lördag 19 juni 2010

Försovning

Lördag 19 juni 2010. Natten har varit lugn och givande som kan utläsas av den sena timmen. När tröttheten tar ut sin rätt har man inget att sätta emot då är det bara att följa med på sömnens vingar. Det ska ju vara sommar med ljumma kvällar och andra trevligheter. Det verkar mer som en tidig höst med regn och blåst och kyla. En typisk natt för god sömn utan tanke på någonting men vid vaknandets stund får fart för att hindra en mindre katastrof. Oroliga läsare behöver en vink om att det är ingen fara det är bara försovning. Carpe diem         Klockan är 06.44

5 kommentarer:

  1. Verkligen god morgon Gösta! Gjorde mig gott att läsa att du har fått sova ut och haft en lugn natt! Du behöver nattens vila för att orka med dagen.
    Hoppas, att du fått din krage och ditt larm, då kan du känna dig litet lugnare och kanske kan vara ute litet och "rasta" Rulle med.
    Här är soligt idag, men ganska kyligt. Hoppas, att du orkar titta på Victorias bröllop -en stor händelse.
    Jag önskar dig allt gott idag, skickar med många varma kramar och ett carpe diem.
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. God Morgon Gösta ! Skönt att du fått sovmorgon.Det kan du behöva för att samla krafter för dagen.Här också kallt och blåsigt,fast regnet har hållit sig borta några dagar.Men det är inte vädret man önskar precis.
    Jag hoppas att du får en bra dag och lite TV-tittande blir det väl för dig också.
    Vill också gratulerar dig till din födelsedag har inte koll på vilken dag,men när det än är önskar jag dig en bra dag.Ha det så gott,tankarna är hos dig ofta fast det inte bli något skrivande varje dag.Du är inte glömd.
    Kram och hälsningar till dig. Doris

    SvaraRadera
  3. God morgon Gösta!
    Hoppas att du får en bra dag och att du kanske orkar att titta lite både på fotboll och bröllop! Är du intresserad av fotboll?
    Läser din dagbok varje dag och du ger mig och säkert många med mig en annan syn på liv och död.
    Du har öppnat mina ögon och fått mig att inse att det verkligen gäller att ta vara på allt innan det är försent.
    Hoppas att nästa träff med din dotter och hennes familj och mamma ska ge dig glädje att orka fortsätta att kämpa.
    Här är naturen och trädgården fantastisk vacker nu med alla blommor. En positiv sak som det kalla och regniga vädret har fört med sig... växtperioden har förlängts!
    Idag skiner solen fortfarande men vinden är kylig och regnskurar väntas i em.
    Carpe Diem, du finns i mina tankar varje dag!
    Stor och varm kram
    /Åsa

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Trevligt att läsa att du "försovit" dig idag! Det betyder ju att du sovit riktigt gott.
    Hoppas din dag blir bra, att du kanske kan ta Rulle på en promenad och att du kanske ser på TV lite. Idag kan det kanske vara svårt att välja, fotboll eller bröllop. Vet ju inte riktigt vad du föredrar, men för min del blir det ganska mycket bröllop, det är ju en historisk händelse i vårt land som åtminstone inte jag vill missa.
    Varma kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta så här mitt på dagen..Så skönt att Du fått en riktig sovmorgon ..Solen har skinit så fantastiskt vackert sen tidig morgon...
    Hoppas att den så får göra hela dagen...
    Flaggan är hissad och hela trädgården prunkar av blommor ..kan de vara bättre ..dom första smultronen har mognat som ska plockas av lilla barnbarnet Elin 10 år när hon kommer .
    Vi ska fira bröllopet tillsammans framför TV:n ..
    Må allt gå bra och solen lysa över dom resten av livet..Många och även jag kan tycka att de varit en hysteri i flera veckor...Men då ska vi inte glömma att de är inget dom bett om ..de är mediernas fel att slå varann med repotage..
    Jag tycker att de är ett fantastiskt fint kungahus vi har...Idag är jag stolt att vara svensk och att vi har yttrandefrihet i vårt land så att jag törs säga de...
    Må oxå Din dag Gösta få innehålla några guldkanter mellan "tupplurarna"...Men glöm inte rasta Rulle om vädret tillåter...Stor kram Ulla....

    SvaraRadera