tisdag 3 april 2012

Dagboksbloggen

                                                              Dagboksbloggen 03 april 2012. Dagen har varit som de flesta lugn och stilla. Tack Gert för hälsningen och detsamma till Nina. Vad trevligt när någon från långtbortistan hör av sig då blir man lite konstig i bröstet.Carpe diem                   Klockan är 23.45

6 kommentarer:

  1. Hej Gösta o Sonja !
    Här är strålande väder med solsken men kallt.
    Hoppas att ni också får njuta av solen i dag.
    Jag har blivit allergisk antagligen av pollen.
    Ögonen är röda och svullna, näsan rinner, men som väl är vet jag att det är övergående.Men det är tråkigt för vi skall ha gäster till påsk.Men påskstädningen är klar och lite gott bröd i frysen och det är några dagar till påskafton så jag får fortsätta att kurerar mig.
    När det inte är större bekymmer så går det ann.
    Jag hoppas att du och Sonja får en bra påsk,gott att du har Sonja hos dig över påsken och att ni får en dräglig påsk tillsammans.
    Undrar om Sonja har problem med waranprovet Mina prover är antingen för höga eller förlåga,kanske beror det på att jag äter väldigt mycket grönsaker.
    Önskar er en fortsatt trevlig dag och även övriga vänner här.Kramar och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och Sonja!
    Doris, lider med dig och din allergi, förstår det är jobbigt, hoppas att du fått någon spray eller medicin som du kan ta i förebyggande eller med en effektt som lindrar besvären. Flera av mina barn har samma allergi,för min del blev det nickelallergi....
    Gösta, jag hoppas att du och Sonja har det så bra det går och jag förstår hur du kände när Gert skrev. Jag lider verkligen med honom, livet är orättvist - ofta. Jag hoppas att han får komma hem på påskafton!

    Här är det soligt, men kyligt i luften, var ute en sväng och i solen i lä, där var det verkligen vårvärme.

    Jag önskar er alla vänner en bra dag, ta hand om varandra och en trevlig påsk förstås!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, Sonja och alla mina övriga goda vänner här i dagboksfamiljen.
    Efter att under några veckor likt en pingisboll åkt mellan sjukhuset och hemmet är jag nu åter hemma och sitter en stund vid datorn. Fick en bakterieinfektion, andningssvårigheter, hjärtbesvär och efter allt sängliggande mer besvär från ryggen. Så mycket penicillin som jag fått sista veckorna har jag nog inte sett förut i livet, det har varit både dropp, sprutor och tabletter. Dessutom har man testat olika sorters hjärtmediciner, men det hela slutade med att jag inte behövde dessa ständigt. Ja, en kort historia om mina senaste veckor och nu tycker jag att jag successivt börjar återhämta krafterna.
    Har läst dagboken här under dagen, har verkligen längtat efter er alla och era noteringar! Har ju läst både positiva och något negativa inlägg, men valt att minnas de positiva.
    Var ju trist att Sonjas konvertering inte kunde utföras, men det positiva med det är ju att ni kan tillbringa påsken tillsammans. Hoppas proverna nu rättar till sig så att konverteringen kan göras.
    Som sagt – jag är så glad att få vara tillbaka i gemenskapen och jag önskar er ALLA, med Gösta i spetsen för den här fina dagboksfamiljen, en riktigt Glad Påsk.
    Många varma påsk-kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Välkommen tillbaka Iris, har verkligen saknat dig och förstod att du varit sjuk. Men nu verkar du vara på bättringsvägen, ta det bara lugnt och i din egen takt.

    Är det inte inspirerande Gösta att Nina hittade till din blogg och fann styrka när hon skadat sig. En fin berättelse. Så många som hämtat styrka från din blogg...

    Vi ses imorgon alla vänner här på Blåkulla, Gösta, Gert o Sven får klä ut sig till påskkärringar när de kommer flygandes på sina kvastar...

    Ikväll har det varit en otroligt vacker himmel som gick i purpurlila, har inte sett den färgen innan. Vi bor högt och från andra våningen har vi full utsikt över himlen. Venus (som lyser starkast) och Jupiter syns fortfarande men är långt ifrån varann nu. Titta ut om ni har klar himmel så ser ni dem. Och fullmånen...
    Sov gott alla trots fullmånen och GLAD PÅSK
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Tack Maggis!
    Vad gäller Blåkulla så är kvasten färdigpreparerad, kaffepannan polerad, katten borstad och kompassen är inriktad och klar. Så med andra ord - vi ses där i morgon, hoppas så många som möjligt hittar vägen! Och Gösta - hoppas du har en tandemkvast så att även Sonja kommer med och slipper "köra" själv!
    God natt och sov gott! Kram Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta och Sonja!
    Jag är så glad att få läsa Din dagbok varje dag!
    Det hjälper och stöttar. Har en nära släkting som befinner sig på sjukhus och har idagarna fått mycket dåliga prognoser. Livet är inte lätt och det är svårt att hjälpa och stötta.
    Nu hoppas jag att Ni får en GLAD PÅSK och det
    önskar jag även alla andra i dagboksfamiljen!
    Vi har haft sol och några plusgrader idag men
    väntar frost igen till natten!
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera