tisdag 29 juni 2010

Del av nytt liv

Tisdag 29 juni 2010. Att hitta ett nytt liv att leva är ju något stort. Det har det blivit för mig. Nu gäller det att kunna försöka att leva det också. Det märks på en gång vilka hinder det är att kunna ta steget fullt ut för den nya situationen. Det blir inga enklare sätt att behandla det sjuka som finns. Allt det som var förut är fortfarande kvar och gör inte saken bättre. Att ha hittat till familjen är stort men det gör inte att sjukdomen försvinner i ett nafs den är fortfarande kvar. Det blir ingen lätt uppgift att försöka förena bägge delarna utan att stressa fram något bara för att det ska vara så. Det får gå i lugn takt och ta den tid som behövs. Skulle det inte räcka ända fram så har det ändå skett något stort att vara tacksam för. Natten har varit lugn frånsett ett kraftigt regn och åskväder. Carpe diem        Klockan är 04.35

4 kommentarer:

  1. God morgon!
    Skönt, att läsa att det var åska och regn som störde natten, inte värk. Du skriver så klokt Gösta. Du har verkligen fått något att se fram emot, samtidigt som sjukdomen fortfarande finns där. Det är jobbigt att försöka hålla båda delarna isär, du får liksom bli vågmästare! Jag hoppas, att du klarar av det, du får tänka på allt det positiva livet har givit dig och nu mer än något.
    Ta varje dag som ett framsteg, om vädret tillåter var ute litet. Jag försöker förstå det som hänt dig, det är en saga, Gösta. Detta kunde du väl aldrig tro när du började skriva dagboken?
    Jag tänker alltid på dig och håller tummarna för att du får det så bra som du vill. Att ha familjen tillbaka i ditt liv betyder mera än man tror.
    Skickar med många kramar och ett stort carpe diem!
    Christina i varmt Västerås

    SvaraRadera
  2. UNDERBART!
    Tänker så på Er!
    Mari

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Att ha hittat sin familj efter många år är stort! Att förena detta med din sjukdom är förmodligen inte helt lätt, men låt varje dag ha sin tid och fånga den, så som ditt valspråk är. Jag är säker på att du och ni gör allt så bra ni bara kan nu när ni hittat varandra och ta vara på varandra! Detta är som en saga, fast den är sann till stor glädje för dig och för oss som följer dig via dagboken. Hoppas du får en bra dag!
    Många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta !Härligt att läsa det du skriver.Din sjukdom finns kvar som du skriver,men du har fått en familj och någon som kan stötta och vara till tröst.Gläds åt varje dag och stund.Vi finns här också,men att har någon riktigt närstående som du kan dela dina innersta tankar med måste vara underbart.Från att du varit ensam har du fått en familj och för oss som skriver i din blogg känns det också underbart.
    Här har den riktiga värmen kommit så nu känner man att sommaren är här.
    I går var jag på trav för första gången i mitt liv.En resa som SPF anordnat till Halmstad.
    God mat trevlig gemenskap och intressant.Vinsten blev inte så stor, ändå fick vi stalltips och även tips av vår guide.Men besvikelsen var inte stor för det,allt var så trevligt,men sen kväll blev det så i dag känner jag mig lite avslagen.
    Ha det nu så gott och hoppas att solen och värmen har kommit till dig också både ute och inombords.
    Kram i mängder och hälsningar Doris.

    SvaraRadera