lördag 21 april 2012

Dagboksblogg

                                                                      Dagboksblogg 20 april 2012. Tyvär har jag inte de möjligheter till jämförelser vad det  gäller alla sportsliga evenemang. Under uppväxten bodde vi på sådana platser så det fanns inte de möjligheterna att besöka olika evenemang. Därför är det svårt att hänga med i era upplevelser vad det gäller sporten. Carpe diem

4 kommentarer:

  1. Jag slänger mej ut utan skyddsnät först inatt med en fråga: vet någon varför Snoddas kom att kallas för just Snoddas och vet ni vad han egentligen hade för "smeknamn" innan det blev Snoddas bara

    Sven Lind
    Mora är vitt av all snö och jag ahr satt upp julstaken i fönstret för att reta mina grannar mitt emot...

    Nu ska jag ladda för Melodikrysset om några timmar

    CArpe Diem

    SvaraRadera
  2. Hans pappa sålde kondomer. "Gummisnoddas"
    Hare bra
    Inger

    SvaraRadera
  3. God morgon Gösta....Jag stämmer in i Dina ord vad gäller sporten...har inte heller i min uppväxt bott så till att sport av olika slag kom in i mitt liv.
    Och idag kan jag nog tycka att sporten har fått breda ut sig lite för brett och mycke..Hur många kanaler finns de med sportanknytning och ändock så måste man vissa kvällar flytta över nyheterna på TV4 till Kanal 7 som inte alla har...Bara ett exempel...eller dra över tiden så Karlavagnen knappt får någon tid alls.
    Ja detta var bara ett svar till Dig Gösta att ibland så hänger man inte med när de pratas sport.
    Hoppas nu att jag inte rivit upp himmel och jord med mina ord ang sport..ibland vet man inte om man vågar skriva för de blir som hela flocken kommer och jagar bort den som har avvikande synpunkter.
    Men just de här var en konversation mellan Gösta och mig ..som självklart alla andra får läsa och delta i..Med kära hälsningar från Birgitta

    SvaraRadera
  4. God förmiddag Gösta och Sonja..Hoppas att melodikrysset är avklarat Er kryssare emellan och att de gick som en dans.Brukar Ni skicka in kryssen och har Ni vunnit någongång?
    Jag är oxå en sån som bodde på landet där de inte fanns någon sportverksamhet, och kanske är de grunden till att jag inte heller hänger med riktigt när de pratas sport.
    Men jag tror att de är till glädje för många även om jag kan tycka att de får ta lite för stor plats när man kan flytta på andra program eller helt ta bort programmen.
    Men de är väl sånt man får stå ut med kanske de finns ju värre saker i livet.
    Intressant de Du skriver om lägerverksamhet och scouterna, har Du varit scoutledare?Mina barn var scouter när dom var små och fick där lära sig mycke om naturen och att vara rädda om den.
    Jag vill gärna få höra lite mer om Din erfarenhet av scoutlivet.
    Ha en bra dag och hoppas att vädret är så att de kan bli en kopp kaffe på farstubron med Sonja innan hon åker hem och gör sina undersökningar.Lycka till Sonja och hoppas att de kommer att gå bra för Dig.Stor kram till Er bägge .....Ulla..

    SvaraRadera