söndag 20 maj 2012

Dagboksbloggen

                           Söndag 20 maj 2012 klockan 05.32. En dag som verkar tom men fylls säkert med något. Gårdagen såg också tom ut. Tack för den manliga responsen som det blev. Hoppas att det kan dyka upp något ämne lämpligt att diskutera. Vädret här är grått och mulet liknande något regntungt.Det visar sig. Carpe diem

36 kommentarer:

  1. Hej Gösta o Sonja
    Hoppas att din natt varit bra, att du fått din vila så du tillsammans med Sonja kan möta denna nya dag.
    Jag har varit dålig eller bra kanske på att inte ge dig goda råd. För jag har väl ansett att med din sjukdom och förmodligen bra sjukvårdskontakter, får du säkert den hjälp och dom råd du behöver.
    Men inget illa menat med goda råd och omtanke.
    Jag kommer i fortsättning läsa din blogg som jag gjort sedan år 2009.
    Under den tiden jag arbetade och var med mina klienter hos läkaren,fanns det läkare som talade över huvudet på den vårdsökande . Jag påpekade vid flera tillfällen pratar till personen och inte till mig.När personen i fråga inte kan tala för sig då ska jag svara.
    Det var ett trevligt på bröllopet god mat och bra livemusik, var uppe och svängde mina lurviga i några danser, men kände att jag orkade inte med många danser.Jag har tyckt om att dansa, min sambo har spelat dansmusik i över fyrtio år.Men är inte så dansant.
    Önskar dig och Sonja en bra dag,njut av dagen i den mån du orkar och kan.
    Även övriga här skall ha en bra dag.Doris

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta och Sonja! Hoppas att ni har haft en bra natt och möter denna nya dag, som kanske ger något positivt för både dig och Sonja.
    Jag håller med Doris i det hon säger, att vissa läkare talar över huvudet på patienter. Jag följer ofta med äldre personer till sina läkarbesök och har just sett detta. Däremot har jag märkt att yngre människor tar allt naturligt när de träffar en sjuk person, vi borde lära av dem.

    Förstår Doris, att du hade trevligt på bröllopet och fick dansa med. Jag kan inte dansa tyvärr. När jag var i den åldern då man skulle vara ute och dansa, satt jag på scen själv med min orkester. Jag är gammal trummis, så jag fick se många glada dansanta människor. Musiken har fortfarande en stor del i mitt liv.

    Igår var jag tillsammans med min dotter och hennes familj, det blev en del trädgårdsarbete, lunch ute i trädgården, det var varmt och sommartemperatur.
    Vet inget om dagen, vädret ser ut att bli fint idag med, så förmodligen blir det en tripp ner till Mälaren.

    Nu ska ni alla vänner här ha en bra dag, ta hand om varandra, glöm inte det lilla leendet.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Gomorron....Regn i natt och på morgonen, med en sol som håller på att bryta fram. Tror det blir en fin dag idag, den blir precis vad vi själva gör den till...
    Ha de bra alla
    Carpe Diem !
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Vi vet mer om Christina v-ås (kan börja tro vid det här laget att v-ås är hennes efternamn, än om Gösta själv som person. Om man läser mellan raderna så har det påpekats ett flertal gånger att det kanske är dags att låta göstas blogg bli just hans blogg. Kommentarsfältet är till för att kommentera just dagens inlägg. Inte göra ett eget inlägg (som jag tyvärr gör just nu, förlåt Gösta.) Lägg ner nu Christina. Jag är inte ensam om att vara en "anonym" läsare som tröttnat på dina kommentarer. Man vill läsa om Gösta, men av någon anledning så är det du som tar mest plats + några andra kärringar till. Alfons Åberg brukade ställa sig på ett ben och säga ramsan "Stick du stygga spöke, för du finns inte!" Undrar om det fungerar på er också? Fram med nytt folk i bloggen som verkligen behöver Gösta p.g.a liknande situation, men som inte törs skriva här när det är sånt ältande och kacklande.

    SvaraRadera
  5. Christina är en livsbejakande människa till skillnad från dig TESSEN, du kan inte prata för Gösta, han själv får säga till oss i så fall att vi skall lämna hans blogg...Säger han uttryckligen ifrån så lämnar åtminstone jag bloggen Ska du skrämmas eller, vi skräms inte så lätt...detta var riktigt elakt, får någon av oss som skrivit regelbundet i alla år vara kvar här. Och de nya "friska" som skall in här ska de ha samma livsfilosofi som du och kalla människor "kärringar" Detta personangrepp har jag aldrig nånsin sett på någon blogg, fy vad fult..
    Maggis( riktigt förbannad)

    SvaraRadera
  6. Bästa Gösta!
    Skriv och berätta lite om Dina vandringar utefter Kungsleden och fjällvärlden i övrigt. Vet att Du älskar livet ute i fjällvärlden. Det är tråkigt att Du nu inte har den kraft som behövs för kunna komma ut i fjällmassiven. När man blir äldre får man leva på alla minnen när krafterna tar slut. Tar man sig upp i denna värld förstår man hur liten man är i det stora hela. Lev livet så gott det går och glöm ej alla positiva minnen vi har inombords hälsar "Lufsen" ifrån Grövlsjön

    SvaraRadera
  7. Tessen: Kommenterar ytterst sällan bloggar men läser dagligen och har även läst Göstas sedan start. Har stött på bloggkrig många ggr men inget inlägg har varit i närheten så elakt som ditt! Riktigt lågt och fult. Om du nu inte vill läsa det personen skriver står det dig fritt att låta bli. Detta är ett riktigt bra exempel på att all vänlighet i dagens Sverige är på väg att dö ut.. Säger som de gör i Norrland. Skämmes ta mej fan.
    Det är en konst att kritisera på ett vänligt sätt och det borde du försöka lära dig ;)

    SvaraRadera
  8. Hej
    Värsta Sven den löjlige i Mora här...

    Jag lovar att inte dikta
    Jag älskar att få kritik och kan ta emot hur mycket som helst..d.et är bara kul. Det finns en massa ord ni inte använt än...skitgubbe...patetisk amöba...fjollpung..runknisse...skunksvenpa...
    Ja ni kan säkert komma på flera men jag bara skrattar
    Variera bara ordvalet litet så blir det ännu roligare

    Jag är också fet och trind som rimmar på Lind

    Som Ingmar Bergman sa när det osade hett "nu börjar det bli riktigt kul"

    Os på änkeman Karl och Tessan....
    Och du änkeman Karl kanske kan hitta en ny kvinna här på bloggen, sån ruter som det är i dej..


    Löjlige Sven i Mora här

    Jag ger gärna löjligheten ett ansikte

    maila: hate.striver@gmail.com

    Så får ni ett signerat garanterat löjligt foto av mej

    Pyton sa Monty

    SvaraRadera
  9. Tessen har rätt i sin kritik. Det är GÖSTAS BLOGG, fattar ni inte det?! Gösta har tydligt klarlagt att HAN vill att bloggen ska handla om prostatacancer och dess konskekvenser, att män ska skriva och inte äldre damer som tjafsar på om barn och barnbarn, bröllop och gud vet vad. VEM är intresserad av ERT liv??!! Starta en egen blogg ist och låt oss andra slippa läsa om era liv!
    Hans, cancersjuk som följt bloggen i många år, men somm tröttnat på kärringpratet..

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!

    Vi som har sjukdomen får skylla oss själva att Din blogg så att säga "tagits över".Jag har sett dina frågor om bla. väntetider, smärtlindring och oro mm.Det är frågor som jag också gärna vill ha svar på.Vi är dåliga på att träda fram av någon anledning.Det är nog så att vi har ingen plats i dagens samhälle.
    Man måste vara glad,positv och generera mycket pengar, annars är man ur spel.

    Regler för smärtlindring, sjukpenning,sjukskrivning,sjukresor. mm. sätts av friska människor, som inte ens haft ont i huvudet en gång.Överlägsna politiker sätter regler för läkare, som de bara är skyldiga att följa, annars ryker legitimationen. Vem frågar oss, som är sjuka?

    Vi är idiotförklarade gnällspikar!

    Förlåt min negativitet,men det var skönt att få klämma fram det.

    Ha en så bra kväll, som det går Gösta.

    Ingvar i Gnesta

    SvaraRadera
  11. Ja, Gösta jag förstår att du blir trött på allt käbbel här på din blogg. Välment kanske men ändå oftast upprepningar.Jag tycker du gör rätt som själv börjar ange tonen. Tråkigt bara om du skulle sluta skriva.Kommentarerna idag visar då ingen hänsyn till dina inlägg.
    Allt gott till dej och din familj önskar Raili

    SvaraRadera
  12. Ser ni nu vad jag menade ?! Jag skrev som jag gjorde, så att ni i "familjen" ska FÖRSTÅ att fler vill vara delaktig här, dom som har ju prostatacancer. Det har skrivits förut, men kanske inte lika tydligt, att ni gärna får tona ner er lite. Jag hoppas ni tar åt er av kritiken, som absolut inte är till er som person. Ni verkar vara ett härligt gäng kvinnor med hjärta för allt och alla. Men all den energi ni har till att visa det, tycker jag ska riktas på ett annat sätt. Varför inte skaffa en gemensam blogg? Fram nu alla karlar! Stötta varann, ge varandra information, tips, ideér, tankar, ja allt som har med sjukdomen att göra. Det tror jag Gösta vill allra mest. Icke att förglömma insammlingen han hade förut. Den hade samma syfte som jag tror han vill att bloggen ska ha. Att hjälpa andra i samma/liknande situation.

    SvaraRadera
  13. Hej. Trodde i min enfald att bloggen skulle bli något att kunna få hjälp och stöd av. Människor utsatta av en sjukdom som är svår att handskas med i normala fall men som hamnar i någon sorts vendetta om vem som skriver vad.Kommentarer om dagens blogg syns inte ett spår så egentligen skulle det vara tomt på kommentarer. Icke det skapas nya ämnen för att få något att kivas om precis som i sandlådan. mvh gösta

    SvaraRadera
  14. Tack Tessen!
    Hoppas verkligen att familjen nu förstår att de bör skaffa sig en egen blogg Tycker precis som flera andra här att deras trams inte kan intressera och glädja en person med svåra smärtor.
    Gösta har ju tydligt talat om idag hur han vill ha sin blogg.
    Hoppas att natten blir lugn för dig Gösta.
    Inga som följt din blogg från början,men som slutat att kommentera ,då hela familjerna blev inblandade.

    SvaraRadera
  15. Gösta, nu har du påpekat ännu en gång hur du vill ha det! Alltså kommentarer om DIN blogg. Snälla ni kvinnfolk som bara har era barn och barnbarn på hjärnan, skaffe en mormorsblogg ist och sluta missbruka kommentatorsfälten
    Bengt i Skövde

    SvaraRadera
  16. God kväll Gösta ...vet egentligen om de är de rätta ordet att säga just efter att ha läst i Din dagbok idag.

    Jag mår så fruktansvärt dåligt av att läsa hur de stormar i bloggen...jag har själv gått bredvid en sjuk person under 2 år och vet hur dåligt och illa han mådde när de blev lite oro i lägret omkring han.

    Därför funderar jag jättemycke på hur Du mår nu..de är inte precis nån vitaminkur för Dig att läsa de som pågår på Din blogg ...som Du bestämmer hur den ska vara och om Du vill skriva mera dagbok.
    Vilket jag verkligen hoppas att Du fortsätter med...samtidigt som jag förstår efter 2 söndagars krig på bloggen ...mellan kommentatörerna...

    Jag brukar inte kommentera andra kommentatörer för kommentarerna är ämnade till Dig...men idag måste jag faktiskt avvika från regeln...
    De finns en del bra "aha" saker att ta till sig..men jag tycker inte om sättet man gör de på.
    De är ren förnedring på vissa ställen.


    Och snälla alla Ni män ...var är Ni nånstans...skriv kommentarer ...De är till Gösta vi ska skriva..inte till någon annan av kommentatörerna.

    Med reservation Gösta att de kan vara ett stavfel här och där i den förtvivlan jag känner idag gentemot Dig så ser jag fram emot morgondagens dagbok.

    LÅT INTE DE ONDA VARE SIG I KROPPEN ELLER UTANFÖR FÅ SEGRA.

