onsdag 9 maj 2012

Dagboksbloggen

Dagboksbloggen 09 maj 2012. Dagarna blir lite svårare att passera med olika nivåer i smärtstegen   det är som att trampa genom isen. Det är bara att vänta på svårigheten att komma över kanten. Väderleken har varierat och det påverkar hela kroppen.Caepe diem         Klockan är 23.43

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta...Vissa dagar är grå och svåra att ta sig igenom. Har man dessutom smärtor att tampas med blir det ännu värre. Jag har också känt mig låg några dagar, kanske väder, fullmåne och dåliga påhopp påverkar mer än vad man kan tro. Allt är inte bara bra på våren, vårdepressioner och pollenallergier och annat. Hoppas att smärtlindringen kommer att fungera....

    Några visdomsord om sorg & glädje av Gibran:
    En glädje är er sorg oförställd
    Och samma brunn som ert skratt stiger ur har ofta varit fylld av era tårar
    Och hur kan det vara annorlunda?
    Ju djupare sorger gräver i er själ, desto mer glädje förmår ni rymma.
    När ni fylls av glädje, skåda då djupt i era hjärtan
    och ni skall finna att det är endast det som skänkt er sorg som skänker er glädje
    Alltså, ingen riktig glädje utan sorg.....

    Idag är det varmt här c:a 16 gr men mulet än så länge. Jag tror solen är på väg att bryta igenom. Gösta...snart vänder det
    Önskar er alla en bra dag
    Varm Kram
    Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och Sonja!
    Jag hoppas att natten har givit dig litet välbehövlig sömn Gösta och jag håller helt med Maggis för hennes ord. Tack Maggis för att du delger oss dessa visdomsord!

    Det är så mycket i omgivningen som påverkar kroppen och vissa dagar är värre än andra. Jag hoppas att dagen blir en av de bättre för dig Gösta och att smärtan hålls stången.

    Här är det just nu sol, men regn kommer och det behövs för all växtlighet. Tacksam å alla allergikers vägnar, de mår mycket bättre efter regnet.
    Ha en bra dag nu Gösta och alla andra vänner här!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta o Sonja!
    Hoppas Du känner Dig lite bättre idag, Gösta!
    Maggis o Christina har skrivit det som jag precis skulle vilja säga!
    Här i söder är det växlande solsken o moln men
    regn är på väg tror jag. Det känns nästan lite kvavt i luften.
    Hoppas på allt gott för Dig och Sonja och alla
    övriga!
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och Sonja!
    Våra vänner här ovan har sagt det så fint vad gäller dina smärtor och hur du känner det. Har själv haft lite ont lite varstans i kroppen några dagar efter en behandling jag genomgick för några dagar sedan, men vad är väl det att klaga för när det gäller mig - mitt onda är biverkning av den medicin jag fick och kommer att gå över på några veckor.
    Gösta, du är en riktig kämpe och jag hoppas du får den lindring du behöver, kanske en pump skulle hjälpa upp det hela som du kan ta till när inte plåstren och tabletterna hjälper. Men du har säkert diskuterat detta med din ansvariga läkare.
    Jag tänker på dig och på Sonja och jag hoppas ni ändå har lite bra dagar och kanske händer det något positivt som ni kan fånga upp medan ni njuter av Sonjas hembakade fikabröd och gott kaffe.
    Till dig och Sonja, Marianne och alla övriga varma kramar från Iris

    SvaraRadera