onsdag 9 maj 2012

Dagboksbloggen

                                                          Dagboksbloggen 08 maj 2012. Dagen började bra men det tog en annan vändning efter frukost. Mardrömmar började dyka upp mitt på ljusa dagen och ångesten gjorde följe. Till slut somnade jag av utmattning. Efter en stund vaknade jag för att börja om ftån början igen. Carpe diem                                      Klockan är 00.10

6 kommentarer:

  1. God morgon Gösta!
    Jag hoppas att du kunde sova några timmar i natt.
    Sköt om dej ! Vi är många som tänker på dej.
    De varmaste häls. från Grangärde/Kerstin

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Jag hoppas också att Du kunnat sova i natt.
    Drömmer gör jag också väligt mycket o oftas är
    drömmarna helt förfärliga. Vet egentligen inte varför.
    Vär rädd om Dig och hälsa Sonja!
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  3. Morrn Gösta och Sonja! Jag blev så sorgsen att höra hur jobbigt du har det nu Gösta! Dessa mardrömmar med ångest dessutom är förfärligt! Jag förstår att du har tankar och funderingar över vad som händer, vad som skall komma också. Den tröst jag kan ge dig verkar så pytteliten, men du ska veta att tankarna finns hos dig - hela tiden! Hoppas att natten gav dig litet sömn utan dessa drömmar. Så tacksam, att du har Sonja hos dig - hon är en ängel!

    Vädret idag är kan bekrivas med två ord regnigt och grått, blir korsordslösande idag.
    Skickar med varma kramar och tankar till dig Gösta och till er andra också givetvis! Vet att ni också tänker på Gösta nu.
    Carpe diem
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. Drömmar som kommer fram som mardrömmar är något undertryckt som kommer fram, något man förtränger i vardagen. Så mardrömmar är eg något bra, det som plågar en kommer på så sätt upp på ytan. Det sägs att man skall skriva ner sina drömmar så förstår man dem bättre.
    Jag har också mardrömmar och när man vaknar upp ur en mardröm så tycks den så verklig. Så man mår ofta dåligt ett tag efter. Jag har lärt mig, ta några djupa andetag efter så försvinner ångesten och försök fundera över drömmen vad den vill säga...

    Idag blåser det ordentligt här, tvätten fladdrar i vinden. Och lite halvmulet...bullbak på gång

    Kram till er alla
    Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  5. Gösta...jag glömde skriva
    Hoppas din dag idag har börjat bättre utan några mardrömmar utan kanske någon roligare dröm istället
    Må så gott du och Sonja
    kram Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta och Sonja!
    Jag hoppas att den här dagen har varit fri från mardrömmar och ångest och att ni haft det gott.
    Vi var lovade regn idag, men har haft en strålande vår-sommar-dag. Just nu börjar det dyka upp lite mörka moln på himlen, men vi får väl se om det börjar droppa eller inte.
    Tänker på er och hoppas du får vara så smärtfri som möjligt. Kanske ni ser på hockeyn nu, men jag brukar bara titta till på TV:n emellanåt och se hur ställningen är, tycker det blir för stressigt att se matcherna.
    Ha det gott och hoppas ni får en god nattsömn. Varma kramar till både dig och Sonja och också till alla övriga vänner här i dagboken från Iris

    SvaraRadera