    STOR STYRKEKRAM ULLA utanför Uppsala

    SvaraRadera
  17. "den löjligaste av alla" Sven Lindh i Mora här
    Pollen är aktuellt nu med höga halter.
    Vill därför via pollen knyta an till vad bloggen handlar om ..prostata bland annat. Pollenkungen startade ju i Ängelholm "storskalig" insamling av pollen som i hans lansering visade sig verksam vid "prostatabesvär" av lindrig art. Idag sälj den medicinen av ett av de företag som sprang ur pollenkungens. Med detta vill jag föra fram tesen ATT VI BEHÖVER ALL MÖJLIG FORSKNING SOM ÄR MÖJLIG KRING BLAND ANNAT OLIKA NATRUMEDELS MÖJLIGHET ATT LINDRA OCH B O T A svåra sjukdomar.
    Om naturmedicin och skolmedicin kunde gå HAND I HAND och inte ständigt söka motbevisa varandra så skulle mycket vara vunnet.
    Precis som på denna blogg där jag nu utnämts till "den löjligaste" där mycket skulle vara vunnit om denna vendetta som nu seglat upp istället kunde leda till ett samförstånd och bli ett stöd för alla de som har det svårt i någon situation eller befinner sig i livets slutskede kämpande mot en dödlig sjukdom.

    Att Ni orkar träta tyder på att ni i alla fall är så friska att ni borde kunna ge någon form av empati och medkänsla till sådana som lider.
    Ni verkar mest slåss för "egna segrar och lagerkransar" istället för att hjälpa plåstra om och ge tröst och lindring och hopp för de som inget hopp har...

    Frid

    Sven "den löjlige Lindh

    SvaraRadera
  18. Hej igen Gösta!

    Ber om ursäkt, om Du tolkade mitt inlägg som att skaffa nytt ämne att kivas om, så var inte menat.Det är bara så att på sista tiden, har jag känt att vårdapparaten går långt över huvudet på mig, så ensamhet och utlämning har gjort att jag mått psykiskt dåligt, och att jag inte tagits på allvar.
    Det var inte menat som provokation,men jag ser nu att det kan tolkas så.

    Hälsningar: Ingvar i Gnesta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ingvar. Det du nämner var ingen provokation det är ju precis sånt som bör diskuteras. Det var bra att du tog upp det.Hoppas att du kommer att må lite bättre och kommer igen med frågorna hälsningar Gösta

      Radera
  19. Gokväll Gösta! Tycker du ska ta dig en funderare till på om inte din blogg ska ta lite semester.. Då kanske alla här får sig en tankeställare om vem det är som bloggar.
    Och vem vet vissa kommentatorer kanske får till det och får igång en egen blogg. Hälsn. Lottie

    SvaraRadera
  20. Jag lovar på heder och samvete(vad nu det är värt när en så löjlig person som jag avger löfte) ATT ALDRIG MER SÄTTA MINA ORD PÅ DENNA BLOGG.

    Högaktligen Sven Lindh

    Till mina vänner här som vill ha kontkat med mej så gäller fortfarande

    hate.striver@gmail.com

    Fyll nu Göstas blogg med annat och mera värdigt innehåll än det jag presterat.

    Jag beklagar att jag upprört några så till den grad att man anser mej löjlig utan att ha träffat mej.

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  21. Tack Gösta!

    Det värmde att höra! Sista tidens turbulens på bloggen, gör att man,(och speciellt när man är sjuk), blir lite överkänslig, och lätt tar åt sig.

    MVH/ Ingvar i Gnesta

    SvaraRadera
  22. Hej Gösta!
    Det var ett förfärligt sandlådekäbbel det blev idag! Men det blev inget bra ämne att diskutera som kom fram.
    Först hade jag inte tänkt kommentera alls, eftersom jag säkerligen tillhör gruppen ”några andra kärringar” som skrevs i en kommentar. Men det gör mig oerhört ledsen när man, som vissa av dagens kommentatorer, går till direkt personangrepp på annan kommentator. En stilla undran från mig är: Var har ni män varit från april 2009 fram till nu, ni som idag ”lyser upp” Göstas fina blogg med minst sagt tveksamma omdömen och tyckanden och spydigheter riktade till omtänksamma, medmänskliga och empatiska personer som gillar Gösta och vill via bloggen försöka vara ett stöd och samtidigt få stöd tillbaka.
    Men var har ni varit? Och att skriva att Sven i Mora är värst och löjligast – det kallas förtal, vill bara påpeka det för Änkeman Karl, som kanske inte vet var gränserna går för vad man får och inte får.
    Göstas dagbok är som en lisa för själen och för utbyte av gemenskap, både när det känns bra och mindre bra. Men det är vänlig, ödmjuk gemenskap jag menar. Inte en massa hårda, spydiga ord. I dagboken finns många trevliga människor, ingen nämnd och ingen glömd, och vilka jag menar vet dom själva.
    Bengt tycker att ”ni kvinnfolk” ska skaffa en mormorsblogg, där har jag en fråga: Måste man inte vara mormor för att få vara med där? Jag är inte någon man med prostatacancer heller, men jag har en obotlig sjukdom utan ”fastställt tidsperspektiv” och jag har genom åren försökt både ge och ta i min dagbokskontakt med Gösta och funnit mycket tröst och glädje.
    Ulla i Uppsala har skrivit en mycket fin kommentar – läs den ordentligt alla som ondgjort sig här idag. Tack Ulla. Och tack Sven för dina ord för några timmar sedan. Det finns fler fina kommentarer, tack att orkade bemöta.
    Och till Ingvar i Gnesta – vårdapparaten idag är i mångt och mycket inte bra! Man talar ofta över huvudet på patienten och man tas inte alltid på allvar – jag vet av egen erfarenhet! Och då mår man sämre än nödvändigt.
    Gösta – Du är en klippa, tack för att du finns för mig och många med mig. Jag hoppas du orkar fortsätta med din dagbok, trots dagens käbbel. Hoppas dagen trots allt inneburit lite glädje, lite mys och att du lyckats hålla dina smärtor på en någorlunda acceptabel nivå.
    Kram till alla som blivit som vänner för mig här i dagboken och tack för att ni finns också.
    Men varmaste kramarna skickar jag här och nu till dig Gösta, till Sonja och till Marianne! Ni är så oerhört fina människor. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  23. Det är väl kanske så att bloggen "övertagits" av den självutnämnda "familjen"...Hoppas dom fått sig en tankeställare och slutar med sina patetiska inlägg. Sen tycker jag inte man ska gå till personangrepp och kalla vissa för löjliga, det är bara det att dom inte fattat poängen med att blogga. Det får man förstå,det är nog så svärt för äldre människor med all ny teknik.
    Låt nu bloggen bli som den var tänkt, och starta era egna bloggar ni som har skrivklåda.
    Anna-Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna-Karin! Tankeställare är det många som behöver ta sig efter den här dagens bloggtexter.
      Du kanske kan förklara här i bloggen vad poängen är med att blogga, inte minst då för mig som till yrket har en hög IT-befattning, så kan jag kanske föra din information vidare ut i landet via mitt officiella ämbete. Och särskilt tackar jag för din synpunkt att det är nog så svårt för äldre med all ny teknik. Du har en fantastisk förmåga, att kunna bestämma ålder på samtliga med "skrivklåda". Tankeställare var således min inledning./Iris

      Radera
  24. Tack Iris för dina fina ord!
    Jag har följt Gösta i flera år, han har varit ett stort stöd för mig också.
    Jag orkar inte gå direkt till något försvarstal, men jag vill nämna, att även jag lever på lånad tid. Dock inte med prostata-cancer, därför tar det väldigt hårt att läsa det som skrevs av några idag.

    Av den anledningen förstår jag hur Gösta känner det, har bara försökt att finna de ord, som jag själv får från mina vänner. Kan dock inte bistå med några informationer om det som Gösta önskar.

    Vi som skriver om andra saker som händer har varit för att försöka ge Gösta några andra saker att läsa, kanske ibland givit honom ett gott skratt. där har vi humoristen Sven t ex.

    Tyvärr överväger jag att sluta skriva, kanske bara följer bloggen och ser om alla dessa män nu kanske kommer in och ger Gösta den diskussionen han behöver.
    Kan också nämna, att jag följer 2 personer i min närhet, som är i Göstas situation, där har Gösta givit mig stor hjälp. Många av hans kloka ord, har jag kunnat säga till de män och deras familjer jag försöker stötta.

    Ja visst, jag är mormor, har lång erfarenhet av människor i sorg, sjukdom, ångest och oro.

    Jag hoppas att du Gösta förstår, att jag fortfarande anser dig vara en stark, empatisk och ömsint person och att jag önskar att allt nu kommer att bli annorlunda i bloggen.

    Mina tankar kommer alltid att finnas hos dig, Sonja och Marianne, de kan ingen ta ifrån mig.

    Det har varit en stor glädje för mig att få så goda vänner här i bloggen, även de har givit mig stort stöd när jag har våndats över min läkares besked och när jag suttit vid en svårt cancer-sjuk persons sida.

    Kanske, kanske jag hör av mig om det kommer att finnas flera av oss "kärringar" här i bloggen.

    Ha det bra Gösta!
    Carpe diem
    Christina (bor fortfarande i V-ås)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Christina och kram till dig! Jag tror allt blir bara bra. Läs gärna mitt svar till Anna-Karin här ovan också.
      Jag tror bloggen drabbats av något virus, för hade det varit bakterier så kunde vi pumpat in lite antibiotika. ;-)
      Min tid är också lånad, men jag vet inte för hur länge, som du kanske förstått.
      Hoppas vi får läsa varandra i fortsättningen också.
      Kram Iris

      Radera
  25. Till Iris, läste du IT på Komvux?
    Poängen med att blogga, är att man som bloggare skriver offentlig dagbok på nätet, samt sina funderingare som man vill få kommenterae, och hålla sig till ämnet som bloggare anger,alltså inte inlägg om andras sysselsättning med ditten och datten, då har ju dom övertagit bloggen. Läs gärna andras bloggar så förstår du vitsen, och att det inte är läsarna som ska skriva av sig. Hoppas detta inlägg bidrar till din höga utbildning...
    Anna-Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr så tillför du inte något som bidrar till min utbildning. Sorry! Men visst, tuff kan man vara i alla situationer. Ditt inlägg har inte någon som helst substans att föra vidare som information. Och är inte på något sätt något som bidrar till min utbildning och befattning.
      Återkommer till ordet tankeställare!
      Som info finns en "svara"-rubrik att använda vid replikskiften.
      //Iris

      Radera
    2. Säger som Stenis - "Int nån idé och förklar för dom int förstår"..
      A-K

      Radera
  26. TACK FÖR KÄRLKRAMPEN UNDERBARA MEDMÄNNISKOR

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du underbara medmänniska Gösta - hoppas verkligen inte du fått en massa kärlkrampsbesvär med anledning av dagens turbulens!
      Kram och god natt från Iris

      Radera
  27. Nog för det varit soligt och varmt idag, men att så många drabbats av solsting är väl konstigt..för vad annars kan frambringa denna turbulens.
    Kanske gör vi "kärringar" som vissa kallar oss bäst i att sluta skriva, och låta herrarna ta över, det är nog lugnast så för Gösta.
    Till Sven vill jag säga - Du är INTE löjlig, utan en go och härlig kille, fortsätt med det.
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera
  28. Hejsan Gösta!
    Har följt din blogg i ett par år nu, men sällan kommenterat... Förstår att du startade bloggen med tanken att "få prata av dig", och samtidigt få utbyta erfarenheter av denna djävulska sjukdom... Min morfar drabbades av prostatacancer i början av 1970-talet, men besegrade den tack vare strålning. På den tiden fanns inte många alternativ; operation - och eller strålning. Morfar friskförklarades efter några år, men fick leva med ett ständigt urinläckage, vilket dock var att föredra framför andra alternativ... Mamma drabbades av livmodercancer, men opererades - 72 och blev kvitt cancern. Två av mina älskade bröder drabbades av spridd cancer 2006 resp 2007. Båda lever de nu i en bättre värld än här på jorden... Så... Ja, jag har erfarenhet av vad en cancerdiagnos kan ställa till med i en människas liv... Ingen har någonsin sagt att livet ska vara lätt, från födelse till livets slut,men det enda jag önskar är att döden inte är slutet... Vi kan inte leva förgäves, som en dagslända, som lever en dag bara för att yngla av sig! Eller..? Jag vill inte tro att vi föds bara för att dö!!! Nåväl, för att återgå till Göstas blogg, så tycker jag att Gösta skulle angett tonen för länge sedan. Att Christina, Iris, Sven, Maggis, Inga-Lill, "försökt ta över bloggen", är ju ett skämt!!! Det enda dessa underbara människor tillfört bloggen, är ju empati, och en önskan om att Gösta ska få lite annat att tänka på, än just cancer!!! Vem vill. som drabbad, läsa om negativa prognoser..? Givetvis vill vi alla överleva en dödlig sjukdom, och med en bra sjukvård, vill vi också ha vänner som "peppar" oss, och får oss att tänka på annat... Vad jag förstått, har inte Gösta protesterat förut? Mvh Ann

    SvaraRadera
  29. Tack för ditt fina inlägg! Det värmde. /Iris

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tacket är riktat till Ann här ovan! /Iris

      Radera