söndag 22 april 2012

Dagboksblogg

Dagboksbloggen 21 april 2012. Slut på dagen utan något händelserikt. Carpe diem

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta ! Här är heller inget händelserikt,mer än att vi ska till en 25-åring och dricka födelsekaffe.
    Skönt också med lite lugn,det har varit mycket under veckan som gått och nästa vecka bli det mycket också,en begravning på måndag och en på fredag,resa för sambon till Örebro sjukh onsdag.
    Middagsgäster tisdag,dagarna bara försvinner.
    Men viktigast av allt är att orken finns.
    Håller tummarna för Sonja att det skall lyckas med konverteringen så hon inte behöver åka förgäves.
    Ha nu en fortsatt bra dag som möjligt.Kramar och hälsningar. Doris

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta, Sonja och alla andra vänner i bloggen.
    Ja du Doris, du behöver en dag med lugn och ro och avkoppling inför kommande vecka då du har fullt upp, det kräver styrka det.

    Ja, vi håller tummarna för Sonja, att allt ska gå bra för henne denna gång och att hon snart kan vara tillbaka hos dig Gösta igen. Hälsa henne så gott!

    Ja idag har det varit en slö dag för mig, vädret är mulet och det är bara 8 gr ute. Jag och min dotter tog en skön promenad på Badelundaåsen (en rest från istiden). Där finns gott om gravsättningar och gamla gravar från 600 fKr. De är inte utforskade, det finns flera upplysningstavlor som berättar om området. Skall gå dit igen när vårblommorna slagit ut, där finns många rara arter att se, men får inte plockas. Korsordslösande och litet musiklyssnande är vad som hänt här idag.

    Jag hoppas att ni alla har haft en lugn och skön dag, samla kraft för en ny vecka.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta och Sonja plus naturligtvis alla mina andra vänner här i dagboken.
    Idag har varit en grå och trist dag på utsidan. Och nu lägger sig en tät dimma över trädtopparna. Men som vanligt är det varmt och gott på insidan och barnbarnen har varit på fika i eftermiddag.
    Misstänker att Sonja kanske redan rest hemöver för sin provtagning och konvertering. Hoppas hon snart är tillbaka igen! Men hon har säkert fyllt frysen med både fikabröd och mat innan färden söder ut.
    Ikväll är det Mästarnas mästare, ett program jag tycker är trevligt, och ser fram mot det.
    Önskar er alla en skön kväll skickar varma kramar till er alla från Iris

    SvaraRadera
  4. Godkväll Gösta o andra goa vänner
    Twitter....en utmaning, tycker Jonas Gardell, att skriva något väsentligt med 120 ord. Jag är benägen att hålla med honom, jag kan lätt bre ut mig lite för mycket.
    I vilket fall...ur Håkan Nessers "De ensamma"
    Om passionen till kaffe(snart är jag värre än Sven och Inga-Lill)En kvinnlig polis förhör ett vittne. Vittnet en äldre dam till polisen: Vill hon ha kaffe, tål hon Zoega. -Ja jag älskar Zoega. -Det var roligt att höra, bättre kaffe finns inte norr om Brasilien,säger alltid min man....
    Såg en intervju med Jan Eliasson, vice generalsekreterare i FN där han skulle förhandla med ett diktaturland. Det funkade inte, vid varje paus låste de in sig i ett annat rum. Då kom han på att duka fram ett riktigt kaffebord som de samlades kring alla och genast så gick förhandlingarna mycket bättre, med alla samlade kring kaffebordet.
    Tack vare Sven o Inga-Lill,så har jag hittat vägen till detta goda kaffe, och det hade inte gått om inte Göstas blogg , denna fina blogg fanns. Tack !
    Alla som fikar hos oss tycker kaffet är så gott och vill se paketen
    Enl stegräknaren idag 8 km, rekord för i år, uppför och nerför backar, förbi vitsippeängar(plockade med en bukett) blåsippor och tussilago. +12 gr och SOL

    Hoppas resan gått bra för Sonja och Lycka till med allt nu. Gösta, du får hålla oss informerade.

    Ha en trevlig kväll, lika som Iris så blir det Mästarnas Mästare, jättebra...
    CARPE DIEM
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  5. Go¨kväll Gösta och alla rara vänner,
    Roligt Maggis att du gillar Zoega, har man väl börjat med det så duger inget annat.Jag får också höra om vilket gott kaffe jag har, egentligen skulle Zoega sponsra både Sven och mig, för all den reklam vi gör..:)) Det är väl härligt hur vi kan förenas och dela glädje och sorg i Göstas blogg, vi har honom att tacka för mycket. Jag hoppas att du Gösta har det bra, får må bra och att Sonja snart är hos dig igen.
    Måste bara berätta om att idag, när jag var ute på min dagliga cykeltur, såg jag att de Japanska körsbärsträden börjar blomma, de är ju helt underbara, nu känns det att sommaren är nära..Skulle vilja behålla de fina blommorna i all evighet, så vackert det är.
    Nu blir det till att läsa en stund, ska börja med "Sommarhuset" av Anna Fredriksson, som jag hört ska vara bra.
    Sov nu gott alla vänner här..
    Nattisar från Ingalill

    SvaraRadera