torsdag 5 april 2012

Dagboksblogg

                                                                 Dagboksbloggen 05.april 2012. Dagen har bara naggat påsken i kanten. Här går trafiken som om det inte finns tid för alla. Jag vill inte vara med i denna karusell som just nu drar fram på vägen utanför fönstret. Tänk om det bara var att sätta ut bromsen vad bra det vore. Carpe diem                                             Klockan är 23.31

7 kommentarer:

  1. Nu kom jag först i dagens blogg.Ja det var väldig trafik utanför Göstas hus igår när vi Skypade. Jag trodde det var tefat som landade bakom Gösta i fönstret utanför men han sa att det var vägen som gick så nära. Otroligt vilken trafik alltså. Och nu i Påsk är det väl ännu värre. Man skulle ha ett Påsk-kafe precis utanför där för kunder skulle sannerligen inte saknas så mycket trafik
    som det är. Och brödet ja det bakar ju Sonja delikat. Gösta fick sköta kaffekoket och kassan. Det skulle bli det populäraste fiket i norr.
    Tack igen alla ni som saknat mej. Jag vill så gärna locka lite killar att skriva också för det skulle bli ännu roligare då. Gert o Hans dyker ju upp ibland vilket är väldigt trevligt och mina påsktankar går naturligtvis till dem också precis som till alla er andra som så troget följt Gösta sedan "hedenös" fram till dagens dato och vidare..
    Nu ska ni ha en fin påsk som sagt så hörs vi sen´

    Sven Lindh.....carpe diem

    Ett nytt melodikryss närmar sig Gösta...

    Ska vi gissa gubben inatt?
    Om det är någon annars får vi gissa på varandra..

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta, Sonja, Sven och alla andra vänner här!
    Ja här var det full fart på trafiken inför påsken. E18 går strax utanför här och där flöt ett radband av bilar. Idag är det snöblandat regn här, så det känns inget vidare.

    Sven, din idé om ett påsk-cafe låter perfekt, jag skulle kunna bidra med litet musikunderhållning - tar med trummorna, ha ha!

    Ja Melodikrysset blir nästa utmaning för min del också, alltid spännande att se om man klarar alla frågor.
    Ha en fortsatt bra dag, nu alla mina vänner - och Glad Påsk förstås.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Glad Påsk Gösta och Sonja..Här vräker snön ner som man önskar de gjorde på julafton...men nu är de påsk och jag önskar Er en lugn och skön helg.
    Stor kram Ulla.

    SvaraRadera
  4. Hej alla goa vänner! Önskar er en skön Påsk !
    Skulle ha farit till Blåkulla i går ,svart katt har ja
    kaffepanna likaså men kan inte hitta kvasten ,a jag
    tar cykeln i stället ,går nog lika "bra"

    Carpe diem / Gulli utanför Örebro

    SvaraRadera
  5. Glad Påsk Gösta och Sonja samt övriga vänner här !
    Hoppas att ni alla får en trevlig påsk.
    Här är det ruskväder och blåsigt,så i dag bli det att sitta inne och fördriva tiden med korsord och TV.
    Lite förberedelse för påskafton får det också bli.
    Fortfarande rödögd som en kanin och snuvan håller i sig.
    Har ögondroppar och tabletter men det hjälper ej.Trafiken rullar på även på E4,även om jag inte bor precis in vid E4 så är det inte längre än jag hör trafiken.
    Lyssnade på PG på p4 på morgonen i dag när han skulle med lyssnarnas hjälp ta sig från Halmstad till Kittelfjället,hamnade då i Mora och då gick tankarna till Sven. Men han sussade förmodligen vid den tiden annars hade han säkert ställt upp.
    Ha det nu så gott Gösta och Sonja samt övriga här.
    Ni är varmt hälsade och påsk kramar i mängder från Doris.
    PS Glad att Iris är tillbaka hos oss och krya på dig,du får en extra kram.DS

    SvaraRadera
  6. Hej på er alla denna Långfredag....
    Jag funderar på att åka och titta på koutsläpp här någonstans i Småland. Ni vet, när de ystra korna släpps ut på grönbete om våren. Jag tror man skulle bli upplivad själv av det....

    Ett av de kära barnbarnen har sovit här inatt, en flicka snart tonårig och strax lika lång som jag. Vi har haft så roligt, hon älskar när jag läser högt ur min dagbok (som jag fick när jag var 13) och vi skrattar högt båda. Det är så dråpligt och roligt skrivit, men guld värt att mamma sparade den. Tack, lilla mamma..

    Sven, jag tror inte att 5 män i ett svep kommer att skriva(men kan hoppas)Har läst kommentarer fr 2009 i bloggen och jag tror det är till 95-98 % kvinnor som skriver. Av någon anledning är det ovanligt med män, och det är ju synd. Hoppas ändå du fortsätter att skriva även om inte kvoten uppfylls. Det är inte bara vi, utan andra som läser bloggen som också uppskattar vad du skriver....det vet jag

    Hoppas Gösta & Sonja att dagen hittills varit skaplig, även om det är inomhusväder och jag önskar er alla en fortsatt trevlig helg
    Stor Påskkram
    Maggis

    SvaraRadera
  7. Skickar er alla en långfredagshälsning, en långfredag som varit blåsig, småregnig, snövarning i luften men på insidan värme och småmys!
    Tack Doris för din kram, den värmde också i väderlekskylan.
    Hoppas alla haft en bra dag hittills och att biltrafiken lugnat ner sig uppe hos er Gösta!
    God fortsättning på påskhelgen önskar jag till er alla.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera