tisdag 24 april 2012

Dagboksbloggen

                                                              Dagboksbloggen 24 april 2012. Det har gått ännu en dag med inte altför stora händelser. För en del fotbollsfantaster blev det jubel kan jag förstå när Chelsea vann matchen idag. Det har inte gått att undgå efter det pådrag som varit hela kvällen. Carpe diem                                            Klockan är 23.35

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Hoppas, att du har haft en bra natt och kunnat vakna utvilad. Ja gårdagen blev det mycket fotbollsprat, men det är stort för dem som är intresserade.
    Idag får vi nog anta att Sven är i 7:e himlen eftersom Chelsea gick till final!

    Idag fick jag ett mycket glädjande besked från en person som jag följer i hans kamp mot både prostatacancer och blodcancer! Han hade tidigare fått ett besked att han även kunde ha MDS (en annan typ av blodcancer). Igår fick han beskedet att han inte hade det, så nu väntar hans andra benmärgstransplantation! Det ser betydligt ljusare ut nu.
    Du Gösta har givit mig och alla oss andra så mycket stöd, uppmuntrande ord i din dagbok. Du har en styrka som inte är många förunnat.Dagboken är alltid min start på dagen, ger mig energi!

    Idag skall vi ha vårt musik-café igen, jag och 3 andra frivilliga håller i trådarna, vädret är fint så idag blir det säkert stort deltagande.
    Gösta, du får hälsa till Sonja från mig och vi alla håller tummarna för att hennes behandling går bra.
    Ha en bra dag, Gösta och alla andra kära vänner här i bloggen! Vet att flera av er har en jobbig vecka, tänker extra mycket på er nu!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Gomorron Gösta....Hoppas det är bra och du får informera oss när du hör något nytt från Sonja
    Jag håller med er...Heja Chelsea

    Jag håller f.ö. på att skifta vintergarderoben till sommar. Bort med de varma kläderna och in med de sommarsvala. Vädrar eller tvättar de varma jackorna, koftorna, tröjorna, mössor och halsdukar och lägger in i "vintergarderoben". Är kanske lite gammaldags, vet många som samma kläder i garderoben året runt. Men det är ett sätt för mig att markera ,nu är det sommar. Samma procedur genomföres i oktober fast motsatt...

    Idag har jag träningsvärk i axlar och armar efter cykelturen igår,gick ut lite för hårt så idag blir det bara lite lätt trädgårdsarbete

    Önskar er alla en fin dag, snart är det Valborg och Första Maj, en ljuvlig tid framför oss....

    CARPE DIEM !
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Sonja o Gösta och alla andra vänner.
    Tiden går sakta men rätt så plågande utför efter alla behandlingar med cellgifter o strålbehandlingar och även en ny höftled med både kula och grovspik istället för lårben som metastaserna ätit upp. Nu tar vi en dag i sänder och ser vad som händer.Vad man kan se här på KS är att kunskapen är mycket hög, det är en inponerande sjukvård vi har här i landet. Jag hoppas det här ska vända och bli bättre till sommaren. Hoppas att vid tillfälle få passera den lilla röda stugan hos dej Gösta och tigga åt mej en kopp kaffe. Om turen står på min sida nu så ska jag få åka hem till valborg vilket jag tror är en bra avkoppling för både kropp o själ.Jag hoppas allt är bra med er och att vi med några rader kan peppa upp varandra så vi får uppleva en fin sommar tillsammans.
    Ha de gott allesammans så hörs vi av igen.
    MVH Gert.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Jag tillhör inte fotbollsfantasterna längre,lite ishockey där i mot kan vara spännande.
    I dag har jag en ganska lugn dag efter begravning och middagsgäster i går. Nu kommer en tung dag på fredag igen.
    Sambon har jag skickat i väg med sjuktaxi till ögonavd i Örebro, och hoppas att det ska bli ett positivt svar på undersökningen.
    Här är det regn och kallt,verkar som att värmen dröjer tyvärr.Värnamo ligger i en dålig zon,börjar det regna håller det i sig ett bra tag.
    Jag hade tänkt mig en långpromenad men nu bli det lite småpyssel hemma.
    Maggis inte är du gammaldags,jag gör också så.Går också igenom och kolla var jag kan skänka till någon klädinsamling. I Bland är det vissa plagg som åker in och ut som man inte använt på länge.Jag väntar på en solig dag utan regn så jag kan hänga ut kläderna.
    Gert önskar att du skall får komma hem till Valborg och får lite avbrott från sjukhus miljön det kan du verkligen behöva som gått igenom så mycket.
    Gösta jag förmodar att Sonja är i väg och får behandling,sänder en stor kram och jag tänker på henne.
    Alla övriga vänner här önskar jag också en fortsatt bra dag.Gösta du skall också ha det så gott och en natt med god sömn.
    Själv hade jag en vaken natt inte så ofta det händer,steg upp och kollade på TV samt läste lokala tidningen den kommer vid 0.3.00 ,ingen ide att ligga kvar i sängen.
    Hälsningar och kramar från Doris.

    SvaraRadera
  5. Hej igen....Gert, vad jobbigt du har det, med både det ena och andra. Du får försöka se en bild framför dig längre fram när behandlingarna är klara och att du kommer att må bättre då. Och sådan tur att du är på Karolinska, där är de duktiga vet jag. Måtte du också få komma hem till Valborg, till din hemmiljö och få koppla av. Roligt att du hör av dig, vi tänker ju på dig också som Göstas vän....
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta o Sonja!
    Hoppas det är någorlunda med Er båda. Tänker på
    Er! Hoppas på att Sonjas behandling går att
    genomföra och att hon snart är uppe hos Dej igen.
    Här i söder har det regnat mest hela dagen. Men
    det behövdes regn. Man kan se på all växtlighet
    hur den trivs. Men lite varmare hade inte skadat.
    Hälsa Sonja, eftersom jag tror hon är iväg, att
    jag håller tummarna för att allt ska gå bra!
    Håller även tummarna för Dig Gösta och alla andra i dagboksfamiljen!
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  7. Hej och god kväll Gösta!
    Här kommer en kvällshälsning och jag hoppas din dag varit så bra den kan. Fotboll är inte heller min passion, gillar hellre ishockey. Hoppas också det går bra för Sonja, och om du känner att du vill får du gärna ge oss en liten info om läget. Och framför allt får du inte glömma att hälsa henne så mycket.
    Trevligt också att få läsa Gerts kommentar här ikväll. Förstår att det har varit och är en jobbig tid, men jag hoppas du får komma hem till valborg.
    Här har regnat precis hela dagen och nu ligger dimman tät så vi ser inte ens lamporna från grannarnas hus. Men det gör inte så mycket så här dags på dygnet, det är ju snart dags för lite nattsömn.
    Varma god-natt-kramar till dig Gösta, till Sonja och till alla här i Göstas dagboksfamilj från Iris

    SvaraRadera