fredag 11 maj 2012

Dagboksbloggen

                                                                 Dagboksblogen 10 maj 2012. Under dagen är det mycket som far genom hjärnvindlingarna. Tankarna undrar om det är ödet som ordnat det så att man befinner sig där man är eller finns det någon högre makt som styr allt du företar dig? Det är konstigt om allt bara är en liten resa och sedan är allt över. Sådana tankar bland annat dyker upp när det börjar bli som jobbigast. Carpe diem                                  Klockan är 00.01

6 kommentarer:

  1. Godmorron Gösta...När jag läser dina rader idag så dyker denna visa av Dan Andersson upp i mitt huvud. Omkring tiggarn från Luossa:
    Det finns något bortom bergen, bortom blommorna och sången
    Det är något bakom stjärnor, bakom heta hjärtat mitt.....o.s.v

    Hoppas att din dag blir lite ljusare idag. Det har kommit mycket regn nu sedan igår. Härligt. Sköljer bort pollen och damm så det blir lättare att andas Regnmätaren har gått sönder, så jag måste köpa en ny.
    Tittade på Let´s Dance i går och är benägen att hålla med Ann Wilson om att Anton Hyse´n måste varit dansare i ett tidigare liv, nu är han vår tids Fred Astaire

    Önskar dig Gösta & Sonja och alla vänner därute en bra dag.
    Varm Kram
    Maggis

    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  2. Morrn på dig Gösta. Förstår att du har det jobbigt nu, men när jag läste raderna Maggis skrev ur Dan Anderssons dikt, så måste jag säga, att just dessa rader tänkte jag också på när jag läste din blogg i morse.

    Jag brukar ofta tänka, att det finns en högre makt som styr våra liv och även hur det skall avslutas. När jag har haft det extra jobbigt, kommer dessa tankar upp hos mig med.
    Du Gösta är en fantastisk person, du har det jobbigt, men har alltid kloka ord och empati att ge till andra.
    Jag hoppas att din dag idag inte blir så fylld med tunga tankar, kanske du har bättre väder än vi har här. Jag vet att du har samma motto som jag - carpe diem - så det skickar jag med idag också.
    Ha det så bra du kan Gösta och även alla ni andra vänner här!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta! Visst får man sådana tankar ibland. För min del tror jag att själen går vidare.Detta sedan jag satt vid min fars dödsbädd.Kunde nästan förnimma att pappa for, men den trötta kroppen låg kvar.En otrolig upplevelse som var trösterik o stor.
    Önskar dej en bra dag!
    Hälsningar
    Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Ibland är det trångt i mina hjärnvindlingar också av tankar. När jag Maggis ord av Dan Andersson så kände jag att visst måste det finnas något där bortom det vi har idag. Men vad - ja det undrar jag också. Och såna här tankar och funderingar kommer när man har det lite jobbigt av olika anledningar, sjukdom eller bekymmer i övrigt.
    Jag liksom övriga här önskar att din och Sonjas dag är lite ljus och att ni njuter av varandra varje sekund av dagen.
    Många varma hälsningar och kramar till er och till alla andra vännerna här från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta o Sonja !
    Jag tror starkt på att det finns något efter när vår vandring här på jorden är slut.Men som Iris skriver men vad. Tror att jag tidigare skrivit om märkliga händelser som jag varit med om.
    Önskar dig och Sonja samt övriga här på fortsatt trevlig fredagskväll. Ha det så gott.Kram från Doris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta o Sonja!
    Hoppas Ni har haft det bra idag! Här nere i
    söder är det väldigt blåsigt ikväll, nästan storm.
    Jag håller med Doris. Även jag tror på något annat när vår tid är till ända här på jorden.
    Min barnatro har jag kvar!
    Nu hoppas jag på att natten blir lugn med skön
    nattsömn.
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera