söndag 27 maj 2012

Dagboksbloggen

                                                           Pingstdagen söndag 27 maj 2012. En förutvarande storhelg har kapats till en vanlig helg och förtagit det festliga som rådde förr. Här verkar det bli sol hela dagen så det blir att uppsöka något skuggit ställe fördet ska svalka. Till slutet av dagen blir det en sammanfattning. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. Godförmiddag Gösta....Först vill jag gratulera Sverige till segern i Melodifestivalen. En vacker sång, framförd av en ödmjuk Looren. Christina, hon är från din stad Västerås så det blir kanske lite extra firande där. Satt uppe till kl.1.00 inatt och kollade.
    Mors dag idag ...dagen till ära är jag bortbjuden på middag. Jordgubbstårta till kaffet efter har jag i alla fall själv bakat
    Ja, det känns lite konstigt att de minskat ner denna helgen, många vill ha annandagen tillbaka

    Gösta, du är min idol...en rak och ärlig person har jag läst mellan raderna på dina svar till de som kommenterar. Tack för att du och alla andra fina människor här finns.
    Önskar er alla en fin dag
    Kram Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  2. God förmiddag Gösta.. Ja Sverige är idag ett land med stolthet och eufori! Ja, Loreen är här från stán, jag har träffat henne flera gånger, hon är en enkel och ödmjuk person. Jag satt också uppe och tittade till slutet. Nu får vi se i vilken stad vi har Melodifestivalen nästa år!

    Håller med om, att det hade varit bättre att ha kvar annandagen som helgdag. Nu blev pingsten bara som en vanlig helg.

    Jag håller helt med Maggis om de fina ord hon skriver om dig Gösta, kunde inte ha sagt det bättre själv!

    Dagen är solig och eftersom det är Mors Dag har mina döttrar något på gång.... frågan är bara vad?

    Jag önskar alla mina snälla människor här en fin dag.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta o Sonja !
    Jag håller helt med Maggis om var hon skrivit när det gäller dig Gösta.
    Får inte den riktiga pingstkänslan när annandagpingst togs bort.Men nu har vi fått Svenska nationaldagen i stället.
    Här är också strålande sol det är så gott att kunna vara ute,även om man inte ska visstas för mycket i solen. I yngre dagar´var solningen inget problem,men nu gäller det för ung som gammal,att man skall vara försiktig med att solar.
    Det var trevligt att Sverige vann Melodifestivalen.Tyvärr hade jag inte tillfälle att titta på TV.Hörde senare på radion att Loreen tagit hem segern.
    I dag är det morsdag och jag är bjuden på mat av sambo och barnen trevlig och gott att slippa matbestyr för en dag.Annars tycker jag att det är affärernas dag.
    Gösta och Sonja samt övriga här har en så skön dag som möjligt.Vet att det är många som har det jobbigt med olika sjukdomar och sorger och inte orkar njuta
    av dagen som vi kan göra som är friska.
    Jag är tacksam för varje dag som jag klara av och att har förmånen att vaknar upp och njuta av dagen.
    Kram och Hälsningar från Doris.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och Sonja!
    Önskar er en fortsatt trevlig pingst och hoppas ni hittar lite svalka utomhus tillsammans med god mat och fika och att ni njuter av varandra.
    Vi har precis käkat och ska strax iväg till sonen med familj för efteriddagsfika och tårta i det strålande pingstvädret. Kroppen och jag är lite bättre överens idag ;-)
    Jag önskar er och alla övriga vänner här i dagboken en fortsatt bra dag.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera