söndag 8 april 2012

Dagboksblogg

Dagboksbloggen 08 april 2012. Att försöka och få en dag att bara försvinna bara så där är inte det lättaste .Jag har prövat jag gör det inte igen för dagen blir bara längre. Carpe diem                       Klockan är 23.30

4 kommentarer:

  1. Gomorron Gösta....Jag funderar lite..och jag tror inte du tycker om påsken och kanske högtider överhuvudtaget. Du är i så fall inte ensam, jag känner många som känner så, det bästa är när måndagen kommer igen och allt är som vanligt. Det ställs så höga förväntningar på högtider med gemenskap och allt som hör till. Även om man försöker tänka bort dem så påverkas man utifrån. Jag tror också personer som är friska kan känna så här. Karlavagnen kanske påverkade också...
    Men jag kanske har fel i mitt antagande, det är bara den känslan jag får

    Men imorgon är det vardag igen..och så hoppas vi snart att våren är här och hoppas att dagen idag inte blir så himla lång...

    Må så gott alla
    CARPE DIEM !
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta, jag jag kan förstå dig att du ville att gårdagen skulle ta slut fort. Jag är benägen att hålla med Maggis i hennes funderingar, i år blev det 5 dagar ihop med påsken, det är litet för långt. Människor stressar, reser bort, förväntningarna är för många alltför stora, man glömmer lätt bort anledningen till att vi firar påsk.

    Påsken för mig var helt annorlunda när barnen var små, men nu när man är äldre, har jag inga förväntningar eller krav alls. Brukar för det mesta bjudas hem till några av barnen.

    Jag gillar nog mest när det vardagliga kommer tillbaka, med allt vad det för med sig.

    Jag hoppas ändå att du Gösta och Sonja haft en så bra påsk som möjligt. Förstår, att du Gösta tänker på att Sonja kanske måste åka iväg igen för kontrollen av hjärtat. Hoppas att allt går bra för henne!

    Till er alla vill jag önska en bra dag, tänk på att värmen och våren kommer oavsett om det är helg eller inte.
    Ta hand om varandra och
    carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta och Sonja !
    Nu är påsken över och vardagen här i i morgon,men det är inte fel det heller.
    Håller med Christina att det är inte samma förväntningar som när barnen var små då var det påskpyssel före påsken och hela familjeskaran som skulle träffas. Nu går det lugnare till väga,lite gäster har vi haft men även varit hos barnen och ätit påskmat.
    Kallt och regn inte så inbjudande till promenad, i stället har det blivit korsord och så har jag kollat på släktforskning.
    Jag hoppas att du och Sonja har haft en bra påsk.
    Snart skall hon väl åka i väg för konvertering och att det går bra för henne.Har pratat med flera som gjort konvertering och dom säger att det är inget att oroar sig för,själv var jag mycket orolig när läkaren föreslog att jag skulle göra en konvertering. Men nu är det inte aktuellt på ett tag,efter sista kontrollen var förmaksflimret bättre.
    Önskar er en god kväll och en natt med skön sömn,samt att vaknar upp till en ny dag med goda förväntningar.
    kramar och hälsningar till er båda och övriga vänner här. Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och Sonja!
    Ja, så det det gått en annan dag igen, och den har varit lite grå, isig men snöfri. Här på insidan har det varit varmt och gott med lite god mat och fika.
    Jag hoppas ni haft det gott och att dagen förflutit i lugnets tecken. Imorgon är det vanlig dag igen och jag tycker också det känns bra, allt återgår till det vanliga. I mitten på veckan har man lovat lite bättre väder och då är jag säker på att våren kommer för att stanna och övergå i sommar.
    Ha nu alla en fortsatt trevlig kväll med varma kramar från Iris

    SvaraRadera