torsdag 10 juni 2010

Lite mer frihet

Torsdag 10 juni 2010 kl.04.19 Kära dagbok. Det finns inte så mycket att ta upp idag. Jag fick mitt dropp i går och hämtade samtidigt ut en rullator. Halskragen ska komma dom närmaste dagarna och det ska bli skönt att kunna resa upp huvudet igen. Med rullator och halskrage kommer jag att kunna ta kortare promenader för det finns möjlighet att vila på rullatorn. Att få möjligheten att ta sig ut lite längre på egen hand känns bra. Synd bara att det tog sån tid innan det hände något. Det gjorde nytta att få egen läkare. Nu gäller det att klä sig för den väderlek som råder och börja vara ute lite mer. En skön känsla. Öka på smärtlindringen så det inte känns så mycket värk och sedan gå runt lite grann kanske ta kurvorna på två hjul. Carpe diem

8 kommentarer:

  1. Gösta, en god morgon på dig! Att läsa din dagbok idag gjorde mig verkligen positiv och du fick mig även att skratta! Ta kurvorna på 2 hjul, vilken humor du har. Ja, det tog lång tid innan det hände något, men nu har du en egen läkare. Jag förstår att du längtar att komma ut och gå, rullatorn är verkligen bra, du kan sitta och vila på den. Jag kommer att tänka på dig när du är ute och går och får frisk luft. Jag kanske skulle skämta tillbaka och fråga om det är turbo på rullatorn? Med tanke på kurvorna, menar jag!
    Skickar dig många varma kramar Gösta och nu verkligen carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Morrn
    Ha ha ha... du är rolig du Gösta.
    Kram Dalkullan

    SvaraRadera
  3. Fint du har humor, ha en bra dag
    kram/lena

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta !Trevligt att du fått en rullator så att du kan komma ut i naturen.Men kör försiktigt...det är ofta fartkontroll.Lite skämt tillbaka. Tur att du har kvar din humor.
    Här är det kallt och regnigt,så har du sådant väder också så gäller det att ta på sig ordentligt.Lycka nu till i dag när du ta en liten tur.Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  5. Härligt Gösta! :) Vad glad jag blir! Idag är det blåhimel så passa på att inviga rollatorn ordentligt. :) Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Kör försiktigt. Skönt för dej att kunna gå ut lite.
    Kram till dej. Ewa

    SvaraRadera
  7. du har så mycket humer gösta det är trevligt att läsa din dagbok gör det varje dag nu är det snart midsommar härlig tid tycker jag då skall du träffa din familj en stor kram till dig ock familjen från eva i kristdal småland

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta!
    Underbart att du fått en egen doktor som bryr sig och som fixar och ordnar saker till det bästa för dig. Hoppas nu bara halskragen kommer ganska fort också, så du får hjälp även med att hålla upp huvudet lite bättre.
    Din humor är fantastisk, "ta kurvorna på två hjul", oh vilken härlig person du är.
    Har tänkt på dig flera gånger under dagen och på om du varit ute på någon liten rullatortur. Här har varit kallt och grått och blåsigt, så jag har varit inomhus hela dagen.
    Varma kramar till dig nu från Iris

    SvaraRadera