måndag 14 juni 2010

Nytt

Måndag 14 juni 2010 kl.04.33 Natten har varit lugn. När det börjar dyka upp nya saker blir det lätt att man lägger ner så mycket energi på den saken så allt annat kommer åt sidan. Det gäller att gå  igenom det nya så fort som möjligt så man inte fastnar i någon sorts tvångssituation att det ska lösas omedelbart. Att börja hänga upp sig på saker och ting gör det inte lättare att fortsätta sitt liv. Det gäller att försöka hindra allt som kan sätta käppar i hjulen inför den förhoppningsvis glada tilldragelsen som kommer. Det finns en ny artikel i Länstidningen i dag på den vanliga adressen: Länstidningen Östersund/Berg. Carpe diem
 Kära dagbok.Kl.18.25.  Dom sista medlen är nu fördelade och stiftelsen har upphört. Det är tråkigt men det kom för många krav på att det skulle lånas ut medel till personer som var i behov av medel och det var inte tanken. Stiftelsen fick fungera ett tag till glädje för många men tillgången på medel avtog också så det blev ingen del att fördela. Tack för de gåvor som fick bli till glädje den tid den var verksam.

3 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Bra, att natten varit lugn och du har fått sova och vila.
    Du har så rätt, man fokuserar på nya saker som dyker upp och annat läggs åt sidan. Jag tror, att många reagerar som du gör.
    Du får ta det nya som det kommer och se fram emot midsommar och besök av din familj. Vi har också det kungliga bröllopet att se fram emot.
    Jag hoppas, att vädret är bra hos dig, försök att gå ut litet och njut av den vackra naturen.
    Jag skall gå in och läsa artikeln i länstidningen nu.
    Skickar med många varma kramar och ett carpe diem, Gösta!
    Christina, västerås

    SvaraRadera
  2. Jag återkommer, Gösta. Läste precis reportaget i länstidningen. Dina planer för sommaren gör mig verkligen glad! Du är så otroligt stark och ger inte upp!
    Att få träffa din släkt till din födelsedag måste kännas underbart.
    Jag hoppas så, att du har ork att kunna göra en resa som du planerat.
    Skickar med ett stort GRATTIS i förväg till födelsedagen!
    Kramar, Christina (fortfarande i Västerås).
    Carpe diem!

    SvaraRadera
  3. Hejsan Gösta!
    Har inte kunnat läsa eller skriva på några dagar då jag inte varit så kry. Men har nu ”läst ifatt” dina dagboksanteckningar. Blir så glad när jag läser att du även ska få ett trygghetslarm att trycka på om du skulle behöva det. Trevligt att du får besök till midsommar och jag hoppas ni ska få stor glädje av att sammanstråla och bara få vara tillsammans, prata och umgås.
    Ser också att du planerar en söka söder ut framöver och det låter ju jättetrevligt! Hoppas det går att förverkliga till allas stora glädje.
    Däremot låter det ju inte så trevligt med mer domningar etc, men kanske har du under dagen fått någon hjälp eller förklaring till det. Nackstödet kanske inte har kommit ännu, men jag tror det kan ha en positiv effekt på det här med domningarna.
    Sedan läste jag att stiftelsen nu upphört och att samtliga medel var fördelade. Jag har med stor glädje delat med mig av medel till stiftelsen och med samma glädje sett hur du delat ut guldkanter till ”behövande”. Att du sedan fått krav på att låna ut medel till vissa var ju lite trist, det var ju inte stiftelsens tanke att vara låneförmedlare. Har ju förstått att intäkterna till stiftelsen minskade allt eftersom tiden gick, vilket jag verkligen beklagar, men började misstänka att du hade något i tanken när sammanställningen av stiftelsemedlen togs bort från dagbokssidan. Men jag är så glad och tacksam för att du ville göra gott för andra i svåra situationer! Det jag hade hoppats var att du själv skulle kunnat få en rejäl guldkant som tack för allt du gjort, allt du gör och allt du delar med dig av hela dig själv. Det är du mer än väl värd! Men kanske du kände din guldkant av att själv få ge till andra, misstänker det om jag förstått din person rätt.
    Läste i LT också om din födelsedag – Grattis i förhand! Som vanligt ett fint reportage och fina bilder.
    Önskar dig allt gott du bara kan få och ett stort tack för att du gjorde ett fint försök med din stiftelse!
    De allra varmaste tankar och kramar från Iris!

    SvaraRadera