fredag 27 april 2012

Dagboksbloggen

                                                            Dagboksbloggen 27 april 2012.   Bra artikel Sven stå på dig i fortsättningen. Carpe diem                                      Klockan är 22.43

5 kommentarer:

  1. En underbar morgon med sol, fågelsång, vitsippor och nyutslagna björkar. Lönnen blommar, häggen har stora knoppar och även körsbärsträden har börjat slå ut. En fullkomlig explosion i naturen!
    Ja så ser det ut i mitt Småland idag. Det är nästan så man får andnöd. Inte pga av allergi men bara för att naturen är så fantastisk!
    Önskar jag kunde dela med mig av allt detta.
    Gösta, du har säkert också en fantastisk natur omkring dig och även om du just nu inte orkar gå ut och njuta av den så finns ju både dofter och bilder i minnet att plocka fram.
    Idag följde min kisse med på skogspromenaden, trevligt med sällskap. Har du ingen katt Gösta?
    Önskar dig och alla andra en trevlig helg! Hoppas Sonja snart är hos dig igen.
    Kram Nina

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta och alla andra kära vänner!
    Nina, du beskriver så fantastiskt hur det är ute i naturen nu. Ni har nog kommit litet längre än vi har här.
    Jag fick en guldkantad start på min dag genom ett telefonsamtal! Plötsligt skiner solen starkare och allt känns bra.
    Jag har nyss löst Melodikrysset och skickat in, det var litet knepigheter idag, men tror jag klarade det.

    Nu tänker jag ta mig en promenad, går nog till min favoritplats några kilometer härifrån. En skogsglänta, med en gammal stubbe, verkar precis som gjord för mig! Tar med mig litet kaffe och en smörgås med.
    Gösta och kära vänner, hoppas att ni får en fin dag med. Om du orkar Gösta, försök att komma ut litet och känna vårluften och höra fåglarna! Du får hälsa Sonja så gott med!
    Med ett leende och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Skrev för några timmar sedan en liten kommentar, innan vi åkte till sonen och fikade. Men den har försvunnit, trots att jag såg den innan jag stängde dagboken, märkligt.
    Håller med Nina om att det verkligen exploderar i naturen nu, härligt. Vi har regn här idag, men det är ju bara bra för växligheten.
    Hoppas du har en så bra dag du bara kan och att allt går bra både för dig och Sonja. Hälsa Sonja så mycket när du pratar med henne.
    Ha nu en fortsat bra dag och kväll och det samma gäller alla övriga vänner här i dagboken.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta & övriga vänner...Hoppas du lyckades lösa melodikrysset med Sven o kanske Gulli och att Skypen funkade och att dagen i övrigt varit bra...

    Nina..du beskriver våren så fint. Vi är några småländskor här nu men jag tror du bor vid kusten. Visst är Småland vackert, med de röda stugorna, lingonskogarna och sjöarna, linnean som blommar på tuvor i skogen intill lagom till midsommar, de vackra stenmurarna som människor slitit och släpat stenar till förr om åren . Det finns så mycket mera men detta är en del.Skall åka över till Öland nu i början av maj och besöka Nunnedalen som är helt fantastisk denna tiden. Där finns blåsippor i olika nyanser, vitsippor,rödsippor, gulsippor o gullvivor bl.a allt huller om buller och det är en upplevelse att se. På Öland finns en stuga som vi får disponera när som helst om den är ledig. Älskar Öland med allvaret och annat unikt där.

    Önskar er alla en trevlig lördagskväll med lite smått & gott.Gösta, idag är det en dag närmare tills Sonja kommer tillbaka, hälsa henne så gott.
    Kram Maggis
    CARPE DIEM !

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta !Jag hoppas att din dag varit bra och att du har kunnat njuta av sol och värme.
    Här har det varit fin förmiddag men regn på eftermiddagen ,våren håller på att göra sitt intåg även här.Gick igenom vår fina park alldeles vit på marken av vitsippor,sedan har vi ett fint naturområde med mycket vårblommor och en underbar natur som ligger vid sjön Rusken.
    Har i dag haft mitt lilla barnbarnsbarn på snart tre år. Vi har varit ute en liten runda på marknaden har ägnat hela dagen åt den lilla.
    Kändes skönt och behövdes efter gårdagen det var en tung dag som varade från kl 11.00-17.00 men samtidigt en fin dag där många gemensamma minnen ventilerades och träff med gamla ungdomsvänner som jag inte träffat på trettio år.
    Jag sänder med en hälsning till Sonja och tankarna finns också hos henne och hos dig.
    Sven läste var du skrivit och det var bra,stå på dig i fortsättningen också.
    Gösta och alla trevliga vänner här har det så gott och hoppas på en trevlig kväll var ni än gör.Krama till er alla Doris

    SvaraRadera