onsdag 11 april 2012

Dagboksblogg

                                                                    Dagboksbloggen 11 april 2012. Noteringar från denna dag blir kort och gott Carpe diem                                 Klockan är 23.48

5 kommentarer:

  1. Godförmiddag Gösta & Sonja och andra vänner...
    Våren är tillbaka, åtminstone här i Småland. Solen skiner och det är ljumma vindar ute. Enl Per-Erik, meterologen(han den härlige kryllhårige) så kom våren i mars, den bara kom av sig lite nu i april. Så den har aldrig varit försvunnen, bara gömt sig lite...
    Jag tänker på din lilla röda stuga, Gösta..du har sagt att du går ut på altanen ibland. Den syns inte från framsidan. Är lite nyfiken på om den ligger på baksidan och om du kanske t.o.m. kan se sjön därifrån ?
    Må så gott alla och ta tillvara solens läkande strålar
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  2. Glömde: igår när vi var ute såg vi ytterligare några vårtecken. Gatorna sopades och blir så rena och fina, då är våren här..och i ekbackarna tittar massvis med små vitsippor fram
    /Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, Sonja och alla andra vänner!
    Ja, vi hade vår i mars, den försvann, men den kommer tillbaka! Här har de sopat alla gator, det är ett gott tecken, visst.
    I morse sken solen, jag blev så glad! Nu kanske man MÅSTE tvätta fönstren. Jag hann aldrig börja, nu kommer mörka moln och tornar upp sig på himlen - regn kommer!

    Jag hoppas, Gösta att du har kunnat sova skapligt, att din värk lindras med plåster och att du och Sonja har det så bra det går. Vissa dagar syns händelselösa, men det händer ju alltid något, men det är ju inget att skriva om.
    Ha det så bra nu alla vänner, ta vara på dagen, gläds åt de vårtecken ni kan finna!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och Sonja!
    Vissa dagar händer inte mycket och då har man inte så mycket att vare sig prata eller skriva om. Men ett Carpe diem från dig är mer än gott nog för oss! Är så glad att du, trots att det inte finns mycket att orda om ändå skriver några ord!
    Hoppas allt går sin gilla gång för er och att ni njuter av dagarna tillsammans. Här finns lite små vårtecken i form av vårens första blommor, lite fågelkvitter och detta blandat med en regnskur och lite solsken, så är vårkompotten komplett.
    Varma kramar till er och till alla övriga vänner här i dagboken från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta o Sonja!
    Hoppas Ni har haft en bra dag! Vi har haft sol
    och nästan vindstilla. Jag var ute i trädgården
    i eftermiddag och plockade pinnar och annat bråte. Började så smått att klippa lite rosor invid husväggen. Där var riktigt varmt o skönt!
    Påstliljorna och dom tidiga tulpanerna står i blom.
    Hoppas våren så smått även kommit till Er!
    Hälsningar till Er alla från Elisabeth, en med-
    människa från Skåne

    SvaraRadera