måndag 16 april 2012

Dagboksbloggen

                                                                Dagboksbloggen 16 april 2012. Så sant Gulli. Här har det snöat nästan hela dagen. Det fanns ju några korn kvar sen tidigare dom åker väl med i nästa töa. Annars har det inte hänt så mycket Carpe diem                                     Klockan är 23.39

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta och Sonja !
    Kan nu åter använda min dator och även ringa samt kolla på TV.Har skaffat ett nytt trådlöst modem igenom Telia med nytt avtal som skall bli billigare.Men innan vi hann att får det inkopplat,hade vi ingen TV,telefon och internet. Men tänk att att jag lyckades att installerar det alldeles själv med hjälp av sambon,inte så lätt för honom med sin dåliga syn. Men nu är det ok igen.
    Här är vädret ömsom snö och sol.Men det är så aprilväder är.
    Hoppas att vädret uppe hos er är bättre så ni kan vara ute och njuta.
    Jag håller på med att tvätta och förhoppning är att det skall vara något så när bra väder att jag kan torkar tvätten ute.
    Fina ord Gulli hade skrivit.
    Hoppas att dagen bli fortsatt bra för dig och Sonja,samt övriga här. Kramar och hälsningar Doris.

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och Sonja!
    Vad bra Doris att du och din sambo lyckades installera själv! Jag vet hur det var när jag själv skulle fixa det, jag har s k IT-telefoni och bredband gm Tele2, det fungerar utmärkt.
    Ja, Gulli det var verkligen tänkvärda och fina ord du delgav oss!

    Håller på i tvättstugan, passar på idag eftersom vädret inte är det bästa, småkallt och regn.
    Hoppas att du Gösta, Sonja och alla ni andra får en bra dag idag.
    Ta vara på den, även om vädret inte är det bästa.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Det tekniska med datorer är inte lätt. Jag har en kompis som brukar hjälpa mig med det. I lördags åkte jag genom en liten by utanför Tidaholm. Då såg jag en varningsskylt där det står "tama djur och vilda barn". Jag blev full i skratt när jag såg skylten. Hans i Tidaholm

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och alla andra...Det snöar nog lite varstans i Sverige. Idag har det både haglat o snöat men nu skiner solen igen..Aprilväder. Doris..hoppas det är bättre i "Apladalen i Värnamo" (det är väl där du bor) så du kan torka tvätten ute. Hans: Skicka eller maila in den skylten till "Landet runt" där kan man se de mest konstiga som folk skickat in, denna var ju bra.
    Igår satt jag och tittade på rättegången av Brejvik och tänkte då på Ullas lilla nyfödda lamm(som hon sett) och tänkte att även han har varit liten och oskyldig. Vad gick snett i hans liv som utlöste sån ondska eller fanns det där från början, ibland finns inga svar.

    Hoppas det inte snöar hos dig nu Gösta utan att solen visar sig ibland. Och Gulli, du kommer med sådana små fina tänkvärda rader, det stämmer precis

    CARPE DIEM ! ha en fin dag allesammans
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta och Sonja!
    Hoppas ni haft en bra dag! Vi har haft ett riktigt aprilväder med sol, regn, snö, hagel och blåst. Men nu skiner solen igen.
    Varningsskylten som Hans sett var för himla bra! Borde som Maggis skriver skickas in så att fler får se den.
    Nu blir det lite slötittande på TV för min del innan John Blund kommer på besök. Hoppas ni och vi alla får en trevlig kväll.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera