onsdag 30 juni 2010

Olika framtida besök

Onsdag 30 juni 2010. I dag är det så dags för ett dropp igen och med det lite febertoppar. Det börjar kännas lite rutinmässigt med de olika behandlingarna. Efter varje gång ställs frågan om det gör nytta? Förhoppningsvis gör det nytta fast det inte märks i kroppen på det vis som förväntas. Det ska ju ske under på en gång tror man men det är nog på längre sikt det ska verka. Sedan mot helgen kommer dotra och måg på besök för lite längre tid än förra gången då det var bara en blixtvisit i samband med bemärkelsedagen. Längre fram blir det visiter av syskonen. Det rör sig en del under denna sommar vilket känns bra. Inga oväder har stört nattsömnen så den har varit lugn och skön. Carpe diem        Klockan är 04.16

4 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Hoppas, att droppet denna gång inte ger dig dessa febertoppar, kanske dessa är beviset på att behandlingen gör nytta! Så då får du stå ut med dem.
    Tänk Gösta, vad mycket trevlgt du har att se fram emot! Jag är så glad för din skull! Du är värt allt gott efter den svåra tid du genomgått. Att få ha de närmaste kring dig, känna att du är del av något och att alla år som gått utan er kontakt nu är över, det måste kännas fantastiskt!
    Jag önskar dig allt gott, alla vi som följer dig känner nog samma som jag!
    Skickar med många varma kramar och carpe diem.
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. Du misstog dig allt Gösta. Jag gick tillbaka till din blogg den 24 juni 2009 och jämförde tonen i den med årets blogg samma datum. Intressant och givande läsning. Den glädje du trots allt nu har av tillvaron är dig väl unnad.
    Skollärarn

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Hoppas droppbehandlingen gick bra idag och att febertoppen inte blir alltför hög nu efteråt.
    Jag tror nog behandlingen gör nytta, även om man inte märker av det så där direkt, utan den verkar säkerligen på sikt precis som du själv är inne på.
    Trevligt med besök av Marianne med make igen och att dom stannar lite längre den här gången! Och naturligtvis också ditt besök senare av dina syskon och så nämnde du för någon dag sedan att Sonja skulle komma tillbaka också! Det händer mycket positivt omkring dig just nu och det är jätteroligt! Det måste kännas fantastiskt med allt som hänt senaste månaderna! Och hela du andas glädje genom din dagbok och det gläder verkligen oss som läser och följer dig!
    Riktigt varma sommarkramar till dig, så läses vi i morgon! Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Jag är så glad för att Du funnit Din familj!
    Hoppas att Din sjukdom bromsas upp nu när Du mår psykiskt bättre!
    Kram Elisabet en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera