torsdag 3 juni 2010

Nytt möte

Torsdag 3 juni 2010 kl.04.31 Kära dagbok natten har varit lugn.
Under de sista månaderna har det börjat ske många förändringar som jag inte har kunnat tänka mig både positiva och negativa. Jag har fått ny kontakt med det som kunde ha varit min riktiga familj. Nu har jag även fått kontakt med Mariannes mor och det har varit något väldigt bra. Vi har samtalat några gånger om det som var och om hur det kunde ha varit. Att efter så lång tid börja att göra det som skulle ha gjorts för länge sedan känns verkligen i sinnet. Man upptäcker vad som var fel och vad som förlorats under denna tid. Det kommer att vara många samtal framöver som kan ge mer till varför det blev som det blev. Samtidigt blir det en stor lättnad över att det som kunde ha varit en familj äntligen kan kännas som att den är. Genom att lyfta luren har något väldigt skett och att vi kunde bli nästan en riktig familj innan det blev för sent. Så blev det tack vare att jag vågade ta ett första steg med stöd från en god vän.
Carpe diem

7 kommentarer:

  1. God morgon!

    FANTASTISKT UNDERBART!

    Kram Mari

    SvaraRadera
  2. Morrn igen Gösta! Glad att natten varit lugn och tänk vad glad jag blev att läsa din dagbok idag! Så positivt och gott att se hur du tänker och känner. Ja, du har verkligen fått din familj tillbaka och det känns som att du - som den modiga person du är - är den, som såg till att det det skedde. Så mycket att ta igen, så mycket att rätta till! Jag skulle säga att cirkeln är sluten och du har nu mycket att se fram emot, trots det mörka molnet som finns där i bakgrunden.
    Ta vara på nuet, Gösta, och idag kan jag verkligen skriva CARPE DIEM!
    Många varma kramar och hälsa Marianne också.
    Christina i ett soligt Västerås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta,blev också så glad när jag läste din dagbok idag.Att glädjetårarna aldrig vill sluta rinna.Sen håller jag med i allt vad Christina från Västerås skriver.Kram från en medmänniska Kristina.Idag verkligen Carpie diem.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!

    UNDERBART HELT FANTASTISKT Tänk, att det aldrig blir för sent, det gäller bara att våga ta första steget.

    Många varam hälsningar till Er alla

    STYRKEKRAMAR

    Ingalil

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Jag gläds också och önskar av hela mitt hjärta lycka till! Skollärarn

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta !Helt underbart att du fått återknyta dessa kontakter,att ni kan prata igenom var som hände.Men viktigast är att ni har fin kontakt,det är så glädjande.Ha det så gott och ta vara på tiden och njut.
    Kram och soliga hälsningar Doris

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Kan bara instämma med övriga som skrivit här idag! Förstår din känsla av att ha fått kontakt först och främst med Marianne, men inte minst också med Mariannes mor och att ni kunnat prata om det som var, men också din känsla av att ha "återfått" familjekänslan.
    Mycket glädjande för oss som följer dig och naturligtvis ännu mer för dig och din omgivning! Din gode vän som gav dig stöd och hjälp att leta rätt på Marianne är guld värd och ska ha en stor kram för sitt stöd!
    Många tankar har gått till dig under den här somriga dagen som vi haft här hos oss och nu kommer många varma kramar till dig och er alla från Iris

    SvaraRadera