torsdag 17 juni 2010

Morgonkänslan

Torsdag 17 juni 2010. Kära dagbok. Känslan när man vaknar är viktig för den talar om hur dagen kommer att bli. Det är precis som det finns en radar i kroppen som talar om hur det blir. För min del kommer den inte att vara annorlunda än någon annan dag. Kanske med en liten förändring till en liten lindring av smärtan i nacken beroende på om kragen kommer eller ej. Larmet ska jag få i dag har det utlovats. Det verkar som att alla saker som behövs för en drägligare vardag måste ha en handläggningstid på ett visst antal dagar innan något kan ske. Att behöva vänta och låta lidandet vara mer utdraget är svårt att förstå. Jag hoppas att den lite negativa känslan inte ska behöva bli verklighet. Carpe diem  Klockan är nu 04.23

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Jag hoppas att du haft en någorlunda bra natt och att vakna med en känsla hur dagen kommer att bli. Ja, det känner jag igen, det stämmer exakt för mig med. Vi har nog en inbyggd "radar" litet till mans.
    Hoppas nu att du får din nackkrage och ditt larm. Nackkragen kommer nog att hjälpa dig mycket och larmet en bra trygghet, att du kan nå någon om något händer.
    Jag tänker så mycket på dig och hur du kämpar, du om någon borde få en riktig guldkant i tillvaron.
    Snart kommer du att få ha din familj hos dig och det gör även mig glad!
    Ser fram emot att läsa din dagbok i morgon, det har blivit det första jag gör var dag.
    Sköt om dig Gösta, du får många bamsekramar och ett carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta...Håler tummarna för att Din krage ska komma idag tillsammans med larmet..Sen håller jag med i allt som Iris skrev i gårdagens kommentar..Men de är inte så svårt om man bara vill att skicka en liten "guldkant" per post till Dig...
    Jag minns så väl min mamma som gick bort i slutet på 90 talet hur glad hon blev när de kom något i brevlådan helt överraskandes..
    Hon blev på äldre dagar väldigt godissugen så jag skickade varje vecka ett brev med några rader och lite godis som rymdes i en vadderad påse..Så otroligt lite som gjorde henne så glad.. de är inte storleken på saker utan tanken som räknas..
    Förr sa man att ett brev betyder så mycke...de gör de fortfarande tycker jag ..även om de finns datorer och mobiler och allt annat idag så är ett besök,telefonsamtal eller ett kort/brev mycke mera värt för mig iallafall...
    Hoppas att Du och kompisen Rulle kan ta en liten promenad idag och att de ligger något roligt i brevlådan....Stor stor varm kram Ulla.

    SvaraRadera
  3. Vilken tid hjälpmedel tar att komma.När man är i beroendeställning och underläge vågar man inte klaga heller o skynda på..Be din dotter ringa om det inte blir nåt idag heller.Bli förbenad..Kram från Maggan.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Hoppas larmet kom idag som du var lovad. Hade ju varit bra om du fått nackstödet också, men är väl kanske inte säkert att det blev så. Det där med viss handläggningstid är nog inte helt fel tänkt av dig, jag håller med dig i din tanke där.
    Undrar om du och Rulle varit ute på en liten promenad idag? Här har varit ett fantastiskt fint sommarväder, så det har verkligen gått att njuta av sol och värme.
    Ska själv ta mig en liten promenad nu och känna in alla dofter från blommor och buskar, det är näst intill berusande dofter som sprider sig.
    Ha en god natts sömn när det blir så dags! Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. uppdateringsproblem

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Hoppas Du fått de hjälpmedel Du behöver samt att Du får sova gott i natt.
    Ser fram emot att få läsa Dina dagboksanteckningar igen i morgon.
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera