skickar med varma kramar och ett carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. hej gösta det måste vara skönt och sova en hel natt utan smärter nu fyller du snart år vet inte när det är men jag har läste i bloggen här rengnar det hoppas det snart blir sommar annars är det tråkigt såg bröllopet på tv vackrt en stor kram från eva i kristdal småland

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Här lyser solen i dag,men blåsten är lite kylig,inga ljumma vindar.
    Man vet aldrig var dagen har för överraskningar om det är trevliga eller obehagliga.Det vet man inre förrän dagen har gått till ända.
    Men det lättar alltid upp när solen visar sig,det blir lite lättare då.Själv följde jag bröllopet på TV,tyckte att det var så fint. Jag tror att det blir ett fint par tillsammans och att dom kommer att sprida värme och glädje omkring sig.Det är väl sådana ungdomar vi behöver och det finns säkert många sådana fina ungdomar.
    Hoppas att du kan ta en tur med rulle i dag om vädret tillåter det piggar alltid upp.
    Ha nu en fortsatt bra dag. kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Skönt för dig med en lugn natt!
    Varje dags morgon är ju ett oskrivet blad, liksom varje dags kväll har sitt innehåll. Det är lika spännande varje morgon eftersom man inte vet exakt hur dagen blir, även om man har inplanerat vissa saker.
    Igår vart det TV i ganska många timmar. Såg det fantastiska bröllopet och kände mig lite delaktig i ett stycke svensk historia. Mycket fint brudpar som utstrålade sån glädje, kärlek och ömhet.
    Min dag idag har bestått av regn, solsken, blåst, och sedan regn igen. Nu får vi hoppas att midsommarhelgen som stundar bjuder oss på fint och soligt väder, så att vi verkligen får njuta av tillvaron. Du tillsammans med de dina och jag tillsammans med mina barn och barnbarn.
    Hoppas du haft och får ha det bra resten av dagen! Varma kramar från Iris

    SvaraRadera