tisdag 29 maj 2012

Dagboksbloggen

                                                      Tisdag 29 maj 2012 klockan 07.31    Tillståndet i dag är inte bra för skrivande så därför blir det bara detta. Carpe diem

7 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta....Önskar att det ändrar sig för dig under dagen och blir lite lättare. Väderomslaget kan spela in också. Igår var det så kvavt här och vi kände oss helt slut. Idag var det ett drastiskt väderomslag, vi hade bara 2 plusgrader i morse. Natten som kommer innebär frostvarning, så ikväll får vi hölja över potatisen som växt riktigt bra. Det kan inte vara bra med dessa väderomslag. Vi hinner inte med dessa tvära kast.
    Önskar ändå alla en bättre dag o ha det bra
    Kram Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta. Hoppas, att din dag blir litet bättre, och att du kan slappna av litet. Så tacksam bara att se några ord från dig på morgon.

    Ja även här nere har det blivit betydligt kallare, visst behövdes litet regn, men speciellt många äldre har svårt med dessa omställningar. Även reumatiker kan känna av detta.
    Men vi få fortsätta tänka, att någonstans ovan molnen finns solen och även värmen.

    Till alla vänner här - önskas en så bra dag det går.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta och alla andra!

    Tråkigt att du inte orkar skriva i dag. Du orkar kanske bättre en annan dag. På tal om väder är det någon som sagt så här: Pessimisten ser moln bakom solen och optimisten ser sol bakom molnen. Hans i Tidaholm

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta o Sonja !
    Hoppas att det under dagen skall bli bättring för dig.
    Tack för att du orkat skriva ner några rader så vet vi hur du mår för tillfället.Oron finns där om vi inte skulle höra något från dig.
    Tänker på dig. Så är du och Sonja samt övriga här varmt hälsade i från det regniga och kalla Småland.
    Solen finns där bakom molnen och förhoppningsvis kommer solen och värmen tillbaka.Kram Doris

    SvaraRadera
  5. Ty där uppe ovan molnen är himlen alltid blå...en text som jag kom att tänka på vid Christinas och Hans ord här. Vi behöver all positiv tankekraft vi kan få, särskilt när livet känns tungt och svårt, att vi vet att något annat finns där bakom molnen. Och vi har lärt känna Christina som en optimist, att vilja peppra och uppmuntra sina medmänniskor. Tack för att dessa människor finns...och ni andra här, alla lika värdefulla. Så, Hans, jag har tagit till mig dina ord som jag aldrig hört innan.
    Kram /Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Hoppas det går lättare att skriva en annan dag!
    Allt Gott
    önskar Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Hoppas din dag blivit bättre successivt under dagen än den var på morgonen! Igår hade vi ju sol i överflöd, men inatt och nästan hela dagen idag har det ösregnat. Nu ikväll har solen skyfflat undan alla moln. Jag har haft med mig det fina uttrycket som Hans i Tidaholm skrev tidigare idag, att bakom molnen finns solen och visst finns den det, även om den inte visar sig. Jag brukar säga att det viktigaste är om man kan ha med sig solskenet på insidan oavsett hur det ser ut utanför fönstret.
    Jag ser fram emot att få se din hälsning i morgon, att kolla din blogg är bland det första jag gör på morgonen, även om jag inte kommer till tangentbordet för att skriva förrän långt senare på dagen.
    Hoppas du och Sonja haft det så gott ni kunnat och jag skickar mina varmaste tankar och kramar till er båda och till alla övriga vänner här från Iris

    SvaraRadera