måndag 28 juni 2010

Lite om mötet

Måndag 28 juni 2010. En ny dag med nya utmaningar. Denna måndag är speciell för det är första måndagen efter det glada mötet med familjen. Att få uppleva en återförening efter så många år är stort. Det är som att inget har varit borta utan bara en kort frånvaro. Mycket märklig känsla hur det känns efter denna tid.  Förhoppningsvis kan det få bli lite tid tillsammans i alla fall men över det råder ingen. Det är många tankar att ta vara på en tid nu.Sonja reste hem i går men kommer snart tillbaka. Dessa dagar har varit goda. Natten har varit lugn utan några störande moment. Carpe diem         Klockan är 04.18

4 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Det ger en sådan glädje att läsa din dagbok. Förstår, att det är en omtumlande och lycklig tid för dig nu. Att du fått tillbaka din familj måste kännas härligt och att tänka på att det var du själv som tog den första kontakten! Som en saga, Gösta! Jag hoppas nu, att du får känna dig litet piggare, vara ute litet med "rulle" och njuta av den fina sommar vi har. Sonja kommer snart tillbaka och det är något att se fram emot. Jag önskar dig allt gott nu och ser fram emot morgondagen då jag och alla andra får läsa din dagbok.
    Många kramar och carpe diem, Gösta!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Morr´n Gösta!
    Vilken midsommar du har haft. Det måste kännas underbart att ha förenats med hela din familj. Finns det något barnbarn också? Nu finns det i alla fall lite glädje när du blickar framåt och inte bara tråkigheter. Tänk vilka överraskningar som det kan erbjudas på livets knaggliga stig. Jag gläder mig verkligen med dig.
    Här är det strålande väder. Hoppas att det är det hos dig också så att du kan få en nypa frisk luft.
    Skickar många många mjuka kramar till dig. Carpe diem
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Vilken helg det har varit för dig! Så fantastiskt och glädjande! Ta vara på alla tankar och all den glädje du fått och kommer att få framöver tillsammans med Marianne och hennes familj och naturligtvis också Sonja! Trevligt att hon snart kommer tillbaka!
    Ha det så gott det bara går och mina varmaste kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta !!!!!
    Följer din dagbok varje dag sedan lång tid tillbaka. Vilken fantastisk resa du gör inför väntan. Tycker ibland att du har fel rubrik på din dagbok. Tycker att det är en resa in i ett nytt LIV du gör. Helt magiskt!!!! Njut av dagarna och hoppas du får vara någorlunda smärtfri.
    Kram från Ewa i Skåne

    SvaraRadera